Şimdi Ara

İzmir Alsancak'ta La Cigale tarzı mekan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kısmet olursa çok sevdiğim bir insanla yemeğe çıkacağız bu cumartesi. Bütün hesabı ben ödeyeceğimden benim seçmemi istedi, fakat kararsızım. Başka bir arkadaşım La Cigale'yi önerdi ama biraz yönü ters gibi. Özellikle Kıbrıs Şehitleri Caddesi yakınlarında, Kordon'da bir yer bakıyorum.

Çok aşırı pahalı ve lüks olmasın, gürültülü müzik vs hiç olmasın. Mümkünse hafif bir müziğin çaldığı, nezih, yemekleri güzel bir mekan olsun. Ben alkol kullanmıyorum, fakat yanımdaki kişi alkol alabilir. Sınırım 75-100 tl arası. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler şimdiden.

• Cafe Reci's ' i çoğu kişi öneriyor , bana daha nasip olmadı.Alkol de varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Cafe Reci's ' i çoğu kişi öneriyor , bana daha nasip olmadı.Alkol de varmış.

Reci's biraz ergen işi geliyor bana. Teşekkür ederim yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 7 Şubat 2011; 19:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Cafe Reci's ' i çoğu kişi öneriyor , bana daha nasip olmadı.Alkol de varmış.

Reci's biraz ergen işi geliyor bana. Teşekkür ederim yine de.

Rica ederim , hiç gitmediğim için bende öneriler sayesinde yazdım.
  • le cola
  • gidin topçuda yiyin ya işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

gidin topçuda yiyin ya işte

Önerdim ama istemedi. Başka?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

gidin topçuda yiyin ya işte

Önerdim ama istemedi. Başka?

acarlar
  • reci's, alin's

iyidir buralar, birde sakız adasında yemek üstüne birer kahve içersiniz, güzel olur.
  • Kıbrıs sehitlerinde Miko'yu tavsiye ederim. Bütçene uyar, hafif bir muzik çalar, genelde jazz,latin ya da yunan muzikleri. Icerisi hostur ama haftasonu aksam giderseniz yer sıkıntısı olabilir.
  • walla ben de arıyorum ama adam gibi sessiz sakin bi yer bulamadım...

Borsa restoranı tavsiye ederim. Güzel nezih, biraz daha kaliteli...

Le Cigale'yi nedense ben hiç beğenmedim. Hem yemeklerini sevmedim hem gereksiz pahalı geldi, hem de garip zorlama klas havası var. Hiç samimi gelmedi bana.
  • cafe biyer, plaza, bonjour bu tarz yerler uyabilir sana bütçe sınırlı nede olsa yoksa direk git su restauranta derdim ama diemiyorum
    bide hobbynin karşı sokaklarından birinde güzel bi mekan vardı unuttum adını ayrıca gül sokagın 1 arka sokagındada var 1 mekan tefiğin yolunun devamında ama onunda adı aklıma gelmedi şimdi

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu -- 7 Şubat 2011; 23:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Kıbrıs sehitlerinde Miko'yu tavsiye ederim. Bütçene uyar, hafif bir muzik çalar, genelde jazz,latin ya da yunan muzikleri. Icerisi hostur ama haftasonu aksam giderseniz yer sıkıntısı olabilir.

Miko cidden güzel ama gittim oraya, değişik bir yer olsun istiyorum.
  • la prestige mi ne topçunun önünde yeni açıldı oraya git gitmediysen hala.
  • mia cafe
  • 1888 var fakat eğer haftasonu gidecekseniz büyük ihtimalle elektronik müzik çalarlar.
  • Deniz restaurant var kordon da. Nezih bir mekan. Balık kavurması harikadır. Fiyat biraz artabilir galiba.
  • La Sera var kordonda
  • Bir keresinde Stafilina'ya gitmiştik arkadaşlarla, orası nasıl sizce? Yemekleri falan?
  • güzeldir fena değildir ama çok basıl ve karanlık bence orası...

Yemak olarak değil ama kafa dinlemelik olarak bi mekan buldum... Alsancakta iskeleye doğru giderken D&R var. Oraya gelmeden sağda ARMA diye bi kitapçı var... Acaip hoşuma gitti.. Sakin sessiz 3-5 tane koltuk var. Çayını yudumluyosun... Tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.