Şimdi Ara

İzlediğiniz En Kötü Film (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
12.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rezervuar Köpekleri'ne kötü diyen var,Inception kötü diyen var.Tamam anladık film zevki tartışılmaz da yuh be birader!
  • İKİ ÇİZGİ DİYE BİR FİLM TÜRK FİLMİ ARKADAŞIMLA FİLMİ İZLEYELİM DEDİK UYUYA KALMIŞIZ UYANDIK İZLEDİK AMA FİLMDE TEK KONUŞMA YOK DELİRDİM RESMEN
  • kelebek die bi türk filmi.. 2 saat 10 dkmıydu neydı bişe anlamadım hiç yoktan daha kısa sürebilirdi xD
  • koleksyoncu.abi hiç izlemeyin adamın biri geliyo milleit kesip gidiyo.niye kestiği de belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

en kötü film şudur diyemem bir sürü kötü film geliyor aklıma.

Night Watch (2004)
    Date Movie (2006)
    7 Kocalı Hürmüz (2009)
    He's Just Not That Into You (2009)
    The Book of Eli (2010)
    Winter's Bone (2010) - bide bunun notu 8.0 felan idi zamanında !!!

Winter's Bone oskar adayı. Night Watch sağlam filmdir, The Book of Eli (2010) iyidir, He's Just Not That Into You fena değildir. Biri bu listeyi en sevdiğim filmler diye verse daha çok inanırım.
  • Snatch filmi de kötüydü bana göre, sonra the godfather, the sixth sense, sin city, ps: i love you, butterfly on a wheel, gereksiz ve boş yere abartılmış iyi reklam yapan yüksek bütçeli filmler. Bunların dışında bütçe yetersizliğinden dolayı çok kötü filmler var da onları da say say bitmez. Mesela Dead Meat diye bir film vardı, başroldeki kadı bir topuklu ayakkabıyla 15 zombiyi öldürüyordu falan.
  • bir kez daha görüldü ki zevkler ve renkler tartışılmaz...ancak bazı filmlere kötü denilince bir tuhaf oldum(tanrının kitabı,koleksiyoncu gibi)benim bu sene izlediğim ve aklımdan çıkmayan iki film var biri ''zindan adası'' diğeri ''koleksiyoncu''ancak arkadaş koleksiyoncuya kötü demiş...kesinlikle katılmıyorum...burada EN KÖTÜleri tartışıyoruz

hani izlemeden kapattığınız...dayanamayıp cdyi çıkarttığınız gibi...
  • Deli Dumrul:Kurtlar Kuşlar Aleminde

adını dahi anmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Emret Komutanım Şah Mat

+Nefes

Nefes mi

evet! bir full metal jacket çakması olarak nefes +1

Full metal jacket deyince hafif esintisi vardır sanırım kubrickden her yönetmen ilham alır zaten... Ama nefes son yıllarda çıkmış en iyi türk filmlerinden.

Şu çılgın dersane zımbırtısı vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktaşlar -- 26 Ocak 2011; 18:43:14 >

• Gelatin silver love, hakkında yorum yapcak kimse yok mu

İzlediğiniz En Kötü Film
  • Donnie Darko
  • Kutsal Damacana 3

Yazık günah verdiğim 9 liraya.Bedava deseler bir daha izlemem.Bir komedi filmi hiç mi güldürmez?Sinirden koltukları parçalıyordum sinemada , yanımda arkadaşlarım olduğu için kalkıp gidemedim.Gitmeyin götürmeyin kimseyi bu anlamsız şeye.Film falan değil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Donnie Darko

• oha ki ne oha...
  • iyi,kötü ve çirkin boş ve zaman kaybı hayatımda izlediğim en kötü western
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

iyi,kötü ve çirkin boş ve zaman kaybı hayatımda izlediğim en kötü western

Daha neler göreceğiz bakalım konu ilginçleşmeye başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

Guguk Kuşu

oha.sanırım jack nicholsonın filminden bahsediosun.imdb de 8.9 puan. 9 dalda oskar adayı olup 5 ini alan film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Donnie Darko

Ne oha.Tamamen zaman kaybı.Neyse renkler ve zevkler meselesi
  • henüz izlenmemiş olandır
  • beyler yapmayın Allah aşkına hani çok abartılmış dersiniz anlarım ama böylesi filmleri hayatımda izlediğim en kötü film diyerek eleştirmek tam bi saçmalık
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.