Şimdi Ara

İyi kilo vermem için günde kaç saat bisiklet sürmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da bahsettiğim gibi haftasonu falan tatile gidecem ve fazla kilolardan şikayetçiyim onları burda bir türlü veremedim ama tatilde bisikletle vermeyi düşünüyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz yani kaç saat pedal çevirmem konusunda falan çok iyi olacak şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhancan755

Başlıkta da bahsettiğim gibi haftasonu falan tatile gidecem ve fazla kilolardan şikayetçiyim onları burda bir türlü veremedim ama tatilde bisikletle vermeyi düşünüyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz yani kaç saat pedal çevirmem konusunda falan çok iyi olacak şimdiden teşekkürler

Öncelikle bisikleti kullanmak elbette kalori verdirecektir,yalnız bisikletin yanında diğer unsurlar başta gelir.Öncelikle yaşamınızı düzene sokmak uyku,beslenme,spor gibi alışkanlıklarınızı hayatınıza oturtmanız gerekir.Sadece bisiklet sürmekle istenilen sonuca ulaşılamaz.Bu dediklerimi yaparsanız sonuç etkili olacaktır.
    Bisiklet sürerken önce hafif tempoda başlamanız gerekir.Vücut gereksiz yere zorlanmamalıdır.Aksi taktirde adele problemleri ve bel konusunda ciddi sorunlara yol açabilir.Önce sağlık,sonra spor.Ne kadar süreceğiniz konusunda bir kısıtlamaya gitmiyorum.Ne kadar yeterli görüyorsanız o kadar sürün.Vücut ısındıktan sonra,tempoyu biraz artırarak kalori yakımını ve terlemeyi sağlamak için pedalları ağırlaştırarak güzergahınızda mutlaka olması gereken bayır,tepe gibi yerlere tırmanarak bacak,kalça bölgesindeki kasları çalıştırarak kalori verebilirsiniz.Zaten yorulmayı bacak ve kalçadaki yanmayı hissediyorsanız o bölge çalışıyor demektir.Ne zaman süreceğiniz konusu da size kalmıştır.İstediğiniz,boş vaktinizde sürün.Bisikletinizin de eksiği olmasın,dediğim gibi önce sağlık.

• beraberinde diyet de yapmalısınız. günde ortalama 10 km bisiklete binseniz bunun size 400 kalori yakma gibi bir katkısı olabilir. bir erkek günlük 2500-3000 kalori ihtiyacı duyar. siz günde 1000 kalori tüketip 500 de harcarsanız yaklaşık 2000 kalori eksi vermiş olursunuz. 7000 kalori 1 kilo etmektedir. bu program ile nerdeyse 3 günde 1 kilo vermiş olacaksınız. sabırlı bir şekilde devam ederseniz istediğiniz sonuca rahatça ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmurphy -- 27 Temmuz 2013; 1:20:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet ile 40 km kaç saat olur?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.