Şimdi Ara

İYTE ceng iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYTE'nin sıralamasının gösterdiğinden iyi olduğunu duymuştum, sizin bu konuda görüşünüz nedir?

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Eğitim dışında herşeyi çok kötüymüş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    "Her şeyi" kısmını açabilir misiniz? Demek istediğim; sosyal hayatı, konumu, ulaşımı vs. hepsi mi kötü? Eğitimi sizce geri kalan alanları dengeleyecek düzeyde iyi midir?
    Hiç belli değil şu an, hatırlamadığım sorular var ve zaman geçtikçe kendime güvenim azalıyor. Açıklandığında sonuç başlığına sonucumu atarım belki.
  • Daha dün forumda 2 iyte li gördüm 2’si de seçtiğine pişmandı. Sıralamam gelince ben de araştıracağım daha detaylı. Ama mesela izmir merkeze ulaşım iyte den 1-1.30 saat arası. İyte nin yanındaki köy(gülbahçe) halkı öğrenci silkelemeye meraklı. Sosyal aktivite 0. Küçük bir plaj var da kışın ne işine yarayacak?. Kalacak yerler dandik ama pahalı. Urlaya gideyim dersen o da 30 dk uzaklıkta. Otobüsler sık değil. Ceng e iyte yerine mef ya da taü yazmayı düşünüyorum daha çok. Belki puanım yeterse ytü. Tabi ben daha okumadım sadece iyte nin çevresini bilen ve iyte de tanıdıkları olan biriyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler detaylı yanıtınız için.

• Hocam arkadaşım gitmişti. Eğitimi kaliteliymiş baya. Ama sosyal hayatın 0. Şehirden uzak. Üniversite hayatı yaşayamazsın.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıtınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.