Şimdi Ara

İZMİR APPLE MAĞAZALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmirde apple mağazaları nerede var bilen var mı? Kılıf alıcam, tek bildiğim mağaza balçova - agorada. Oraya baktım ama kalmamış ellerinde. Başka appstore var mı bildiğiniz?

• Hilton'un arkasında var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Hilton'un arkasında var.

aynen.hiltonun altında oluyor hatta
  • teşekürler arkadaşlar oraya da uğrayayım yarın.
  • Arkadaşların dediği gibi hiltonun arkasında var birde sadece kılıf satan bir yer daha var. Lozan meydanında lozan sandwich in yanında.
  • kıbrıs şehitlerde var bitanede
  • hocam 2 gün önce bütün izmiri kılıf için gezdim.
    hilton otelinin altında egemen var sanırım apple store, alsancak'da sadece iphone ve bb kılıfları satan lüks bir mağaza var. ipod touch için kılıf bulamadım burada. kıbrıs şehitleri caddesinde 2 3 tane apple logolu teknik servis,kılıf satıcısı gibi dükkanlar var. oradan buldum ipod touch 4g için kılıf. cidden ucuz, hem kılıf hem ekran koruyucu aldım 20 tl ye geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-PTT avm sitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

hocam 2 gün önce bütün izmiri kılıf için gezdim.
    hilton otelinin altında egemen var sanırım apple store, alsancak'da sadece iphone ve bb kılıfları satan lüks bir mağaza var. ipod touch için kılıf bulamadım burada. kıbrıs şehitleri caddesinde 2 3 tane apple logolu teknik servis,kılıf satıcısı gibi dükkanlar var. oradan buldum ipod touch 4g için kılıf. cidden ucuz, hem kılıf hem ekran koruyucu aldım 20 tl ye geldi

BodyGuardZ dışındakiler hava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

hocam 2 gün önce bütün izmiri kılıf için gezdim.

BodyGuardZ dışındakiler hava

işimi görüyorsa hiç de değil. kalkıp da anahtarlarla , çivilerle dolu cebime atmayacağım ipodumu.hassasiyeti de hiç engellemedi, oldukça ince. aksine daha rahat kullanıyorum

• Agora'da da var yanılmıyorsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.