Şimdi Ara

İzmir Bucada 4 gün kalacak yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımı ziyarete ayın 27 sinde izmire geliyorum. Kendisi yurtta kalıyor. Benim de kalacak yerim yok. 4 gün kalacam. sadece akşam uyumaya gelecem zaten. uygun fiyatlı oteller varmıdır bilmiyorum. biraz araştırma yaptım bi sonuca ulaşamadım. Benim de kalacak yer için çok fazla bir bütçe ayırma lüksüm malesef yok. Günlük 30-40 lira ayırabilirm en fazla.
    Özellikle izmiri bilen arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Özellikle bucada yada oraya ulaşımı kolay bir yerde kalmak istiyorum. Uygun otel pansiyon vs bilen varsa önersin lütfen. Birde öğretmen evleri yada öğrenci yurtlarında günlük kalma olanagım var mıdır. Varsa hangi şartlarla.

Bunlar dışında o civarda ikamet eden öğrenci arkadaşlarımız odalarını kiralamayı düşünürlerse 4 gün için iletişime geçsinler. hem ben rahat ederim hem öğrenci arkadaşlar için maddi destek olur.

Şimdiden teşekkürler

• dostum ben bornovadayım öğrenci evindeyim fakat vize haftası bu hafta hiç bir öğrencinin alcagını düşünmüyorum haftaya olsaydı ayarlardık bir şekilde
  • Dokuz eylul ogrenci yurduna caktirmadan kacak girebilirsin. Benim ev musait degil dedigin tarihlerde yoksa ayarlardik bir seyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar sınav tarihine denk geldik bu benim için biraz talihsizce olmuş. İyi niyetiniz içic sağolun. Ben yer aramaya ve tavsiyelerinizi beklemeye devam ediyorum. :)
  • Buca'da oturuyorum burada maalesef otel yok.Konak civarında bakabilirsin ama dikkat et sakata gelmeyesin :)
  • Keko diyarı buca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.