Şimdi Ara

İzmir Çetesi 'Cumartesi 20:00 - StarTV' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thema

Niye şu dizilerde bipleneceğini bile bile küfür ederlerki

Behzat Ç. izlersen tam tersini düşünürsün.
  • diziyi bölüm bölüm izledim ama çok sıkıcı geldi mustafa üstündağ lı sahneler iyiydi.bu dizi tutmaz diyememem Nuri bile reytingte 3. oldu
  • Başlangıç iyiydi bence ...Kadir İnanır genç oyuncuların yanında ağır kaldıysa bile izlenir olmuş
    üstelik olaylar İzmirde geçiyo

Yahşibe Cazi´ye dizi bitince geçtim... !

şans veriyorum
  • nasıl bölümdü? izlemeyi unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Son yılların gözde ismi Mustafa Üstandağın küçük bir izleyici kitlesi var. Kadir İnanır'ın ise oynadığı hiçbir dizi tutmadı tutmaz da. İzmir'i kullanarak ve bu şehrin sembollerini kullanarak (futbol takımları vs vs) ilgi çekmeye çalışacaklar ancak dizi fazla tutunamayacak. 10 ile 13 bölümlük bir serüvenleri olacaktır daha sonra yayından kaldırılacak.

Sozlukteki owencan sensin dimi?
    Sempatik olabilecekken antipatik olmayı çok güzel başarıyorsun.

her yeni çıkan diziye 3-5 bölüm sonra kaldırılacak diyor aldırma

• tekrarını veriyolar hemen üstüne izlemeyenler için
  • altay lılarla buca kavgası vardı.ama izmirde asıl rekabet göztepe ile karşıyaka arasındadır.domatesin ismi izmirde domates değildir.kordondan limana dogru giderken arabayla nasıl birden konak a çıktı valla helal olsun o tostosa
  • Bakamadım nasıldı dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOFD

altay lılarla buca kavgası vardı.ama izmirde asıl rekabet göztepe ile karşıyaka arasındadır.domatesin ismi izmirde domates değildir.kordondan limana dogru giderken arabayla nasıl birden konak a çıktı valla helal olsun o tostosa

Göztepe - Ksk rekabeti için kulüplerden izin alamamışlar , ayrıca emniyette güvenliği sağlayamayacağını söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Bakamadım nasıldı dizi

Geniş Aile artık sıkmaya başlamıştı.Böyle bir dizi çıkması gerçekten çok iyi oldu.Çok eğlenceli ve bazı sahnelerde karnıma ağrı girdi gülmekten.Mustafa ÜSTÜNDAĞ diyorum başka birşey demiyorum
  • Hemen ardına geniş aile yi koysunlar
  • Bende izledim,begendim.
  • Göztepe ve Karşıyaka yönetimi izin vermedi dizi için. İyi de oldu. Onun yerine Altay ve Buca'yı koydular ki, en alakasız, en rekabetsiz iki takım. Zaten bir iki bölüm yer alır, ondan sonra bir daha adları geçmez.
  • Reytingleri ilk bölüm için iyi gelmiş. A/B de 6.cı Total'de 8.ci olmuş.
  • çok komik bu dizi bende izledim 3 bölümünüde çok beğendim
  • Yakında kalkar. Kadir İnanır'ın dizileri tutmaz.
  • çok güzel bir dizi
  • severek izliyorum gerçekten keyifli
  • güzel dizi
  • Tek bir kare bile izlemedim, Mustafa Üstündağ gibi yetenek fukarası bir adam olduğu için de izlemeyi düşünmüyorum. Hayatımda ilk (muhtemelen de son defa) Lö pöti'ye katılıyorum ve ''tutmaz'' diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.