İYTE %100 ingilizce ama kampüsü şehir dışında ve sosyal hayat yok denecek kadar az ve profesörleri emekli olmuş şu an 1 doçent 9 yardımcı doçent var Ege %30 ingilizce kampüsü merkezde ve 6 profesör 3 doçent 6 yardımcı doçent var
ikisi arasında çok kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim?
İyte sanirim son zamanlarda gelişen bir üniversiteymiş fakat ege de harika bir üniversite kampüsü imkanlari akademik kadrosu eğitimi hem de izmir gibi bi sehirde sosyalligin icinde hocalarimdan duydugum kadariyla bu sekilde yanlis yonlendirmek istemem ingilizce egitim iyte de tum derslerde olmaz zaten sanmiyorum kredi tamamlama olayi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam ingilizceyi kendin halledebileceğine inanıyorsan ben ege diyorum. Daha köklü bir üniversite. Mezunlar falan birbirlerine sahip çıkıyormuş. Eğitimininde iyi olduğunu duydum. Kampüsüde çok iyi , konumuda çok iyi. İngilizceyi kendin çalışarak , erasmus yaparak falan toparlarsın bence.