Şimdi Ara

İYİ RESELLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir süredir kullandığım resellerimda hesabımda bazı problemler var değiştirmek düşüncesindeyim
    bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz reseller firma varmı?

• www.hostticaret.net i öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forumchu

www.hostticaret.net i öneririm

1 numaradır..neredeyse 7/24 müşteri desteği kesintisiz iletişim uygun fiyat iletişim için maverick@hostticaret.net msn adresi yardımcı olur arkada sana reklam parası alacam onlardan ahaha

• www.imranbilisim.net

Msn : msn@imranbilisim.net
    Mail : destek@imranbilisim.net
  • www.mediacatch.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mayakowski

quote:

1 numaradır..neredeyse 7/24 müşteri desteği kesintisiz iletişim uygun fiyat iletişim için maverick@hostticaret.net msn adresi yardımcı olur arkada sana reklam parası alacam onlardan ahaha

hatta bu ay(ocak) sonuna kadar da kampanya var

• www.asgrup.net sanrıım ondada kampanya var!!!Epey kaltielidir ben 4 ay kullandıkm cok memnunum!!!

Kefilim kendisine
  • www.he.com iyi bir yer almadım ama öyle diyorlar :)
  • arkadaşlar şöyle eli yüzü düzgün yabancı firma bilen yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

arkadaşlar şöyle eli yüzü düzgün yabancı firma bilen yokmu?

www.mediacatch.com -- Önerim bu firmadan alman daha profesyoneller ve bir problem olduğundaki daha görmedim, sitelerindeki chat bölümünden online sorabiliyorsun..

www.pluginspace.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mayakowski

quote:

+1 hostticaret kampanyada varmış.. daha ne duriysin.??

• yabancıya ben güvenmem hocam valla.Türkler varken güvenilirler varken yabancıya para yedirme derim
  • 15 gb alan ve 200 gb aylık banda 40 ytl oduyorm(reseller) ve son derece memnunum.Hızı test etmek istersen
    http://forumseven.com/ yada mekaan.com a bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyruski

15 gb alan ve 200 gb aylık banda 40 ytl oduyorm(reseller) ve son derece memnunum.Hızı test etmek istersen

yaw burada sadece bir forum var şirket nerede???

buarada gerçekten
    www.mediacatch.com
    aklıma yatmaya başladı içerikleri güzel imkan hoş referans sağlam

yabancı ile uğraşma demiş bir arkadaşta
    türkiyeden aldığın hostingin tek faydası
    neden 10 saattir server down diye türkçe küfür edebilmen

• turkiye saati ile sabah saat 7 de verdigin adresi acmaya calistigimda sayfa goruntulenemiyoir mesaji aldim haberin olsun.pek iyi referans olamyabilir.
    quote:

15 gb alan ve 200 gb aylık banda 40 ytl oduyorm(reseller) ve son derece memnunum.Hızı test etmek istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

turkiye saati ile sabah saat 7 de verdigin adresi acmaya calistigimda sayfa goruntulenemiyoir mesaji aldim haberin olsun.pek iyi referans olamyabilir.
    quote:

Saat 9 Turkiye Saati ile Acıyor. Ben genede hostticaret derim abi adam kampanyada yapiyor yanlızda birakmiyor.destekde cikiyor.ödemelerde kolaylık sagliyor vs.. vs..

• www.ressellerzoom.com
    www.resellerguru.com
    www.ipower.com
  • Tum Arkadaslar ince eleyip SIK dokusunlar yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 12 Ocak 2006 1:36:56 >
  • Türkiye Tabanlı Sunuculardan Hosting için :www.w2ksunucu.com &www.w2ksunucu.net

Bilgi için MSN : bilgi@w2ksunucu.com
  • www.resellerguru.com bu işi sağlam yapan yurtdışı Firmalarından biridir.

Yurtiçi Dersen

www.hostticaret.net
    www.orayhost.com
    www.sanalsayfa.net İşini görebilecek yerlerdir.

Yurtdışı Firmalardan alırken her koşulu göz önüne alman gerekir. En Başında İletişim Gelir. Sürekli iletişimde olabileceğin bir yer olması senin avantajına olacaktır. Bu İletişimi canlı bir şekilde yapabilmek dahada büyük bir artı olacaktır senin için.

maille iletişim bir yerde sakatlıklar çıkarabilmekle beraber güven olarak yeterli tatminkarlılığı vermez. Diyeceğim Reseller Almak ile sıradan hosting almak arasında çok büyük bir fark vardır. İyi düşünüp doğru hamle yapmak gerekir.

Ali Soytürk
    AS Grup

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.