Şimdi Ara

İyi item duşurme taktii (roquelerde daa awantajlıdır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelikle herkese selam bi yontem orendim we paylaşmak istedim
    şimdi dielimkii ewildesiniz kutuyu siz topluorsunuz we ii duştu siz ona db atıp tıklarsanız hem kufur yersiniz hemde partyden atılırsınız
    KUTUYU AÇIP TOWN ÇEKECEKSİNİZ KUTU ONUNUZDE OLACAK WE DROP SİZE GELCEK :D
    ROQUELERDE AWANTAJLIDIR DEMEMİN SEBEBİ MAGE PRTYLERİNDE KUTUYU GENELDE ROQUELER TOPLAR TABİ SAMİMİ OLDUNUZ PARTYLERDE BOLE BİŞİYİ ASLA YAPMAYIN HERKESE İİ GNLER PAYLAŞMAK İSTEDİM...

• bir çeşit db sonuçta haksız kazanç
  • Gereksiz ßir Topic'
    74 lvl ASasin kas'tım Evilde Sınırsız İtemler ßağışladım Millete
    Ama Ne DB'ne Town Çektım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani3131

siz ona db atıp tıklarsanız hem kufur yersiniz hemde partyden atılırsınız

• YA OFFFFFFFFF ŞU HAKSIZ KAZANÇ DİOSUNUZ YA SADECE GULUOURUM ONA YA ADAM 45 LWL ADAM YTL İLE DUAL +8 SHARD ALIO DAA ELİNE TAKMAYI BİLMİOO HAYATINDA 65 CARI OLMAYAN ADAMLAR PLATİN ALIP 70 OLUOLAR SİZ Bİ TUTTURMUŞUNUZ HAK EMEK BİLMEM NE ALALA O ZMN TİCARET YAPARKENDE 5 FAZLA SATIOSUN ADAMA YUTTURUOSUN BU ÇOK MU HAKLII ABARTMAYIN BU SADECE BİR OYUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

siz ona db atıp tıklarsanız hem kufur yersiniz hemde partyden atılırsınız

AFERİN SANA DUYDUN DUDUK SESİNİ

YAZIK YA SADECE BİŞİ PAYLAŞMAK İSTEDİM
  • quote:

oncelikle herkese selam bi yontem orendim we paylaşmak istedim
    şimdi dielimkii ewildesiniz kutuyu siz topluorsunuz we ii duştu siz ona db atıp tıklarsanız hem kufur yersiniz hemde partyden atılırsınız
    KUTUYU AÇIP TOWN ÇEKECEKSİNİZ KUTU ONUNUZDE OLACAK WE DROP SİZE GELCEK :D
    ROQUELERDE AWANTAJLIDIR DEMEMİN SEBEBİ MAGE PRTYLERİNDE KUTUYU GENELDE ROQUELER TOPLAR TABİ SAMİMİ OLDUNUZ PARTYLERDE BOLE BİŞİYİ ASLA YAPMAYIN HERKESE İİ GNLER PAYLAŞMAK İSTEDİM...

bunu herkesin bildigini düşünüorum.
    ama bilmeyen arklarımız wardır.
    paylaşım için TY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ii Nuker Build?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmeyenler vardır paylaşım için saol
  • hangi serwerdesin eger benim serwerimdeysen wermeyen t.p olsun tamam mı?
  • yaptın herkesin işine yarıyoda böyle haksız kazanç sağlayan şeyler ile paylaşım yapma bence bileğinin hakkıyla al itemi
  • Yazdıklarının Türkçe çevirisi varsa onu da yazabilir misin?
  • istediğin bi item olunca koy db yi
  • quote:

YA OFFFFFFFFF ŞU HAKSIZ KAZANÇ DİOSUNUZ YA SADECE GULUOURUM ONA YA ADAM 45 LWL ADAM YTL İLE DUAL +8 SHARD ALIO DAA ELİNE TAKMAYI BİLMİOO HAYATINDA 65 CARI OLMAYAN ADAMLAR PLATİN ALIP 70 OLUOLAR SİZ Bİ TUTTURMUŞUNUZ HAK EMEK BİLMEM NE ALALA O ZMN TİCARET YAPARKENDE 5 FAZLA SATIOSUN ADAMA YUTTURUOSUN BU ÇOK MU HAKLII ABARTMAYIN BU SADECE BİR OYUN

Bak şimdi sende beni güldürdünSizin orda büfe manav fırın felan yokmu?Kaça alıp yada üretip kaça satıyor?Pc nin başında durmakda tezgah gibidir.İhtiyacı olmayandan ucuza alırsın ihtiyacı olana istediğin fiyata satarsın ihtiyac meselesi bu işler.Yutturmak;Tradeden +8 md koyup +3ünü yutturmakdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southgate -- 16 Mart 2008; 18:35:47 >

• +1 İİ için bile DB düşüncelerine girmişsiniz.Ne günlere kaldık...
  • Ew partilerine bu tip akıllılar sayesinde tanıdık olmayan assaslar alınmıyor zaten.Ayrıca ew partilerine; baskınlarla kesintiye uğramasın diye genelde yüksek lvl Warrior alınıp sw sc basılıyor.Roguelerin db hevesi harpy partilerinde md ye kalsın artık.Bu noobluğu ancak o lvldeki (ve çevresinde güven kazanmaya çalışmak gibi bir kaygısı olmayan) playerler yapar çünkü.
  • Bir nevi DB işte.Haksız kazanç kesinlikle katılıyorum,bunu özellikle 70 ft sinde yapıolar deli oluom.Milletle paylaşmak zaten başlı başına hata.Bilmeyenlere de öretmiş olda iice oyunun icine edilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMoJo -- 16 Mart 2008; 18:52:52 >
  • TOBE TOBE İİ SADECE BİR ORNEKTİ KONUYU BURALARA ÇEKTİNİZ YA HELAL OLSUN

undertakoxp
    BEN SANA +9 SHELLİ CARIM WAR DEMEDİM AMA SENDE BİR KOMPLEX WAR GALBA KENDİ CARINI BİZİMKİLERDEN İİ OLUNCA SEWİNİOSUN imageshack hata werior
    birazdan koyarım gorursun ztn eziq bir ardream carım war edanadaysan vs beklerim
  • buyur edanadaki eziq carımdan ss fakat şuanda oynamıorum

http://img382.imageshack.us/my.php?image=2007818164342265fp0.png
  • quote:

Orjinalden alıntı: undertakoxp

Bak kardeş.Dediğin Tamamen yalan. Her aklına geleni yazma

Kesinlikle böle bişi yok arkadaşlar. Allahin nooßu. Madem bilmion nie konu açıon. Her aklına gelen konuyu yanlış olsada açarsan olurmu hiç.

Town çekince kutu kayboluyor

+1

• YETER ARTIK YHA FZLA KNİGHTA KAPTIRMIŞINIZ KENDİNİZİ İİCE ASOSYAL TİPLER OLMUŞUNUZ YA GARİP TEPKİLER WERİOSUNUZ(SOZM HERKESE DEİLDİR) BEN SADECE BİR ARKTAN DUYDUMU PAYLAŞTIM BİDE KUFRETSENİZ TAM OLCAKTI NESE HERKESE KOLAY GELSİN HER ZMNKİ GİBİ FORUMDA PAYLAŞIM SUÇ OLUO
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.