Şimdi Ara

İzmir Almanca Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • izmirde almanca kursu olarak hangisini tavsiye edersiniz ?



  • buldun mu izmirde kurs?
  • akademik batı dillerinde 3 kur almanca alıp goethe sınavlarında güzel puanlar almış biri olarak söyleyebilirim ki mutlaka Paul hocayla mutlaka tanışmalısınız. o artikel gibi zor konuda bil gerçekten öğrenerek ilerledik :)
  • A1 kuru için bir yere para kaptırmayın evde çalışın.
  • Kesinle A1 seviyesini kendi başınıza halledebilirsiniz ve özellikle bir dil zaten bilir Almancayı ikinci dil olarak öğrenmek istiyorsanız.
    Ayrıca www.basitalmanca.com bu site bile A1 için size fazlasıyla yeterli gelecektir.

    Teşekkürler...
  • Hocamın tavsiyesi ile akademik batı dillerine gittim İngilizce eğitimi almışım Erasmus için çok iyiydi. Arkadaşımda almanca kursuna gidiyordu memnundu. Köklü bir dil kursu Bilgi alabilirsin
  • Bir alman firmasinda mühendisim almanca öğrenmek için çok araştırma yaptım ve sonunda akademik bati dilleriyle tanıştım. Alman yöneticilerimizden bildiğim kadarıyla aksanin çok önemli olduğu bir dil bu yüzden en çok dikkat ettiğim bu oldu ve almanyada lisansini tamamlamış hocalarla çalışmak büyük bir şans diye düşünüyorum. B1 i tamamladım ve şuan almanca gerçekleşen toplantılara katılım sağlayabiliyorum.
  • OYDEM DİL OKULLARI olarak sizlere En güzel ve En faydalı eğitimi verebilmek için elimizden geleni yaptığımıza ve yapacağımıza söz veriyoruz.www.oydem.com.tr
    OYDEM 2002 senesinden beri hizmet vermekte olup sektörü içinde en çok vergi ödeyen ve bununla gurur duyan ayrıca Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanmış bir kurumdur.
  • Herkesin bir dil öğrenme hikayesi vardır. Benim de bu hikayem teyzemin bana almanya'da iş bulmasıyla başladı. Lise mezunuyum ve tahmin edersiniz ki Türkiye de lise mezunuysaniz düzgün maaşlı bir iş bulmak çok zor. Bu sebeple hiç düşünmeden kabul ettim. Yalnız tek eksiğim olan almancayı gitmesen önce düzgün bir şekilde öğrenmem gerekiyordu. İlk önce vaktimin az olmasından dolayı birebir ders almaya karar verdim. Küçük çaplı bir araştırmadan sonra akademik batı dilleri ile görüştüm ve aynı gün kayıt oldum. 2 aylık yoğun bir eğitimden sonra geldiğim seviye gayet tatmin ediciydi ama tabi bu süreçte öğrencinin de özverisi çok önemli. Aslında Almanyaya gittiğimde Neuschwanstein şatosu önünde teşekkür edecektim ama ne yazık ki bu pandemi sürecinden dolayı gidişim biraz ertelendi. Teşekkürler akademik batı dilleri
  • 2 yil once çalıştığım firmanin almanyadaki ortaklari is teklif etti ama a2 seviyesi almanca istediler. Bir arkadasimin tavsiyesiyle de hic araştırmadan almanca uzem a1 a2 online eğitimini aldim. Basta baya zorlandim ingilizce gibi değil hic bilmediğiniz bir dil dersleri hem canlı izliyordum hocaya soru soruyordum, sonra videodan izleyip not tutuyordum en son not aldığım yerleri izliyordum.
  • Neye karar verirseniz verin sizin yapacaginiz calismalar cok onemli. Gramer, kelime gibi detaylar daha kolay lakin Almanca konusma dersleri ana dili Almanca olan Alman ogretmen bulmak zor oluyor. Ingilizcede oldugu gibi anliyorum ama konusamiyorum noktasinda kaliyor insanlar.

    Berlitz, Alman kokenli bir dil okulu olarak, online Almanca kursunda oldukca basarili. Hafta ici her gun konusma siniflari var. Hafta icinde Alman ogretmenlerden bire bir destek alabiliyorsunuz. Bir kursa veya hazirlik sinifina gitseniz bile destek icin kullanilabilir.
    Incelemenizi tavsiye ederiz.

    https://berlitz-istanbul.com/online-almanca-kursu/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • online platfromda çoğu kurum bu pandemi döneminde duyduğum kadarıyla kendini gerçekten geliştirmiş. ancak bütün kurslar aynı kaliteyi yakalyamamış. demo ders gibi direk katılabileceğiniz ders imkanı veren çok yok. ingilizceuzem de ben katıldım derslerde direk soru sormak mümkündü benim için bu gerçekten önemliydi. memnun kaldım
  • Full reklam hesaplari konuya dadanmis dikkat edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam hesaplarıyla dolmuş konu gerçekten öneri veren birileri yok herelde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Almanca için İzmir'de bir kursa gitmeyi düşünüyorum. Esasında Goethe Enstitüsünü düşünüyorum ama biraz araştırma yapayım dedim ve forumu okudum. Akademik batı dillerini öneren arkadaşların yorum sayılarına baktım, 3-11 arasında yorumları var. Bana güvenilir gelmedi ve Google yorumlarına baktım. Orada da yorum yapanların toplam 1-2 yorumları var. Reklam amaçlı yorum yazılıyor gibime geldi.

  • akademik yabancı dil kursu
    En Nitelikli İngilizce Kursu | Akademik Yabancı Dil Kursu
    https://www.akademikdilkursu.com
  • Daha önce İngilizce eğitimi alarak çok memnun kaldığım Alsancaktaki Akademik dil kursunu önerebilirim arkadaşımla birlikte eğitim aldık Almanca seviyemi baştan başlayarak B2 ye kadar ilerletmemi sağladılar Hocaları gerçekten çok deneyimliler saolsun bize her konuda çok yardımcı oldular, eğitim materyallerini kendi yayın evlerinin kaynaklarını kullanmaktalar oda beni çok etkilemişti araştırmanızı önerebilirim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.