Şimdi Ara

İzmir'de en yaşanılası ilçe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İzmir'de en yaşanılası ilçe?

(En Son Oy Tarihi: 26.7.2017)
Giriş

NOT: 5 ilçeyi de görmüş kişiler oylarsa dehşet olur.

• bence karşıyaka ama öğrenciler için bornova diyebilirim
  • Narlıdere
  • ögrenciysen bornova
  • Bornova'da olduğum için Bornova diyorum.
  • urla
  • Öğrenciysen Bornova, Okulunu bitirip, dolgun ücretli, iyi bir işe girdiysen Karşıyaka, emekliysen Balçova...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben karşıyaka'da oturuyorum.anadolu caddesine kadar iyi ondan sonrası karşıyaka demeye bin şahit ister.eğer kirada oturmayı düşünüyorsan en az 500-550 milyonla güzel bir ev ve güzel bir muhitte oturabilirsin.

bornova'da atatürk mahallesini çok beğeniyorum.yalnız kiralık ev bulmak zor.müstakil evler olduğu için çoğu oğlunu,kızını oturtuyor.yabancı almıyorlar evlerine.üniversite'nin arka kısmında mevlana mahallesi falan var.oralarıysa berbat.4 gün kaldım üç-beş insan görebildim sadece.

konak ve buca pek güzel yerler değil.balçova uzak kaldığı için pek bilmiyorum.
  • Bu 5 seçenek içinde balçova
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben karşıyaka'da oturuyorum.anadolu caddesine kadar iyi ondan sonrası karşıyaka demeye bin şahit ister.eğer kirada oturmayı düşünüyorsan en az 500-550 milyonla güzel bir ev ve güzel bir muhitte oturabilirsin.

bornova'da atatürk mahallesini çok beğeniyorum.yalnız kiralık ev bulmak zor.müstakil evler olduğu için çoğu oğlunu,kızını oturtuyor.yabancı almıyorlar evlerine.üniversite'nin arka kısmında mevlana mahallesi falan var.oralarıysa berbat.4 gün kaldım üç-beş insan görebildim sadece.

konak ve buca pek güzel yerler değil.balçova uzak kaldığı için pek bilmiyorum.

Konak ve Buca sen izmirde yaşadığına emin misin?
  • Bu seçenekler için kesinlikle BALÇOVA...Karşıyaka çok kalabalık,bornovada deniz yok.
  • yaşam tarzına göre değişir..

bu seçenekler içinde balçova tabi
  • bornovaya gıttım gusel bıyer.sadece orayı bılıom.kendıne ozgu mahallerı var.yanı gusel ınsanları falan içten geldı bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sir Night

Konak ve Buca sen izmirde yaşadığına emin misin?

uzun uzun yazmaya gerek yok.ne yazsam muhalif olmaya devam nasılsa.hayır hangi konudan sonra taktın bana onuda anlamadım ki.
  • 5ide gördüm her biri hakkında bilgim var ama ben yaşadığım ilçe olan bornvayı seçiyorum nedeni karşıyakada istediğin kıyaferti giymiyosun(üstünde sarı kırmızı renk varsa göztepeli sanıp dövüyolar) konakta çok çingene var buca bence küçük yer balçova hakkında bilgim yok ama orda aqua parka bir çok kez gittim orasıda güzel yer ama benim gönlüm bornovadan hem forum bornovada var türkiyenin en büyük alışveriş merkezi
  • Narlıdere tabikide

zaten Balçova'yla aralarında mesafe olarak hemen hemen hiç fark yok.

ama semt istersen direk GÜZELYALI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 30 Haziran 2008; 18:12:35 >
  • şirinyer de güzeldir(Buca nın derinliklerinde yaşanmaz gelcekseniz forbes çevresi güzeldir cafeler vs... vardır )
  • Narlıdere, Çeşmealtı, Güzelyalı buralar baya güzel
  • bence narlıdere.mesela biz arıkentte oturuyoruz.mavi yeşil üstünde ki.narlıdereli olanlar bilir.burası resmen doğayla iç içe.ve manzarası süper.arkamızda yemyeşil orman.önümüzde bütün izmir eşsiz güzel deniziyle duruyor.
  • hiç biri.ya bostanlı ya da narlıdere
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.