Niye şu dizilerde bipleneceğini bile bile küfür ederlerki
Behzat Ç. izlersen tam tersini düşünürsün.
diziyi bölüm bölüm izledim ama çok sıkıcı geldi mustafa üstündağ lı sahneler iyiydi.bu dizi tutmaz diyememem Nuri bile reytingte 3. oldu
Başlangıç iyiydi bence ...Kadir İnanır genç oyuncuların yanında ağır kaldıysa bile izlenir olmuş üstelik olaylar İzmirde geçiyo
Yahşibe Cazi´ye dizi bitince geçtim... !
şans veriyorum
nasıl bölümdü? izlemeyi unutmuşum
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Son yılların gözde ismi Mustafa Üstandağın küçük bir izleyici kitlesi var. Kadir İnanır'ın ise oynadığı hiçbir dizi tutmadı tutmaz da. İzmir'i kullanarak ve bu şehrin sembollerini kullanarak (futbol takımları vs vs) ilgi çekmeye çalışacaklar ancak dizi fazla tutunamayacak. 10 ile 13 bölümlük bir serüvenleri olacaktır daha sonra yayından kaldırılacak.
Sozlukteki owencan sensin dimi? Sempatik olabilecekken antipatik olmayı çok güzel başarıyorsun.
her yeni çıkan diziye 3-5 bölüm sonra kaldırılacak diyor aldırma
tekrarını veriyolar hemen üstüne izlemeyenler için
altay lılarla buca kavgası vardı.ama izmirde asıl rekabet göztepe ile karşıyaka arasındadır.domatesin ismi izmirde domates değildir.kordondan limana dogru giderken arabayla nasıl birden konak a çıktı valla helal olsun o tostosa
Bakamadım nasıldı dizi
quote:
Orijinalden alıntı: BOFD
altay lılarla buca kavgası vardı.ama izmirde asıl rekabet göztepe ile karşıyaka arasındadır.domatesin ismi izmirde domates değildir.kordondan limana dogru giderken arabayla nasıl birden konak a çıktı valla helal olsun o tostosa
Göztepe - Ksk rekabeti için kulüplerden izin alamamışlar , ayrıca emniyette güvenliği sağlayamayacağını söylemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: OMéR
Bakamadım nasıldı dizi
Geniş Aile artık sıkmaya başlamıştı.Böyle bir dizi çıkması gerçekten çok iyi oldu.Çok eğlenceli ve bazı sahnelerde karnıma ağrı girdi gülmekten.Mustafa ÜSTÜNDAĞ diyorum başka birşey demiyorum
Hemen ardına geniş aile yi koysunlar
Bende izledim,begendim.
Göztepe ve Karşıyaka yönetimi izin vermedi dizi için. İyi de oldu. Onun yerine Altay ve Buca'yı koydular ki, en alakasız, en rekabetsiz iki takım. Zaten bir iki bölüm yer alır, ondan sonra bir daha adları geçmez.
Reytingleri ilk bölüm için iyi gelmiş. A/B de 6.cı Total'de 8.ci olmuş.
çok komik bu dizi bende izledim 3 bölümünüde çok beğendim
Yakında kalkar. Kadir İnanır'ın dizileri tutmaz.
çok güzel bir dizi
severek izliyorum gerçekten keyifli
güzel dizi
Tek bir kare bile izlemedim, Mustafa Üstündağ gibi yetenek fukarası bir adam olduğu için de izlemeyi düşünmüyorum. Hayatımda ilk (muhtemelen de son defa) Lö pöti'ye katılıyorum ve ''tutmaz'' diyorum.