|
iyzico [ANA KONU] (115. sayfa)
-
-
Bir gelişme var mu?
-
apsiyon sitesinde iyzico ile ödemeye komisyon alıyor, bunu aşmanın bir yolu var mı?
-
İlk defa migros kod aldım. Anında 200 ve kod geldi. Fakat, migros sanalda sipariş verirken kod ile %80 i ödenebiliyormuş??!! Bu çok saçma geldi, neden tamamını kullandırmıyor ki?? Bir de mağazada alışveriş yapsak kod direk kullanılabiliyor mu? -
evet tamamını kullanabilir siniz , ya da 630 tl lik bir sepet yapıp tekrar kodu kullanmayı deneyebilirsiniz üstünü tamamlarsınız.
-
Ne kadarlık kod aldınız -
ben kodu, ödeme adımında kod bölümüne yazdığımda kabul etmedi. Money uygulamasını indirmiştim, money hesabına yükledim kodların hepsini. Sonra ödeme adımında money ile ödeyi seçtiğimde, küsüratına kadar %100'ünü money ile ödeyebildim. En pratik yol bu gibi.
-
Money uygulaması, cüzdan kısmı -para yükle -dijital kod ile yükle- kısmına kodu tanımlayıp Money pay pro olarak kullanıyoruz genelde.
Öyle yapınca en fazla şu kadar kullanabilirsin kısıtlaması yok -
quote:
Orijinalden alıntı: erka1907apsiyon sitesinde iyzico ile ödemeye komisyon alıyor, bunu aşmanın bir yolu var mı?
apsiyon genel olarak komisyon alıyor zaten. iyzico'ya özel ekstra bir komisyondan mı bahsediyorsunuz.
apsiyon ile ödemede komisyon almamasının yöntemi olsa herkes kredi kartlarını apsiyon üzerinden patlatıp nakite geçirirdi çünkü.
-
Bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun, 2. 500 kodu bu şekilde kullanırım. Aslında aynı kurum altında bu tarz farklılıkların olmaması lazım.
@VesPerN 1000 tl.
-
Money uygulamasında kodları birleştirip satın alabiliyorsunuz -
dijital kod alacam migros whatsap üzerinden ama ödeme başarısız diyor nedeni ne olabilir ?
-
Arkadaşlar kazandığınız 850 tl leri nasıl değerlendiriyosunuz =?
-
Qr ile her yerde harcayabilirsiniz
-
nerden kazanılıyor 850 tl
-
Kampanya süresi bitti yinede Merak ediyor saniz geçmiş mesajları okuyun -
1000 tl ye 200 tl verıp 4 kere faydalanılan gıda kampanyası mı
-
-
Tüm kampanyaların son tarihi bugün. İşlemlerinizi 23:59'dan sonrasına bırakmayın.
Umarım 2025 yılı kampanyalar açısından 2024'den daha bol olur. -
Nays parolapara dışında kombo yapacak birsey bulamiyorum tavsiyelere açığım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X