Şimdi Ara

İyzico 1000/500 Kazan - Hesap Kontrol Ediniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
11
Favori
7.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salı kampanyasına nasıl katılıyoruz? Bne de yok kampanyalarda vs.. İlk defa kullanıcam....

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt

bana gelmiş kampanya ama kartım yok.Sanal kartla alışveriş oluyor mu?İlla kartı mı olması lazım bilginiz var mı?

• İlk alışveriş iadesi anında geliyor mu? Haziranda bi siteden yaptığım alışveriş de görünüyor uygulamada Perdigital iadesi hemen geldi ama ilk ödemede 750/150 vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Evet anında geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sweneytodd S kullanıcısına yanıt
    Sanal kart ilede yapabilirsiniz. Ama bu şekilde olan daha garanti oluyor. Ödeme kısmına geldiğinizde iyzico ile öde diyorsunuz. Telefon mail istiyor onları giriyorsunuz. Cüzdandan direk çekim yapıyor.

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Salı kampanyası baslamadı. Genelde saat 12.00 baslıyor. Kampanyaya katıl butonu aktif oluyor.

• Buraya soruyorum ama Hediyenkart'tan Migros çekini aldım eposta gelmedi hala. 48 saate kadar bekleyin demiş SSS kısmında. Alan varsa sizde durum nedir?
    -------
    30 dk sonra geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 26 Kasım 2024; 10:47:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • migrostan direk alabiliyor muyuz eskisi gibi

• bakiyeyi yüklemek gerekli mi? Yoksa direk banka kartımı uygulama ekleyip onunla alsak olur mu?

hocam acil cevap

trednyoldan 600/300 için sipariş versem. 750tl üstünde 150tl iade kampanyasından da yararlanabilir miyim ? illa iyzico kabul den site mi olması lazım

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    İyzico kabul eden site olmalı hocam

siz bunu nerde kullanıyorsunuz en mantıklı combo ne ?

750tl ve üstü perdijital kodu almak mantıklı mı ? ben de cok eskiden bi alısveris gözüküyor ve 1000/500 gelmedi. 750/150 ve 600/300 perdijtalde alışverişte iade alabilir miyim 750tl üstü sepet yaparsam.

iyzico ile perdijitale bakiye atıp sonra da hediyen kart bakiyesi mi almalıyım?

hediyen kartla migros yada hepsiburada bakiyesi alırken komisyon kesiyor mu?

500tl migros kodu için 500tl perdijital hediyen karta atmam yeterli mi ?

migros kodu alınca MONEY Bakiyesi olarak mı ekleniyorum. migros hesabımda money para var üzerine ekleyebilir miyim ?

Perdigital servisini malesef kullanmadım hocam. Yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım

Her hafta farklı kullanıyoruz. Bi hafta kaft diğerinde, yeşil kundura kimisi market tudors değişiyor. Bir hafta kullandığımızı diğer hafta öteki kampanya ile comboluyorız

İyzico üzerinden kartla ödeyebilirsin perdigitale bakiye yükledikten sonra alım yapabiliyorsun 500 tl migros çeki için 15 tl komisyon alıyor ona göre matematiğini yaparsın migros çekini kullanırken moneyle birleştiremezsin dijital alışveriş kodu olarak tanımlanıyor ya kodu yada money kullanabilirsin alışverişte bilgin olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben dün kazandığım 750 tl ile bugün decatlondan eşofman aldım tam 750 tl idi 300 iade geldi bakalım bunuda değerlendiricez bi şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • novacropland kullanıcısına yanıt

hocam 500tl ye 15tl komisyonu perdijital mi alıyor yoksa hediyenkart mı ?

işlem sırayla nasıl olmalı, önce perdijitale 1000tl atıp sonra 1000tl hediye kartı bakiyesi mi almalıyım?

500migros + 500 hburada kodu almak istiyorum.

bu arada 600/300 hemen bitiyor mu ? 1 saat içersinde alsam olur mu ?

• novacropland kullanıcısına yanıt

hocam 500tl ye 15tl komisyonu perdijital mi alıyor yoksa hediyenkart mı ? iyzico ile perdijitale para atarken 1000tl ye 30tl komisyon kesiyor onu mu kastediyorusun ?

işlem sırayla nasıl olmalı, önce perdijitale 1000tl atıp sonra 1000tl hediye kartı bakiyesi mi almalıyım?

500migros + 500 hburada kodu almak istiyorum.

bu arada 600/300 hemen bitiyor mu ? 1 saat içersinde alsam olur mu ?

• 500 migros hediye çeki alsak gelmez mi ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.