Şimdi Ara

iyi ki 2021 de yerleşmişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 mezunu arkadaşlarım evde kafayı yiyor yine aynı b*k oldu herkesin hakkında hayırlısı olsun

• Ben herzaman demiştim yine diyorum bu sistemde mezuna kalmak kumar oynamaktır. Maçın içerisinde kural değişiyor. Bunu göze alıyorsan kalacaksın.

Ben bu yeni değişiklikleri kökten bir değişme olarak yorumluyorum. Belkide bu son YKS olabilir. Ona göre herkesin tedbir alması yerinde olur.

• Cidden 2021'de ekstra bir şey olmadı güzeldi. Sadece sınav zordu o da iyi öğrenciye hak ettiğini verdi. Sınav günü* mutluluktan uçtu forum.

Edit : *sıralamaların açıklandığı gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 11 Şubat 2022; 22:43:20 >
  • Mezunluk sıkıntılı bir süreç

Mezunlara kolaylık dilerim gerçekten iyi haber değil

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Sıralamalar açıklandığında olacaktır o :)

Açıklanıncaya dek millet korkudan delirmisti 2020 gibi gelecek diyen trollerden dolayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

Haklısınız düzelttim yanlış demişim

• 2.mezunlar cidden çok sıkıntılı durumdalar. İyi ki 2021 de idare eder bir sıralama yapıp yerleştim diyorum ben de.

• Ben herzaman demiştim yine diyorum bu sistemde mezuna kalmak kumar oynamaktır. Maçın içerisinde kural değişiyor. Bunu göze alıyorsan kalacaksın.

Ben bu yeni değişiklikleri kökten bir değişme olarak yorumluyorum. Belkide bu son YKS olabilir. Ona göre herkesin tedbir alması yerinde olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.