Şimdi Ara

İzmir-Balıkesir Kamp Yerleri (En Ucuz yada Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil için bir gezi planladım.. Haftaya yada ondan sonraki hafta çıkıyorum yollara :))

Trabzondan çadırımı kapıp, direk soluğu Balıkesirde alıp oradan kıyıyı geze geze her yerde geçirebildiğim kadar vakit geçirip, gerekirse 1 gün ve o günün sonunda kamp yapmayı planlıyorum..

Rotamı az çok belirledim, ortalama 2000 kmlik bir gezi olucak ve (Ayvalık-Foça-İzmir-Alaçatı-Urla-Çeşme-Kuşadası-Didim) şeklinde gidicek.. Sonrası eve dönüş olucak..

Sizden istediğim, bu ilçelerde nerede en ucuz kamp (2 kişi olucaz ben dahil) yada ücretsiz yapabiliriz? Ücretsiz tercihimiz olucak.. Sadece bir gece kalıp, sabah yolumuza devam edicez.. Yabancısı olduğum için GPS den bulucam dediğiniz yerleri..

Ortalama 7 gün en az sürücek gezimiz. Daha önce de
    Trabzon-Samsun-Ankara-Eskişehir-Kütahya-Konya-Antalya şeklinde bir rota yapıp, Antalya da 6 gün tatil yapmıştım.. Buna benzer bir şey olucak fakat bu sefer kamp düşünüyorum..

• hiçbir kamp alanı ücretsiz olmaz. sonuçta wc duş elektrik gibi hizmetler veriorlar. bi işletme maaliyeti var. genelde ü şağı 4 yukarı kamp yerleri aynı fiyatta. ama beleş olsun diyorsan bi ağaç altına kur çadırını bak keyfine.

sadece sabah güneşin doğuşunu hesap ederek ağıcın gölgesi direk çadıra gelsin. çadır sabahın köründe göneşe direk maruz kalırsa hamam gibi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

hiçbir kamp alanı ücretsiz olmaz. sonuçta wc duş elektrik gibi hizmetler veriorlar. bi işletme maaliyeti var. genelde ü şağı 4 yukarı kamp yerleri aynı fiyatta. ama beleş olsun diyorsan bi ağaç altına kur çadırını bak keyfine.

sadece sabah güneşin doğuşunu hesap ederek ağıcın gölgesi direk çadıra gelsin. çadır sabahın köründe göneşe direk maruz kalırsa hamam gibi olur :)

Haklisiniz hocam, tavsiye edebileceğiniz yer varmıdır. Bu belirttigim yerlerde, mutlaka şuraya git gör ya da şurada kamp kur felan diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

hiçbir kamp alanı ücretsiz olmaz. sonuçta wc duş elektrik gibi hizmetler veriorlar. bi işletme maaliyeti var. genelde ü şağı 4 yukarı kamp yerleri aynı fiyatta. ama beleş olsun diyorsan bi ağaç altına kur çadırını bak keyfine.

Haklisiniz hocam, tavsiye edebileceğiniz yer varmıdır. Bu belirttigim yerlerde, mutlaka şuraya git gör ya da şurada kamp kur felan diye :)

özellikle önereceğim bi yer yok. hafta tavsiye alma. spontane gelişsin tatilin. daha heyecanlı olur :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.