Bildirim
İzlemeye değer videolar (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
_____________________________ Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148
MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy
videolar konsol sanırım.Şunu söylemek istiyorum bilgisayarda bu kadar rahat oynayamazsınız.Yani c4 ü adamın üstüne atıcan sonra önüne geçip zıplıycan filan ohooo.Anında indirirler ...
Aynen kardeşim Bırak hoplamayı zıplamayı arkasına bile zor geçiyosun_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CyBorgice
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy
videolar konsol sanırım.Şunu söylemek istiyorum bilgisayarda bu kadar rahat oynayamazsınız.Yani c4 ü adamın üstüne atıcan sonra önüne geçip zıplıycan filan ohooo.Anında indirirler ...
Aynen kardeşim Bırak hoplamayı zıplamayı arkasına bile zor geçiyosun
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/improtix/stats/258034199/ps3/
valla siz geçemiyorsunu geçen öyle bir geçiyor ki..Bizzat uzun süre ps3te oynadık bu arkadaşla..Skorları mükemmel..her oyunda efsane gibi esiyor.Pcde olsa neler yapardı..Ayrıca şunu söyleyim pcde bile bu arkadaş kadar iyi oynayan bir kişi dahi görmedim abartmıyorum.._____________________________
-
Like a boss diye bir video var bf3 un. Onu severim. Operation asshole süper. Zaten verlmis. Hergun izlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
adam çok iyi ama rakip biraz salak gibi adamın önünde duruyo görmüyolar gelsin bana yaosın bakim _____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X