buca,şirinyerde filan yok mu læ canım istedi neymiş bu
Forbes caddesine girmeden hemen önce bir yer var süper yapıyor Bi İzmire gidiyim sabah akşam boyoz ve söğüş yicem
yukarı alalım
Off aylardır İstanbuldayım görünce nası özledim hem İzmir'i hem söğüşü..
Yarın Aco'ya uğrayalım o zaman, bol beyinli.
quote:
Orjinalden alıntı: .nevermind
şair eşrerf bulvarında var.. söğüşcü aco.. zaten baya ünlüdür izmirde.. bilen bilir..
camiyi geç.. limana doğru yürü... solda görürsün..
Bu Aco, Hatay'da Necatibey İÖO'nun kapısının karşısındaki sokaktaki Aco mu? Pizza Pizza'nın yanındaki sokaktan girince ilk araya dönmeden?
Eskiden Hatay'da, o Aco'dan 1-2 sokak ileride otururduk. Hep görürdüm orayı, ama hiç yemedim. Söğüş sevmem de... Şimdi o fotoğrafı görünce birden eskileri hatırladım. Ne güzel günlerdi... Necatibey'den(ortaokulum) çıkardım, yavaş yavaş evime yürürdüm.
ben söğüşü sevmem.kumpir,döner,kumru,gevrek,boyoz
Söğüş fiyatı 10 TL olmuş beyler Hort bu arada
söğüş yenir mi olum ya
İyi yapan bir yer olursa yenmezmi hocam yaw...! Off walla canım çekti
söğüşçü murat var beyler bide troların sokağında savaşma söğüş var seyyar şişko bi adam tavsiye ederim
Öğlen Hüseyin'e gidiyoruz :) Sağolsun hort.
quote:
Orijinalden alıntı: eagle fly free
Afiyet olsun hocam, iyi hoşta 10 TL' de biraz uçuk değilmi İkitane çaksan 20 TL Şalgamı saymıyorum bile.
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
quote:
Orijinalden alıntı: eagle fly free
Afiyet olsun hocam, iyi hoşta 10 TL' de biraz uçuk değilmi İkitane çaksan 20 TL Şalgamı saymıyorum bile.
Eyvallah :) 2 tane yiyemiyorum artık. Rejim/diyet derken mideyi küçülttük iyice. Zaten haftada 1 gittiğim için 10 TL çok üzmüyor. Ama bu, Hüseyin'in fiyatlarının fahiş olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme