Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

İyiyaşa app yıllık 99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fitness için Halil hocanın derslerini öneririm

İyiyaşa app yıllık 99tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanan var mı?
    Işe yarar mı?

Yazanların hepsine ihtiyacım var sanırım.

• Sen kimsin ki bilmediğimiz uygulamada senin önerdiğin insanın derslerini dinleyelim,izleyelim?

• Nike'ın uygulaması var. En son iki yıl önce kullanmıştım. Ücretsizdi ama çok iyi, çok profesyoneldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike çok bozdu.

Iyiyasa nin deneme süresi var.
    Bugün denemeye çalışacağım.

Sonuçta is yine bizde bitiyor ancak
    uygulamanin da motive etmesi gerekiyor.

• para tuzağı gibi, bir sürü ücretsiz alternatifi var.

• spor dediğin şey bu kadarda uzmanlık gerektirecek birşey değil ya. eve yapılabilecek kendini parçalasan hareket sayısı 20 25 zaten. bunların içerisinden 6-8 tanesini keyif aldıklarını bölgeye göre sana kolay hoş gelenleri seçersin. uygularsın. he evde de ne kadar spor olur şahsen tabiki de hiç yapmamaktan çok çok iyidir her gün bir şeyler yapmak ama kimse kusura bakmasın abi. evine en yakın en sana uygun olan spor salonuna vereceksin yıllık ücretini kaydolacaksın. haftada en az 3 4 5 gün gideceksin adam gibi vücudunun her yerini çalıştıracaksın. hiç kafaya takmadan sadece belli makineleri uygulasan gene muazzam verim alırsın. haftada 2 saat kardiyo en fit adamın bile minimum ihtiyacı. o salona gidilecek. ben yıllarca düzenli dışarda bisiklette sürdüm. halen sürüyorum. parkta baskette oynadım ipte atladım halen yapıyorum. 7 yıldır aynı adamlarla haftada 1 halı sahada yapıyoruz. salon şart abicim. o ağırlığı kaldıracaksın. o makinaları kullanacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana 99 tl gondersen bile yüklenecek bir uygulama değil

• smclk89 kullanıcısına yanıt

Bisiklet konuşalım bari ne var şu an ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.