Şimdi Ara

İYTE & ODTU KKK & MARMARA/ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu 3 üniversiten hangisini seçmek daha mantıklı olur? Mf4 sıralamam 26bin. 3 üniversiteyi de çeşitli sebeplerden öven gördüm ama hangisi daha mantıklı seçim olur bilemiyorum. Birbirlerine göre avantaj dezavantajları nelerdir?

• Kıbrıs kampüsü yazdım hocam tam burslu tutuyor kıbrıs kampüsü.
  • Kıbrıs bu geçen sene 33k idi yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyte eğitim olarak daha iyi Marmara'dan
    Ama Marmara'nın da merkezi konumu daha iyi İyte'den
    Odtü Kıbrıs'ı ise hiç bilmiyorum
  • Hocam odtü kkk araştırmıştım bayağı bi kere hoca yok yök atlas tan bakabilirsiniz ama arada ankara'da hocalar geliyormuş sınavlar aynı saatte oluyormuş İngilizcesi aynı ankara gibi çok zormuş kampüsü iyi değilmiş çevresinde düzgün bişi yokmuş kafe tarzı felen.

• Baska fikri olan?

• Marmara bence
    iyt güzel ama çok dışırda kalıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ - ODTÜ Mimarlık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsi fikrim marmara bilgisayarı yazman yönünde. geçen sene bıraktım bu okulu. niye bıraktın diye soracaksın; odtü bilkent elektronik müh takıntım olduğu için bıraktım.

@monster97876 hoca nasıl yok birader? ayrıca ankaradan gidip geliyorlar. hazırlık eğitimi odtü ile birebir aynı hatta yeterlilik sınavına ankara'da girebiliyorsun. kampüsü çok büyük değil ama binaları normal odtü'den çok daha yeni ve daha güzel. yurtlar da kaliteli. Bilkent'i ve odtü'yü gezdim yurt konusunda odtü kkk 10 kat iyi. çevrede öyle çok bir şey yok. ankara, istanbulda yaşayacağın hayatı orada yaşayamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş gir yök atlasa kaç Prof doç yar doç var bak istersen o anlamda yok dedim ankara'dan hoca geldiğini de belirttim üstte

• la olum okuduğum üniversiteyi bana mı anlatıyon şimdi de bu moda oldu liseli aklınızla millete laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz

makinada 3 tane falan kadrolu prof var. hocaları da çok kaliteli. sağdan soldan okuyup bana ahkam kesme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.