Şimdi Ara

İzlediğim/Devam Ettiğim Diziler. Sizin önerileriniz neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bugüne kadar izlediğim ve henüz bitiremediğim ve devam eden dizileri yazıyorum. Bunların arasında eksik kalmış,kesinlikle izlemelisin dediğiniz dizileri,ve ya tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

-Dexter
    -Breaking Bad
    -Revolution
    -Da Vinci's Demons
    -The Walking Dead
    -Game of Thrones
    -Arrow
    -Hell on Wheels
    -Orphan Black
    -Teen Wolf
    -Hannibal
    -Extant(Bugün itibariyle başladım ilk bölümünü izledim.)

Hatırladığım bunlar,aklıma geldikçe eklerim . Tavsiyelerinizi beklerim

• Blue Mountain State
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Hocam az çok biliyorum onu bir arkadaşım izliyordu, komedi-cinsellikte tavan noktası aslında Bir ara bakabilirim sağol tavsiye için
  • Bu arada Extant hoşuma gitti,bilim-kurgu sevenler için biçilmiş kaftan. Onun haricinde de izlenebilir.
  • Lost
    OZ
    Fringe
    Shameless
    Californication
  • OZ, Vikings
  • Vikings'e başlamayı düşünüyorum aslında güzele benziyor. OZ'u hiç araştırmadım bir bakayım tavsiye olarak çok geliyor. Teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prison Break olabilir. Ben de yeni başladım ama iyi sarıyor.

Spartacus muhteşem bir dizidir bana göre ama cinsellik çok fazla var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Fargo (filmini izlemediysen önce onu izlemeni tavsiye ederim)
    -True Detective
    -Vikings
    -House of Cards
    -Sherlock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollodin -- 29 Temmuz 2014; 13:29:36 >
  • Prison Break şiddetle öneririm.
  • 24
    Prison Break
    Person of Interest
    Supernatural
  • Prison Break aradığım tarz aslında izlemeye geç kalmış olsamda başlayacağım, Supernatural hep başlamaya niyetlendiğim ama her seferinde gözümde büyüyen dizi oldu dile kolay 9-10 sezon House of Cards'ın 1 bölümünü izlemiştim ortalamadan iyi bir dizi. Spartacus efsanedir zaten Hepinizin önerileri için çok teşekkürler arkadaşlar
  • Bu arada Person of Interest hakkında ciddi tavsiyeler var,sıramda öncelik verebilirim
  • Kaliteli olarak Boardwalk Empire ve Fargo öneririm. Kusursuz bir senaryo değil, bir kaç küçük mantık hatası içeren ve sürükleyici bir dizi istersen Person of Interest'i ve SHerlock'u öneririm.

True Detective'ide öneririm, Boardwalk Empire ve Fargo kadar iyi kadrosu vardır.

Fargo: Billy Bob Thornton ve Martin Freeman ve Bob Odenkirk, Coen kardeşler
    Boardwalk EMpire: Steve Buscemi, Kelly Macdonald, Michael Stuhlbarg ve Michael Shannon, Terence Winter
    True Detective: Matthew McConaughey, Woody Harrelson ve Michelle Monaghan, HBO

Fargo FX ve Person of Interest CBS ve Sherlock BBC, kalanları HBO dizisidir, hepsi kalitelidir inanılmaz derecede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Kaliteli olarak Boardwalk Empire ve Fargo öneririm. Kusursuz bir senaryo değil, bir kaç küçük mantık hatası içeren ve sürükleyici bir dizi istersen Person of Interest'i ve SHerlock'u öneririm.

True Detective'ide öneririm, Boardwalk Empire ve Fargo kadar iyi kadrosu vardır.

Fargo: Billy Bob Thornton ve Martin Freeman ve Bob Odenkirk, Coen kardeşler
    Boardwalk EMpire: Steve Buscemi, Kelly Macdonald, Michael Stuhlbarg ve Michael Shannon, Terence Winter
    True Detective: Matthew McConaughey, Woody Harrelson ve Michelle Monaghan, HBO

Fargo FX ve Person of Interest CBS ve Sherlock BBC, kalanları HBO dizisidir, hepsi kalitelidir inanılmaz derecede.

Sağolun hocam bakıcam hepsine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.