Şimdi Ara

İzmir Çiğli' de amerikanın hava üssü oldunu biliyormuydunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çocukluğum geçti İzmir Montrö'de bulunana mağazasında :) AAFES diye geçen bir mağazadır Askeri..sadece gaziemir çiğli vs değil buca bayraklı montrö falanda var-dı...ikiz kule saldırıları ardından sayı çok çok düştü bu saldırı olmasa daha açılıcaktı diye biliyorum keza bu ara gene bu tarz bi söylenti var kulağıma gelen.. Montrö'de 3-4 kat mağazada 30-35 personel varken 2000den sonra kademeli düştü ve şu sıra 10 kişi var-yok diye biliyorum..giremiyorum babam emekli olduğundan beri..içerisi cennetti teknoloji bazında :) gümrüksüz kdvsiz made in usa malları özel bir askeriye indirimiyle satılıyordu hemde türkiyede henüz piyasaya sürülmemişken

Orijinalden alıntı: bullitt68

quote:

Malesef ki ama bir gerçek Türkiye tamamen Amerikan üssü oldu.. Politikalarımız Amerika'ya göbekten bağlı.. Müslümanları Nato bombalayıp öldürüyor ama bizim gıkımız bile çıkmıyor.

İşte size 29-05-2011 haberi: NATO,14 KADIN VE ÇOCUK ÖLDÜRDÜ

Ortadoğu BİZİM, ATALARIMIZIN YÜZYILLARDIR HAKİM OLDUĞU BÖLGE.. Bir bakın, Amerika kafasına göre hükümetler deviriyor, isyanlar çıkarıyor, kafasına göre bölgeyi şekillendiriyor, kardeşi kardeşe kırdırıyor.. Peki Türkiye ne yapıyor? Türk politikası ne yapıyor? Biliyorsunuz, Amerikan uşaklığı yapıyor...

Geleceğimiz büyük tehlike altında.. Allah görmeyenlerin gözlerini açsın, bakmayanlar bakar, görmeyenler görür olsun inşallah..

Lütfen ayrımcılık yapmaktan vazgeçin. Hangi din, ırk, milliyete mensup olursa olsun bütün insanlar aynıdır. Sadece Müslümanlar insandır diye birşey yok. Lütfen yazarken
    daha dikkatli yazın. Örneğin ''NATO İnsanları bombaladı .....'' gibi.

Bana o efsane repliği hatırlattın.. Al Pacino, yani şeytan diyor ki o filmde '' Ben, en büyük hümanistim. ''
    Diceksin ki ne alaka .. İnsan ayırmanın ne kadar kötü olduğunu, tüm insanların eşit olduğunu, batıda böyle düşünüldüğünü sanıyosan yanılıyosun. İnsanlar eşit değil olamazda zaten. Filmlerde ve pohpohçu tv programlarında görürsün tüm insanlar eşittir olaylarını. Biz istesekte istemesekte insanlar ayrı ayrıdır. Çünkü hümanizmi,eşitliği filan öğretenler karşı tez olarak bizlere ; din, dil, millet, cinsiyet, kavramını da öğretti.
    Onlar Müslüman ve Türk'ler den o kadar tiksiniyor ki, onlarla mücadele edebilmemiz için bizim de o kadar nefret etmemiz lazım onlardan.
    Bu duruma getirdiler işte insanoğlunu, ne yazık ki
    Yanlış anlama herhangi bi eleştiri yapmıyorum. Replik geldi aklıma ve fikrimi yazdım.

• Zaten yakında İzmir'e NATO Kara Kuvvetler Komutanlığı yapılmayacak mı?.

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Adana'da da var İncirlik Hava Üssü.

quote:

Orijinalden alıntı: bullitt68

quote:

Malesef ki ama bir gerçek Türkiye tamamen Amerikan üssü oldu.. Politikalarımız Amerika'ya göbekten bağlı.. Müslümanları Nato bombalayıp öldürüyor ama bizim gıkımız bile çıkmıyor.

İşte size 29-05-2011 haberi: NATO,14 KADIN VE ÇOCUK ÖLDÜRDÜ

Ortadoğu BİZİM, ATALARIMIZIN YÜZYILLARDIR HAKİM OLDUĞU BÖLGE.. Bir bakın, Amerika kafasına göre hükümetler deviriyor, isyanlar çıkarıyor, kafasına göre bölgeyi şekillendiriyor, kardeşi kardeşe kırdırıyor.. Peki Türkiye ne yapıyor? Türk politikası ne yapıyor? Biliyorsunuz, Amerikan uşaklığı yapıyor...

Geleceğimiz büyük tehlike altında.. Allah görmeyenlerin gözlerini açsın, bakmayanlar bakar, görmeyenler görür olsun inşallah..

Lütfen ayrımcılık yapmaktan vazgeçin. Hangi din, ırk, milliyete mensup olursa olsun bütün insanlar aynıdır. Sadece Müslümanlar insandır diye birşey yok. Lütfen yazarken
    daha dikkatli yazın. Örneğin ''NATO İnsanları bombaladı .....'' gibi.

Bana o efsane repliği hatırlattın.. Al Pacino, yani şeytan diyor ki o filmde '' Ben, en büyük hümanistim. ''
    Diceksin ki ne alaka .. İnsan ayırmanın ne kadar kötü olduğunu, tüm insanların eşit olduğunu, batıda böyle düşünüldüğünü sanıyosan yanılıyosun. İnsanlar eşit değil olamazda zaten. Filmlerde ve pohpohçu tv programlarında görürsün tüm insanlar eşittir olaylarını. Biz istesekte istemesekte insanlar ayrı ayrıdır. Çünkü hümanizmi,eşitliği filan öğretenler karşı tez olarak bizlere ; din, dil, millet, cinsiyet, kavramını da öğretti.
    Onlar Müslüman ve Türk'ler den o kadar tiksiniyor ki, onlarla mücadele edebilmemiz için bizim de o kadar nefret etmemiz lazım onlardan.
    Bu duruma getirdiler işte insanoğlunu, ne yazık ki
    Yanlış anlama herhangi bi eleştiri yapmıyorum. Replik geldi aklıma ve fikrimi yazdım.

Ben hümanist değilim, idealist de değilim, Dünya'yı kurtarmaya da çalışmıyorum. Sadece batıda değil, Dünya'nın heryerinde böyle. Sen zannediyor musun ki Somali
    halkı Basra Körfezi'ndeki zengin ülkelerin umrunda (Hepsi Müslüman ama kendine Müslüman). Demek istediğim şu, insan insanı severken de öldürüken de din, ırk, mezhep ayrımı yapılmıyor. Ortadoğu'daki Müslüman Araplar'ın bizi çok sevdiği (!) ve her konuda çok yardımcı (!) oldukları da bir gerçek. Ben insan ayırırım ama insan olan ile insan kılığında gezen mikroplar olarak. Neyse amma demogoji yaptık. Umarım anlatmak istediğimi anlatmışsınızdır. Bu arada Avrupa'dakiler Hıristiyan ama birbirlerine bayılmıyorlar. Kendi aralarında yüzyıllardır devam savaşlarını durdurmak için AET'yi kurdular ''birbirimizi yemeyelim, oturup paraları yiyelim'' diye ama gene de ekonomik olarak birbirlerini yiyorlar. Dünya paraya bakıyor, sana da iyi para versinler evini üs olarak açarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullitt68 -- 19 Şubat 2012; 12:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

izmir'de pek türk şehri sayılmaz hani

ne diyorsun lan sen şerefsiz.kurtuluş mücadelesinde ilk kurşunun atıldığı şehirdir izmir,klavyenden çıkanı gözün görsün.adamı hasta etme.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • nisanda hava şovları vardı zaten, muhteşem bir görsel şölen vardı giden oldumu bilmiyorum o üssü mü?

Kürtler doldurdu heryeri.zaten rte gavur yapmıştı izmir.ı.

Kastamonulu'sun heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 19 Şubat 2012; 12:54:01 >

Orijinalden alıntı: rainbow05

Kürtler doldurdu heryeri.zaten rte gavur yapmıştı izmir.ı.
    Kürtler de Lazlar ve Çerkezler gibi bu ülkenin vatandaşı değil mi arkadaşım? Ayrımcılığın gereği yok.

Ayrıca "Gavur İzmir" sözü 2005 yılından sonra çıkmış bir söz değildir. Bu sözün aslı çok eskilere dayanır. Başbakanın "İzmir'in üzerinde zaman zaman yakıştırılan bazı ifadeler var. O ifadelerin olmadığı da görülecektir. Çünkü, İzmir’in aslı bu değildir. O yakıştırmalar değildir." sözünden "Gavur İzmir" iması çıksa da "Gavur İzmir" sözünü İzmir'e hep başkaları söylemiştir. Başbakan sadece bu olaya değinmek istemiştir ve bizzat İzmir'e "Gavur" dememiş, aksine "İzmir gavur değildir." demek istemiştir.

• Evet, az önce House of Cards'da bahsedildi :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.