Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Eyüp Börekçi , u555 , eserdar Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.340
Cevap
190
Favori
152.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar selam. İyizico kampanysında migros çekten alımından gelen hediye 850 TL'nin üstüne 150 TL daha ekleyip migros kodu alamıyormuyuz. Link ile ödemede kabul olmuyor galiba sanal kart.
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

Bir gelişme var mu?

• apsiyon sitesinde iyzico ile ödemeye komisyon alıyor, bunu aşmanın bir yolu var mı?

• İlk defa migros kod aldım. Anında 200 ve kod geldi. Fakat, migros sanalda sipariş verirken kod ile %80 i ödenebiliyormuş??!! Bu çok saçma geldi, neden tamamını kullandırmıyor ki?? Bir de mağazada alışveriş yapsak kod direk kullanılabiliyor mu?
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt

evet tamamını kullanabilir siniz , ya da 630 tl lik bir sepet yapıp tekrar kodu kullanmayı deneyebilirsiniz üstünü tamamlarsınız.

Ne kadarlık kod aldınız

ben kodu, ödeme adımında kod bölümüne yazdığımda kabul etmedi. Money uygulamasını indirmiştim, money hesabına yükledim kodların hepsini. Sonra ödeme adımında money ile ödeyi seçtiğimde, küsüratına kadar %100'ünü money ile ödeyebildim. En pratik yol bu gibi.

Money uygulaması, cüzdan kısmı -para yükle -dijital kod ile yükle- kısmına kodu tanımlayıp Money pay pro olarak kullanıyoruz genelde.

Öyle yapınca en fazla şu kadar kullanabilirsin kısıtlaması yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

apsiyon sitesinde iyzico ile ödemeye komisyon alıyor, bunu aşmanın bir yolu var mı?

apsiyon genel olarak komisyon alıyor zaten. iyzico'ya özel ekstra bir komisyondan mı bahsediyorsunuz.

apsiyon ile ödemede komisyon almamasının yöntemi olsa herkes kredi kartlarını apsiyon üzerinden patlatıp nakite geçirirdi çünkü.

• Bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun, 2. 500 kodu bu şekilde kullanırım. Aslında aynı kurum altında bu tarz farklılıkların olmaması lazım.

@VesPerN 1000 tl.

Money uygulamasında kodları birleştirip satın alabiliyorsunuz
  • dijital kod alacam migros whatsap üzerinden ama ödeme başarısız diyor nedeni ne olabilir ?

• Arkadaşlar kazandığınız 850 tl leri nasıl değerlendiriyosunuz =?

• Mamiy kullanıcısına yanıt

Qr ile her yerde harcayabilirsiniz

nerden kazanılıyor 850 tl

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Kampanya süresi bitti yinede Merak ediyor saniz geçmiş mesajları okuyun

1000 tl ye 200 tl verıp 4 kere faydalanılan gıda kampanyası mı

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    iyzico [ANA KONU]
  • Tüm kampanyaların son tarihi bugün. İşlemlerinizi 23:59'dan sonrasına bırakmayın.
    Umarım 2025 yılı kampanyalar açısından 2024'den daha bol olur.
  • Nays parolapara dışında kombo yapacak birsey bulamiyorum tavsiyelere açığım
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.