< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
“İZBAN kekosu” diye küçümsenen Ali Uçar, 5 yıl sonra kitap yazdı!

-
-
Tebrik ederim umarım daha büyük başarılar da yakalar.
-
Bu karının gerçekten de keko olan biriyle sevgili olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
-
Helal olsun.
-
Roman yazmış, bravo en azından çabalıyor birşeyler için. Bu arada o fotoyu çeken ****** için bir ifşa ve sosyal linç yapılmış mıydı yoksa o zaman henüz böyle bir kültür yok muydu.
-
Oooo usta nerelerdesin sen ya yoksun piyasadaquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainBu karının gerçekten de keko olan biriyle sevgili olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Oooo usta nerelerdesin sen ya yoksun piyasada
Alıntıları GösterMail adresimi güncellemiştim, sonra bug oldu hesabın aktivasyonu gümledi, yeni aktivasyon kodu falan da gelmedi reis.
Ben de uğraşmadım, biraz ara verdim foruma. Dünse forum destekle tekrar açtık hesabı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafadaki imajla kekonun kelime anlamı arasındaki farkı pek çok kişi bilmez.
neden ispatlayamazsın
git kadını bul aşığı ol
hepsi bu kadar
-
o yorumu yapan kızın kendisi kekodur kisileri dış görünüslerine göre yargılıyor şu an ne düşünmüstür acaba gecmiste yorum yaptigı kisi hakkin da umarım kitabı yazan kisinin kariyeri daha iyi yerlere gider
Hosgeldin globalcilerin korkulu ruyasi ozlettinquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainMail adresimi güncellemiştim, sonra bug oldu hesabın aktivasyonu gümledi, yeni aktivasyon kodu falan da gelmedi reis.
Ben de uğraşmadım, biraz ara verdim foruma. Dünse forum destekle tekrar açtık hesabı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Hosgeldin globalcilerin korkulu ruyasi ozlettin
Alıntıları GösterSddhşkasjsl
Hoşbulduk knk
Aynen kanka. Kitap okuyorsun metroda bir anda kızlar geliyor evlenme teklifi ediyor.
Bu karının gerçekten de keko olan biriyle sevgili olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. |
Tebrik ederim umarım daha büyük başarılar da yakalar. |
Helal olsun. |
Roman yazmış, bravo en azından çabalıyor birşeyler için. Bu arada o fotoyu çeken ****** için bir ifşa ve sosyal linç yapılmış mıydı yoksa o zaman henüz böyle bir kültür yok muydu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X