< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 26 Haziran 2024; 9:20:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 26 Haziran 2024; 9:20:7 > |
bu ne hadsizlik!!! arkadaşlar migros whatsapp hattına "digital kod" yazın, yönlendiriyor sizi zaten |
Kendi bilse söyleyecekte kendide bilmiyor muhtemelen😂
|
Alınacak bir şey yok. Zaten olan mağazalarda da bindirimli giydirim var. 750 liraya bir şey bulup oh ne güzel 250 liraya alıyorum demeden önce fiyat analizi yapın 200 liraya başka yerde bulursunuz. Ha tabi 750 liralık bir halt varsa.
|
Konu açanların motivasyonunu düşürmeden konuya ve konu açana sallamadan yorum yaptığınız için ben teşekkür ederim. Konuya ve fırsata sallayanlara da kendilerini engelleme fırsatı sundukları için teşekkür ederim. Bir derde deva değiller ama böyle boş yapmayı çok seviyorlar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilindik mağazalar var. Decathlon, Karaca ve BKM kitap gibi. |
Migros Digital kod al, satarsın yada kullanırsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 14 Haziran 2024; 22:10:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ödemeyi iyzico kart ile mi yaptınız, yoksa hesaba kayıtlı banka kartı ile mi? |
çok iyi kampanya, decathlon'da kullandım. 1 hesaba gelmiş evdeki o kötü oldu |