Şimdi Ara

İzmir'de Akaryakıt İstasyonu Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de istasyon arayışı içerisindeyim. Manavkuyu'da ikame ediyorum ve genelde shell'den alırdım. Bu civardaki istasyonlardan fakat geçen ay yakıt filtresinden 1 litre su çıkınca artık almamaya başladım. Ankara caddesindeki kavuklar shell mesela almayın oradan. Zaman zaman Pars'tan da alırdım ama artık oradan da almayacağım. Bahsedildiği gibi Seçkar opet'ten aldım ikidir. Total'i övüyorlar ancak bu civarda total yok maalesef. Bp de pek tercih edilir durmuyor rağbet edildiğini göremedim. Petrol ofisi de bir başka seçenek tabi bu değerlendirmeleri istasyona göre yapmak lazım. Mesele istasyonda bitiyor. Öneriye açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamil Tunca Bulvarındaki Shell'de çok iyi ve bildigim kadariyla Shellin kendi istasyonu. Hgs satisi izmirdeki shellerde sadece orada var mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziemir Akçay caddesi (Kocatürk koleji karşısı) BP.(no:56 olan) Yazdan beri yaklaşık 3 depodur ordan alıyorum.BP petrolleri a.ş. hiç sorun yaşamadım.Kendi istasyonu.Ayrıca Gaziemir total de bir ara kendi istasyonu idi.Şimdi ne durumda bilmiyorum.Bir de üçyol shell (bana yakın) migros karşısı Türkiye'deki en iyi 20 shell'den birisi imiş.Taksici tayfası mazotu ordan alıyor.
  • Hepsi aynı kardeşş .istasyon it uğursuz gibi durmuyosa al geç.ben ucuz ucuz alıyorum hiçbişey olmadı şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları çok düşünclmeye gerek yok. İzmir merkezde bilindik nereden alırsan al sıkıntı yaşamassin. Ben uzun yıllardır hangisinde kredi kartı kampanyası varsa alırım hiç sorun yaşamadım. Çok çok bi fark da hissetmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş tavsiyesiyle hatay tarafındaki Eva petrolden alıyorum. İndirim gelmeden önce 6.09 du.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.