İyi ki şu beladan dertten şeyden kurtuldum dediğiniz şey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İyi ki şu beladan dertten şeyden kurtuldum dediğiniz şey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Din ve inanç. |
Pişmanlıklarından ders çıkarabildiysen bu güzel bir şey. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben pişmanım ama ders çıkaramıyorum, bir insan eline gelen ikinci büyük şansı salak gibi tepebilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnız değilsin. Ben aynı hatayı milyon kez yapıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 26 Ekim 2022; 1:40:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Knight Online ve diğer sömürücü oyunlar vb insanlar olabilir. Eskisine göre güzel bir gelişim süreci gösterdiğimi ve daha bilgili bir insan olduğumu düşünüyorum. Yargılamıyorum. Her geleni misafir gibi görüyorum. Hayatım negatifden pozitife geçeli uzun bir zaman oldu. Şimdi ise hayatımdaki güzel şeyleri daha nasıl güzelleştirebilir ve işleri nasıl yoluna sokabilir ve sorunlu olan olay örgülerini nasıl iyileştirebilirim diye emek harcıyorum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |