2020 mezunu arkadaşlarım evde kafayı yiyor yine aynı b*k oldu herkesin hakkında hayırlısı olsun |
iyi ki 2021 de yerleşmişim
-
-
Cidden 2021'de ekstra bir şey olmadı güzeldi. Sadece sınav zordu o da iyi öğrenciye hak ettiğini verdi. Sınav günü* mutluluktan uçtu forum.
Edit : *sıralamaların açıklandığı gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 11 Şubat 2022; 22:43:20 > -
Mezunluk sıkıntılı bir süreç
Mezunlara kolaylık dilerim gerçekten iyi haber değil
-
Sıralamalar açıklandığında olacaktır o :)
Açıklanıncaya dek millet korkudan delirmisti 2020 gibi gelecek diyen trollerden dolayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız düzelttim yanlış demişim
-
2.mezunlar cidden çok sıkıntılı durumdalar. İyi ki 2021 de idare eder bir sıralama yapıp yerleştim diyorum ben de.
-
Ben herzaman demiştim yine diyorum bu sistemde mezuna kalmak kumar oynamaktır. Maçın içerisinde kural değişiyor. Bunu göze alıyorsan kalacaksın.
Ben bu yeni değişiklikleri kökten bir değişme olarak yorumluyorum. Belkide bu son YKS olabilir. Ona göre herkesin tedbir alması yerinde olur.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben herzaman demiştim yine diyorum bu sistemde mezuna kalmak kumar oynamaktır. Maçın içerisinde kural değişiyor. Bunu göze alıyorsan kalacaksın. Ben bu yeni değişiklikleri kökten bir değişme olarak yorumluyorum. Belkide bu son YKS olabilir. Ona göre herkesin tedbir alması yerinde olur. |
Cidden 2021'de ekstra bir şey olmadı güzeldi. Sadece sınav zordu o da iyi öğrenciye hak ettiğini verdi. Sınav günü* mutluluktan uçtu forum. Edit : *sıralamaların açıklandığı gün |
Mezunluk sıkıntılı bir süreç Mezunlara kolaylık dilerim gerçekten iyi haber değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X