Bildirim
İZMİR APPLE MAĞAZALARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hilton'un arkasında var. -
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Hilton'un arkasında var.
aynen.hiltonun altında oluyor hatta -
teşekürler arkadaşlar oraya da uğrayayım yarın. -
Arkadaşların dediği gibi hiltonun arkasında var birde sadece kılıf satan bir yer daha var. Lozan meydanında lozan sandwich in yanında. -
kıbrıs şehitlerde var bitanede -
hocam 2 gün önce bütün izmiri kılıf için gezdim.
hilton otelinin altında egemen var sanırım apple store, alsancak'da sadece iphone ve bb kılıfları satan lüks bir mağaza var. ipod touch için kılıf bulamadım burada. kıbrıs şehitleri caddesinde 2 3 tane apple logolu teknik servis,kılıf satıcısı gibi dükkanlar var. oradan buldum ipod touch 4g için kılıf. cidden ucuz, hem kılıf hem ekran koruyucu aldım 20 tl ye geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
hilton otelinin altında egemen var sanırım apple store, alsancak'da sadece iphone ve bb kılıfları satan lüks bir mağaza var. ipod touch için kılıf bulamadım burada. kıbrıs şehitleri caddesinde 2 3 tane apple logolu teknik servis,kılıf satıcısı gibi dükkanlar var. oradan buldum ipod touch 4g için kılıf. cidden ucuz, hem kılıf hem ekran koruyucu aldım 20 tl ye geldi
BodyGuardZ dışındakiler hava -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
hilton otelinin altında egemen var sanırım apple store, alsancak'da sadece iphone ve bb kılıfları satan lüks bir mağaza var. ipod touch için kılıf bulamadım burada. kıbrıs şehitleri caddesinde 2 3 tane apple logolu teknik servis,kılıf satıcısı gibi dükkanlar var. oradan buldum ipod touch 4g için kılıf. cidden ucuz, hem kılıf hem ekran koruyucu aldım 20 tl ye geldi
BodyGuardZ dışındakiler hava
işimi görüyorsa hiç de değil. kalkıp da anahtarlarla , çivilerle dolu cebime atmayacağım ipodumu.hassasiyeti de hiç engellemedi, oldukça ince. aksine daha rahat kullanıyorum
-
Agora'da da var yanılmıyorsam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X