Şimdi Ara

İyi yatırım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben üni öğrencisiyim ve her ay düzenli olarak para biriktirmeyi düşünüyorum sizce en iyi yatırım hangisi olur. Şimdiden teşekkürler

• Aşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alım-Satım.. Ancak bu iş için ticaret kafası gerekiyor. Zaten bir öğrenci en fazla ne kadar yatırım yapabilir?!?!
  • hocam yatırım dediğim para biriktirme gibi yoksa para elinde olunca gidiyor. Mesala aylık 300-400 tl gibi bi para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hill Village

merhaba arkadaşlar ben üni öğrencisiyim ve her ay düzenli olarak para biriktirmeyi düşünüyorum sizce en iyi yatırım hangisi olur. Şimdiden teşekkürler

bugün aynı sebepten bankaya gittim yatırım hesabı falan dedi sonra kafamı karıştırıp bi bankamatik kartı daha verdiler ne oldu anlamadım
  • bende dün gitmiştim bana b tipi likit fon verdiler getirisi çok az ama götürüsü yok dediler doğrusu benimde kafam karıştı.
  • Bir ayda eline gecen ve bir ayda gecimini saglayabilecegin miktari belirle. Acil ihtiyacin yoksa rahat bir sekilde gecinebilecegini al, gerisini unut. Bu kadar basit. Kumpara iyi bir tekniktir misal, evde televizyon altuna vs de koyabilirsin. Asil mesele para eline ilk gectiginde kenara atman lazim, yoksa olmaz benden soylemesi.

• altın yap koy bi kenara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.