Şimdi Ara

İzmir'de basım yeri nerde ve kaç para T-SHİRT BASKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimce bi t-shirt tasarladım ve beyaz t-shitün üstünde büyük genoa arması ve üstünde Ovunque her yerde demek onu yazdım ön tarafada güzel bi desen yapıstırdım maaliyeti ne kadardır falan bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Orijinalden alıntı: sakuragi-kun

bornovada topraktanın karşısında kırtasiyeci var ismini hatırlayamadım t-shirt bardak bastırabilirsin orda ama fiyat ne kadardır bilmiyorum max. 20 tldir ama daha düşükte olabilir

topraktan neresi? bornova manavkuyudayım ama topraktanı ilk defa duydum
  • Bornova küçükpark. Üniversiteliler 2 diye biyer var orayıda duymamışsan izmirde yaşıyor olamazsın. Yukarısında topraktan diye bir pastane var sor birine gösterir tam karşısındada t-shirt bastıran yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 22 Mayıs 2010; 18:30:47 >

Orijinalden alıntı: sakuragi-kun

Bornova küçükpark. Üniversiteliler 2 diye biyer var orayıda duymamışsan izmirde yaşıyor olamazsın. Yukarısında topraktan diye bir pastane var sor birine gösterir tam karşısındada t-shirt bastıran yer.

o kadarda değil tamamdır cok sagol

Orijinalden alıntı: yousuff

can fotokopi var basmanede bide kordon tarafında var ssknın sırasında biraz ilerde onlar yapıyolar bayada güzel oluyo arkadaşım yaptırmıştı tavsiye ederim

eyvallah sagol bornova daha yakın oraya bakarım orda güzel değilse basımları orayada ugrarım bi metroya bakar
  • Arkadaşlar biz size ciddi anlamda destek verebiliriz. Kendi t-shirt ünüzü kendiniz getirebilir, çayımızı kahvemizi içerken baskınızı alabilirsiniz. İzmir'de t-shirt baskı işini flex folyo ve epson f6000 süblimasyon baskı makinelerimizle sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Bilgi için; pvcseffafkartvizit.com - İzmir T Shirt Baskı
    Sıcak yıkama tişört 20 tl
    boşuna kazık yemeyin. / why pay more
    izmir tisort baski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirlico -- 19 Kasım 2016; 13:57:55 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.