Bildirim
İYTE Enerji Sistemleri Mühendisliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
60 k'daysan zaten iyte'yi seçme.
https://forum.donanimhaber.com/iyte-yi-secmemek-icin-nedenler--134151492
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler. Listenin sonuna eklemeyi düşünüyordum eklemeyeyim bari sonra gelir melir
Bu kadar kötüyse puanlarının ve sıralamalarının sürekli artarak yükselmesinin sebebi ne? Sırf İzmir olduğu için gelenler mi?. Mordoğanda yazlığımız var eğer olsaydı oradan gidip gelmeyi düşünürdüm de zaten bölüm de pek güzel gözükmüyor.
1-2 bölüm dışında zaten puanlar yükselmiyor, gittikçe düşüyor. Gelenlerin çoğu izmirde yaşıyor zaten. Son zamanlarda rektörlük deli gibi reklam yapıyor çünkü sıralamalar trajik şekilde düşüyor. Düşün rektör lise lise geziyor o derece. Ayrıca okula yanı başındaki köyden bile ulaşımı yok. İzmire gitmek için bile 30 dk köye yürümek zorundasın. Tamamıyle balon bi okul iyte.
Bu adamın dediklerini ciddiye bike almayın.
Fena kuyruk acisi var. Yalan yanlis konusuyor.
Bilgisayar bolumde pc bile yokmus, lablar kötüymüş :D
O konuya kanıtlarla cevap yazdığım halde cevap veremiyor çünkü yalancı, iftiracının teki.
Buyrun :https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=139138286
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yazık sana :D
Düşen bölümler kontenjan arttırımından dolayı düşüyor. Eğer kontenjanı hesaptan çıkarırsan düşen bölüm yok.
Sana onca cevap vermeme rağmen ( kanıtlarla ) hala bana cevap veremedin. Anlaşılan sen okuldan falan atıldın ki bu kuyruk acın var. ODTÜ'ye geçtim diyordun. At bir SS de inanalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler