Şimdi Ara

İYİ Parti'nin şarkısı sosyal medyayı salladı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
32.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anında hangi ülke olduğunu anlarlar dostum. Bir ihtimal Kuzey Kore ile karışabiir.
    Çünkü dikkat edersen erişelemeyen web sayfaları var videoda.
  • Subliminal bir mutluluk ve umut veriyor şarkı.. Beğendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hadi oyumuzu fail-i meçhuller kraliçesine verelim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    Seçim ikinci tura kalır. İkinci turda farkla alır rte. Şaka yapmıyorum istersen Erol Mütercimler diye biri var bu konuda çok bilgili biri. Onu dinleyebilirsin.
  • YAŞASIN SEVİŞEN GENÇLER YAŞASIN LAİK TÜRKİYE KUDURUN ABAZA ÇOMARLAR
  • Gerçekten başarılı olmuş.
  • Bayrak , ezan , din katılmamış fakat en önemlisi ‘din işlerini dünya amellerine alet etmeyin’ denilen değilmiydi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

    Yahu siz bu ülkeyi anlamadınız anlayamadiniz. Tek soru



    Şu klibi bir yabancıya izletin ses olmadan. Sonra sorun diyin ki



    Hangi ülkede çekilmiştir diye



    Türkiye cevabı alabilir misiniz ?







    Benden ben bir şey görmedim. Ne dinimden gördüm ne yaşantımdan ne kültürümden.



    Neyse siz takılın hadi kolay gele

    Ekleme: hadi bulun bakalım Türk bayrağı klipte nerde geçiyor. Ha bir de bari bir camı minaresi kazara bile olsa kadraja girmezmi yada başörtülü bir bayan.
    Cami ve başörtüsü tüm ülkelerde var. Nutuk ise sadece Türkiye'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşa ben hariç 22 kişi cevap yazmış çoğu da sövmüş. fena acıtmış herhalde bunları
  • Türkiye standartlarının üzerinde bir iş olmuş.

    Yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
  • Mesajları okudum da memlekette acayip boş herifler var bunu bir kez daha anladım. 16 yıldır ne yapıldı diye ağlayanlar. 16 yıldır AKP'nin hizmete sunduğu köprüleri metroları metrobüsleri marmarayları soluksuz her gün kullanan zihniyet, bir kere elini vicdanına koy ve ulan adam ne güzel hizmet yapmış de üstelik her gün kullandığın hizmet bunlar. O kadar nefret kusacaksan o zaman biraz haysiyetli olup bu hizmetleri kullanmayacaksın.

    Bu ülke şuan Muharrem ince veya Meral akşenerin eline geçerse, vallahi diyorum 3-4 yılda Tayyibi mumla ararsınız mumla. 'Gelen Gideni Hatırlatır.' Sayın Recep Tayyip Erdoğanın, yanlışları olmadı mı ? olmuştur. İnsan beşeridir, oda bizim gibi insandır. Lakin nasıl göremiyorsunuz adama 4 bir yerden saldırıyorlar. Hedef Recep Tayyip Erdoğan sonra TÜRKİYE bunu göremiyor musunuz ?

    Yok 15 temmuz senaryo diyen, ahh benim saf arkadaşlarım. Diyelim ki senaryoydu diyelim ki size göre Tayyip ülkeyi satacaktı, eee fırsatı bu fırsat değil miydi ? 15 temmuzda fetoya teslim ederdi ülkeyi ?

    Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Aranızda Atatürk hayranlığı olduğu kadar, o şanlı tarihte ki ecdadımız Osmanlıya düşman olanlar da var. Osmanlıya nefret edeceğinize gurur duyun ki tarih Osmanlıdan ibaret.

    Osmanlının yıkılışının arkasında ki gerçek adam Atatürktür, bunu şimdi çocuk çoluk bile biliyor. Kendi söyleyişiyle biz halifeyi devirdik cumhuriyeti getirdik diyen bir adam.

    Atanız, din ve Devlet işleri birbirinden ayrılmalı derken gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz derken,

    Çok büyük bir yanlışa düşmüştür. Peygamber efendimiz (S.a.v)'in zamanında din ve devlet işlerini(Şeriat) itina ile yönettiğini biliyoruz. Bununla ilgili nice Hadisi Şerifler mevcut (tirmizi, buhari)

    Şeriatı kafa kesmek adam öldürmek sanan cahili cühelalar, bakın. Şeriat kısaca ALLAH (CC) emirleri anlamına gelir.İslam’da hükümler yasaklar helallar haramlar hepsi şeriâttır. Namaz kılma oruç tutmak zekat vermek zikretmek v.s. bunların hepsi şeriâttır. Namaz kılmak Eğer Allah’ın emriyse kulu için koyduğu bir kuralsa bunun adına Şeriat demek de caizdir.

    Dolayısıyla bir insan “kahrolsun şeriât” dediğinde o anda kafir olur. Halbuki bu sözü söyleyen kişi yemek yapmaya başlarken Besmele çekse bu şeriâttır ya da ALLAH’ı zikretse oda şeriâttır.

    Din hakkında bir bilgisi olmayan lütfen boş kafayla cevap yazmasın kafasının içini doldursun gelsin adabıyla tartışalım sabaha kadar keyif alırım. Lütfen din hakkında biraz bilinçlenin o hocadan bu hocadan değil elbette bir yol gösterici sağlam hoca gerekir ama dini en güzel ALLAH (CC)'ın bize göndermiş olduğu Kuranı Kerimden öğreniriz.

    Açın okuyun ben Kuran okuyamam bilmiyorum diyenler, açsın Türkçe mealini okusun içerisinde her şey tek tek yazılmış. Bilim adamları yıllarca çözemediği şeyleri Kuran kaç yıl önce bize gönderilmesi rağmen içerisinde bunu bildiriyor.

    Son olarak, Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem efendimiz şöyle buyurdu "Dikkat edin İslam bir dairedir. Döndüğü müddetçe siz de kitapla (Kuran/Sünnet) beraber o dairenin içinde dönünüz. Dikkat edin, kitap ile sultanlık (din ve devlet işleri) birbirinden ayrılacak. Dikkat edin, onlar (bizden olmayanlar olsa gerek)

    Uzun oldu ama zaman ayırıp okuyanlara selam olsun. Boş muhabbetlerle kendinizi kırmayın 3 günlük dünya asıl olan bu dünyada asıl olan ahiret orası için çalışın gençler. Herkesin inanışına saygı duyuyorum ama bunu tebliğ etmekte görevim. Umarım rabbim inançsız arkadaşlara da hidayetini nasip eder.




  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede kimler geldi kimler geçti... Sen bilemeyebilirsin. Gelen gideni aratır diye bir şey yok. AKP bu ülkede sadece betona yatırım yaptı. Yatırımları da dolar bütün dünyada bol durumdayken yaptı. Şu an ABD dolarları ülkesine geri topluyor, bu dolar artışının sebebi AKP'nin saçma sapan politikalarıdır.

    Bazı enayi AKP'liler ama ülkemizin üzerine oynanan oyunlar var diyor. Ben de onlara diyorum ki, eğer bu oyunları bertaraf edemiyorsan, oyunlara geliyorsan ve kandırılıyorsan ve ülkeyi zor duruma düşürüyorsan yönetimde ne işin var? Beceremiyorsun demektir. Dolar 2017'den bu yana %30-40 arttı, demek ki bu ülkeyi dış güçlere karşı koruyamıyorsun, ülkenin yüzde 50'sinin de oy desteği sende olmasına rağmen.

    En komiği ise o kürtajcı amcalar gibi milyonların olması... Kadın ona dişlerini fırçala diyor, o da kadına vatan haini diyor. Aynen böyle tipler var, milyonlarca hem de şu an.

    AKP, itilaf devletlerinin seneler önce başaramadığını başardı ve ülkeyi maddi manevi şekilde böldü.




  • Dandik kafa tirmalayici olduğu için mi sallamis???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Çok dar kalıplarla düşünüyorsunuz. Yaşlı emminin belki dişleri onun vatanı ve dişlerine laf söylenince otomatikman kadın vatan haini oluyor. Az geniş açıyla bakın şu olaylara konulara ve yorumlara Kürtaj yapacak emmi ne karisiyorlar emminin kurtajina ve bölüp duruyorlar. Hakettiler emmi haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Aglak fettos kâfiri için yıllar önce asmış olduğum avukatlık cubbemi giyer ve hizmetin avukatlığını yaparım diyen bulent arincin oğlunun akp den mv. adayı olmasına ne diyorsunuz? mücadele dediğiniz akpli olmayan fettoscularla mücadele olmasın? akpli fettosculara hiç dokunulmuyor nedendir? Nasıl fettosla mücadeledir? akpli fettoscu iyi, akpli olmayan fettoşçu kötü müdür yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 22 Mayıs 2018; 10:6:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyimiş...
  • Cok iyiymiş gercekten helal olsun
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Siz AKP ye çamur atmak için insanları kullanmayın. Elbette AKP destekleyen, adi insanlarda tanıdım. Bu kişiler AKP yi destekliyor diye, bunu AKP ve Cumhur Başkanına yıkamazsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Ne yazmışsın be. Bu kadar cahil kalmayı nasıl başarıyorsunuz sırrını söylesene.

    Arapperest olacağına biraz Türk ol TÜRK.

    TARİH OSMANLI'DAN İBARETMİŞ pehh. Din yokken biz vardık.

    Milattan önce kurulmuş bir ordumuz vardı onu bile bozmayı başardınız.



    Mustafa Kemal'den niye nefret ettiğinizi çok iyi biliyoruz bize Arap olmadığımızı hatırlattığı bize kim olduğumuzu gösterdiği için nefret ediyorsunuz ondan.

    Siz din evrenseldir deyip Arap harflerinin kaldırılmasına ezanın kendi dilimizde okunmasına küfreden tiplersiniz.

    Dinde ruhbanligin olmadığını söyleyip halifeliği savunursunuz.

    Sizin tek kurtuluşunuz Laiklikte. Müslüman olupta mutlu yaşayan ülke yok la dünyada.

    Mezhepçilik almış başını gitmiş radikal dinciler kol geziyor.

    Türkiye sizin bedevi zihniyetiniz yüzünden Ortadoğu'da sıradan bir ülke olmuş.



    Bu ülkenin kurtuluşu vizyon sahibi biri tarafından yıllar önce gösterildi zaten.

    Sizden akıl alacak değiliz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • YoldaşNapolyon Y kullanıcısına yanıt
    Bana diyorsun ne yazmışsın, sen ne yazmışsın senin gibi cahil cühalaya cevap vermeye bile değmez. Ezberlemişsiniz yada ezberlettirilmişsiniz ağzınızda hep aynı tantana, biraz bilgi doldur o kafanın içini öyle geç karşıma, şuan dengin değilsin sana söz sarf etmeye bile değmez. Sizin gibi insanlar güzellikten anlamaz. Dinden ecdadından bir haber gelmiş bana laf yetiştiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.