Şimdi Ara

İyi ve kötü su markaları (kendi deneyimim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
12.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İyi ve kötü su markaları (kendi deneyimim)

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: kritios

korusu pınar ve hayat'ın suları da kaliteli'dir.
    kimse söylememiş ama asıl içimi kötü olan su turkuaz'dır.

Turkuaz'ın yeni adı Damla zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

eyvallah, bilmiyordum.
  • su dedinizde bu satilan damacanalarin yuzde 80ni kaçak diye bir haber okumuştum beyler bilginize...bu arada iyi damacana su varmi bildiginiz =) gerçi her markanin kaçagi var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 24 Ağustos 2010; 1:10:13 >
  • Kimse bir şey dememiş ama Saka'yı sormak istedim; eve almaya başladık da şu sıra ... İyi gibi tadı. Katılıyorum, Erikli'nin tadı çok çok farklı diğerlerine göre ama en kirli sulardan biri diye duydum. Hatta sanırım bir ara bir tesisini kapattıkları için satışı aksadı daha sonra tekrar açtılar. (Yanılıyor olabilirim, Saka yorumlarınızı bekliyorum :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Korusu ya kötü diyorsan senin yazdıklarının hepsi uydurma. İlk damla içip sonra korusu içtiysen normaldir ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Turkuaz su yani damla su Yer altı sularından arıtılarak su haline getirilir bu yüzden tadı değişiktir.

Ayrıca sırma süperdir Tek geçerim sırmayı yaklaşık 9-10 seneden beri alırız hiç değiştirmeden
  • yahu plastik şiseden içiyo olduktan sonra hepsi aynı tuhaf tadı bırakıyo..

mesele suyu kaynağından ya da cam şişeden içip denemek,ona da kim enerji ve zaman haracayacak?

o yüzden hepsi bana aynı geliyo..
  • Bizimde dükkanımız var ve coca colanın yanında bedava veriyorlar damlayı

Çeşme suyu yani
  • Siz bu sıcakta çalışın inşaatta. Sonra gelen suyun markasına bakıyor musunuz yoksa 5 litreyi bir anda bitiriyormusunuz görürüz. Biz su almıyoruz eve.Arıtıcı var.Memnunuz.
  • erikli gayet iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Korusu ya kötü diyorsan senin yazdıklarının hepsi uydurma. İlk damla içip sonra korusu içtiysen normaldir ama.

dolum yerleri değişik olabilir ama tadının berbat olduğuna yemin edebilirim.. kat kat fark var markalar arasında ama dolum yerleri sapanca vs değiştiriyo olabilir.. eriklide tat hiç değişmiyo mesela sultan su da öyle tat hep aynı mis gibi
  • Erikli bu alanın en iyisidir.
  • Erikli akar.....
  • yaklasık 2 yıldır kristal içerim hatta bu konuda erikli kristal ve nestle suyunu test bile yaptırdık sonuç olarak test yaptırdıgımız şirket suyun yumusaklıgı tadı ve içerdiği mineraller olarak en iyisi kristal dedi sonra erikli sonra nestle geldi
  • pirsu,erikli iyidir (pirsu daha iyi ama), damla suyu bildiğin musluk suyu,nasıl piyasada yer bulmuş hayret geçenlerde farkında olmadan aldım bir yudum içtim bu ne be dedim baktım damlaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

Kalabak suyu

Kabalak su olmasın o
  • bende erikli dahil çoğunu denedim açıkcası beğendiğim 1 tane marka yok öyle olunca en ucuzu hangisiyse onu alıyorum şuan aytaç ve sırma 5 lt'lik pet şişeleri 1 lira en yakınımızda bunlar var.
  • su dolum makineleri üreten-tamir eden bi firmada çalışan tanıdığım var. suyun kalitesinde en belirleyici özellik kaynak ve dolum makineleriymiş. nestle, pınar, erikli işini iyi yapanlardan. ayrıca Sultan suyun da gerek kaynak gerekse teknolojik donanım olarak öncü firmalardan hiçbir eksiği yokmuş. bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

sırma nasil?

Dışarıda susayınca hep sırma alıyorum, öyle denk geliyor. Fena değil tadı. İdare eder.
  • Sude su nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.