iyzico [ANA KONU] (198. sayfa)

-
-
DECATHLON YAZ KAMPANYASINDA GEÇERLİ
iyzico ile Öde seçeneğiyle decathlon.com.tr sitesinden yaptığın 2280.00 TRY'lik ödemen başarıyla alındı. iyzico uygulamasından ödeme detaylarına ulaşabilir, sana özel kampanyaları ve indirimli ürünleri keşfedebilirsin. Uygulamaya git:B043https://iyzico.app.link/AWyfqyg0jvbiyzico.app.link
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar kampanyadan iyzico cüzdana gelen parayı bankaya çekme şansımız var mı? Hediye bakiye çekilmiyor diyor da.
-
Ne diyorsa o. Sanal kart ile harcama yapabilirsiniz
Bu "Girişiniz kısıtlanmıştır." uyarısı neyin nesidir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı telefondan başka hesaba giriş yapmaya çalışırsanız öyle oluyor.
Email atın girişim kısıtlandı kaldırın diye kaldırıyorlar
-
Hesabı kapattırmıştım ondanmış. Tekrar aktifleştirilmesi için ilgili yere mesaj gönderdim diyor yetkili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 21 Haziran 2025; 11:44:20 >
Sanal özel kampanyalarından faydalanan var mı ? Ne zaman yayinlandi acaba ben yeni görüyorum
Yiyecek kampanyasını yemeksepetinde kullanabilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullandım 500 lira üstü yemek siparişine anında 100 TL iade geldi
Ben kullanamadım iyzicoyla ödeme seçeneği çıkmıyor, kullanan varsa aydınlatsa bizi
Arkadaşlar bilen varsa lütfen aydınlatsın.
Şimdi iyzivo ile 1000 lira öde 500 kazan her ay yenilenmiyor mu her ay 500 kazanamıyor muyuz?
İlk alışverişe özel
İyzico fiziki pos çıkartmış. Yaygınlaşırsa yeni kampanyalar gelebilir
ilk harcama kampanyasına katılmadan ilk harcama yaptım. itiraz etsem gelir mi? ya da kampanyaya katılıp tekrar harcama yapsam ilk harcama kapsamına girer mi arkadaşlar?
-
Parolapara + iyzico birleşince ikisinden de ilk harcama bonusu alabiliyor muyuz ?
-
Evet
Dermoeczanem sitesinde nutraxin marka kollajen alarak 3 al 2 öde kolajen paketinden 2 taneyi 1060 tlye sipariş verdim. İyzico ile öde yerinde parolapara kartımı girdim. İyzicodan 500 ( henüz gelmedi ama yatmasını bekliyorum ) , parolaparadan 400 tl (bu geldi) cashback kazanarak 6 aylık kolajeni 160 tl ye almış oldum.
-
Bana 500 yatmadı kayıt açtım 2 gün geçtiyse hemen kayıt aç çok bekletiyor yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmmm yok daha yeni oldu ss falan aldım bırakmam işin ucunu :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X