Şimdi Ara

Iyice kavgaci oldum ciktim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 2 haftada 3 kez kavga ettim resmen . pek taraftari olmasam da gavura zor kullanmak sevap diyerek daldim .

ilki okulda atolyedeydik . cocuk benim sandalyemi felan aliyodu . zaten uyuz oluyodum . firsat buldum kalktim ayaga suratina gecirdim mi hatirlamiyorum da en son yerde suratina yumruk atiyodum siniftan 2-3 kisi tuttu arkadan sarildilar . onlar olmasa heralde cocugu bayiltana kadar doverdim . bu mal simdi yanimdan gecemiyor.

2.si bizim orda parkta oturuyoduk . tanidik bikac kisi vardi . bunlar geldiler cardaga artis artis bakmaya basladilar biz buranin reisiyiz ayagi takildilar . bi tane lise var sanirim oranin ogrencileri . kafam yine atti gittim suratina tekmeyi bastim sonra yere attim . aniden boyle bi aksiyan geliyo . kendimi tutamiyorum terliyorum kizariyorum hemen..

bugun de sinifta takiliyoduk yine bi tane cocuk var . iyi niyetli gibi ama yilisik biri . guresci galiba . geldi el kol yapti bunu da dovdum yine . yine gelip arkadan sarilip disari cikardilar.. gittim elimi yuzumu yikadim iste sakinlestim..
    okuldan cikarken de iste geldi ozur diledi kanka noldu birden sinirlendin felan dedi . ben de yok bisey tamam baristik ayagina kovdum basimdan..

ulan bide kekolarla dolu yerlerde takiliyoruz . insallah bicak yemeyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 8 Mayıs 2014; 13:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işte bunlar hep hormon
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

işte bunlar hep hormon

büyük ihtimal
  • Sen bi dayak yemeden düzelmezsin adres ver

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Sen bi dayak yemeden düzelmezsin adres ver

olum seni var ya hiç mi hiç sevmiyorum bekle pm den atıcam adresi bekle sen ..
  • el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
  • Olm seni öldürürüm ulan bize havamı atıyon kavga ediyom falan diye yiyosa gel benle dövüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

quote:

Yapma yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Susky-kun

el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

yiyorum zaten yumruk da yedim ama kavga esnasında resmen hissetmiyorum anca böyle bayıltıcı bi darbe gelirse çeneme felan
  • seni katlarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengi dengine birisiyle kapıştınmı hiç istanbul'da oturuyorsan adresini ver gelirim
  • gerçekten sinir oldum sana bi kere vurmadan içim rahat etmez

• Ergenliktir geçer

• yanlış anladınız burda kendimi övmüş değilim sadece başımdan geçenleri anlatıyorum ki olayların hepsinde de haklıyım da . millete gülüyoruz dost kardeş ayagına yatıyoruz sonra tepemize çıkıyolar . sınıfta görsen veledi nasıl salça oluyo çakal onları görseniz öldüresiniz gelir heralde
  • quote:

quote:

Olum ben her gün kaç kişiyi tokatlıyorum senden mi korkacam heee:p

• Surada kavga konusu acanin dayak yedigini hic gormedik ki zaten.Hep dovuyorlar...

• quote:

quote:

Yeni nesil bunlar takma sen onlari.

• Seni döverim. Senide döverim. Seni de.
    Hepinizi döverim ulen.

• Çok şükür kimseye laf etmem, kimseye de laf ettirmem. Arkadaşa hak veriyorum bazılarına anladığı dilden konuşacaksın.

• AkcaNon kullanıcısına yanıt
    hacı antalyadaysan gel burda çok var senin dövdüklerinden benim yerime hallediver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.