Şimdi Ara

Izgaraları Piano Black Yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, aracımın sis farlarının ve orta ızgara olduğu kısmı böbrekler gibi piano black yapma şansımız var mı?

Bildiğim kadarıyla plastiği zımparalayıp astarlayıp öyle boyanması lazım ama zemin tırtıklı olduğu için zımparalanır mı nasıl olur bi fikir yürütemedim.

Mümkün müdür acaba?

• Focus um için plastik jant kapağı boyamıştım burada da konusunu açmıştım.

Boyanır bence biraz zahmetli olur hepsi o.
  • kaplat gitsin
  • n11'den piano black kaplama aliyorsun. (Ya da siyah krom zevkine gore) olcup kesip defter kaplar gibi kapliyorsun. Bunlar icin disarida para harcamayin yaziktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu nasıl kaplayacağım ki? Daha önce aracın göğsünü böbreğini kendim kapladım tamam ama bunu yapacak el işçiliği yok bende. Rengi mat durduğu için hoşuma gitmiyor. Parlak olsun istiyorum böbrekler gibi.

• Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Bu böbrek degil sis fari korumasi değil mi ? Gosterdigin resimde de bu gorunmuyor.

Bunun icin transkaplama gibi bir yontem var.

Yanlis Adress vermisim. Duzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 1 Kasım 2018; 7:55:36 >
  • Politech sprey bakabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Duzelteyim O parca kaplanmaz boyanmaz, Yani boyanir da ne kadar verimli olur orasi tartisilir. Size attigim videoyu izledim de soyle uzerinden. Zor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 1 Kasım 2018; 8:4:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.