Şimdi Ara

İZMİR'de 2.el monitör nerde bulabilirim? yok mu satan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elinde olan veya nerde satıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    14" veya 15" monitör arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 11 Mart 2006; 1:21:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çankayada şu ikinci el cep telefonlarının ve bilimum elektronik aletlerin satıldığı bir sokak var ya sokağa girdiğinde 20-30 metre yürü sağda bir binanın içinde ikinci el bilgisayar malzemesi satan bir dükkan var. Full monitor dolu. Çeşit çeşit ama uyarayım celeron 600 işlemci için 60 ytl isteyen dünyadan bi haber saçma sapan bir fiyat anlayışları var. Bence en iyisi monitörü izmirli forumdaşlardan bulman olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacman

Çankayada şu ikinci el cep telefonlarının ve bilimum elektronik aletlerin satıldığı bir sokak var ya sokağa girdiğinde 20-30 metre yürü sağda bir binanın içinde ikinci el bilgisayar malzemesi satan bir dükkan var. Full monitor dolu. Çeşit çeşit ama uyarayım celeron 600 işlemci için 60 ytl isteyen dünyadan bi haber saçma sapan bir fiyat anlayışları var. Bence en iyisi monitörü izmirli forumdaşlardan bulman olur...

ceyhan mı ceyhun mu ne dükkanın ismi..

fiyat olarak keklik arıyolar diyebiliriz..
  • sağolun arkadaşlar uyarılarınız için, dikkatli olurum eğer başka bi yerden bulamazsam

• yok mu arkadaşlar, monitör satan?

• ben satıyorum kardeş...17''LG T730SHmodeli ULTRA FLATRON.EN son135 YTL istiyorum.hatay-izmir de oturuyorum.LCD monitör alacagım için satıyorum.7 aylık dahamonitörüm.3yıl garantili.faturası kutusu garantisi herşeyi mevcut elimde.DAHA TERTEMİZ.resminin çekmiştim biara.onu koyuyorum aşağıya:)
    msn adresim: ibrahim_ardil83@hotmail.com
    tel : 0544 524 54 27 - 0538 872 37 18
    ismim ibrahim
     İZMİR'de 2.el monitör nerde bulabilirim? yok mu satan?

• 14" analog monitor 25 ytl
    15" ADI MicroScan 4V+ 75 ytl

uyarsa PM at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.