Sorumu kısaca yanıtlarsanız çok memnun olurum,profesyonel olarak bu işi yapanlarda yazabilir.
evet izleyebilirsin tabiki.. ancak d-smart izleyecegine göre D-smart uyumlu bir receiverın var diye varsayıyorum başka şekilde zaten d-smart izlenmiyor.. bu cihazdaki dsmart kartı kart girişinden çıkarma çünkü gömülü modülü sadece NDS sistemini destekler ama aynı yerdeki modül girişine digiturk modülünü takarak seyredebilirsin..
şuankii koşulalrda böyle bir durum imkansız ama digiturk eski kullanıcısının kullanmış oldugu yasal kart CW sistemli kart oldugu için her recıverda takıp izleme şansın vardı ama artık farklı bir sisteme geçildigi için sadece digiturkun vermiş oldugu recıverlarda çalışıyor yasal kart bu yüzden şimdiki koşullarda imkansız çalışması dostum
evet öyle yeni sistem İRDETO 'ya gectiler CW den ancak bu yeni abone olacak üyeler için gecerli ve bunlara modül satısını durdurdu cihazla birlikte satıs yapıyor.. ama CW tabanlı kart sahipleri aboneliğini yenileten eski üyeler turksat üzerinden bu kartlarını cihazlarda kullanabilmekte sadece irdetolar digiturkun verdiği cihazlar üzerinde calısmakta diye biliyorum..
İrdeto dediğiniz kredi kartı gibi olanmı ? Benim üyelik kartım bahsettiğim gibi. Yanında birde cihaz verdiler ama D-Smart uydu alıcısında da izlemiştik.
Hayır irdeto dediğimiz digiturkun yeni şifreleme sistemidir eskiden sadece CW yani cryptoworks ile sifreleniyordu şimdi dana sağlam bir sistem olan irdeto ile sifrelenmektedir(eutelsat uydusundaki) ancak turksattaki digiturk hala irdeto-CW sistemlerini ortak kullanmakta yani elinde eski abonelikten olan cw kartı ve modülü varsa d-smart cihazından seyredebilmekte ama yeni aboneliklerde verilen sadece irdeto kart var ise seyredemez bunun nedenide verilen kartla verilen cihaz ilişkilendirilmiştir başka cihazlarda çalısmaması için sadece digiturk cihazlarında çalısır tıpkı d-smart kartının baska receiverlarda calısmaması gibi düşünün.. sizinde D-Smartta izledim dediğiniz cw olandır büyük ihtimalle..
quote:
Orjinalden alıntı: T.HAWK ancak d-smart izleyecegine göre D-smart uyumlu bir receiverın var diye varsayıyorum başka şekilde zaten d-smart izlenmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: T.HAWK Hayır irdeto dediğimiz digiturkun yeni şifreleme sistemidir eskiden sadece CW yani cryptoworks ile sifreleniyordu şimdi dana sağlam bir sistem olan irdeto ile sifrelenmektedir(eutelsat uydusundaki)
Bkz. Kebap ve Gamma Kartlar. I2 mi yoksa CW mi daha sağlam bir daha düşünmek lazım.
Bir de geçen gün DT bayii ile görüştüm ellerinde siyah phillips kutu olduğunu istersem kurulumda verebileceklerini söylediler. Bu siyah phillips kutularla sadece CW kart veriliyor değil mi? Hem eski kutu alıp hem de I2 sürprizi yaşamak hoş olmaz.
Cokmu komik arkadasım neye güldün bu kadar bakiiim... CW philips firmasının gelistirdigi oldukca eski bir sistemdir ve digiturkun ilk zamanlarından beri kullanılmaktaydı alt yapısı emule edileli çok uzun bir zaman oldu Bkz. OPOS
I2 ise şurda algoritması çözüleli daha 1 sene bile olmadı ve bir cok yayın pakedi digiturk basta olmak üzere bu sisteme gecmis bulunmakta CW kanalları oldukca az artık tüm uydularda bunun nedeni firmalar daha saglam buldukları sistemi tercih etmeleridir şimdi sen söyle bakiim hangisi daha saglam otur düsün karar ver...
dreamboxta izleyenler var.
TABİKİ VAR. İZLENEBİLİR BEN İZLİYORUM DB500 İLE
quote:
Orjinalden alıntı: T.HAWK
Cokmu komik arkadasım neye güldün bu kadar bakiiim... CW philips firmasının gelistirdigi oldukca eski bir sistemdir ve digiturkun ilk zamanlarından beri kullanılmaktaydı alt yapısı emule edileli çok uzun bir zaman oldu Bkz. OPOS
I2 ise şurda algoritması çözüleli daha 1 sene bile olmadı ve bir cok yayın pakedi digiturk basta olmak üzere bu sisteme gecmis bulunmakta CW kanalları oldukca az artık tüm uydularda bunun nedeni firmalar daha saglam buldukları sistemi tercih etmeleridir şimdi sen söyle bakiim hangisi daha saglam otur düsün karar ver...
Gamma kart ile Digitürk hariç hemen hemen bütün yayıncıların Irdeto2 şifreleme sistemleri çözülmüştür. Irdeto2 kullanan Kebab Card ile OPOS ile yapılamayan yapılmış ve dat dosyası yüklenmesi yerine autoupdate olarak Digitürk çözülmüş bir süre sonra da destek kesilmiş kartlar ölmüştür.
CW sistemi Opos kart ile izlenmesini takiben Digitürk 1 ay gibi kısa bir süre emulu cihazlarla bile izlenir hale gelmiş Digitürk'ün CW identleri, hex keyleri değiştirmesi ve V5 kartlara geçmesi ile Opos kart ve emular işe yaramaz hale gelmiştir. Opos kart sonrasında DT'ün yaptığı atak ile CW sistemi Digitürk platformunda bir daha kırılamamıştır.
Daha sağlam sistem yoktur daha sağlam anlaşma vardır. Şifreleme sistemlerini hazırlayan firmalar yayıncılara şifrelerinin ne kadar süre ile kırılamayacağının garantisini vermektedir. Bu süre bitince şifreler, emular ortaya dökülmekte ve digital platformlar daha gelişmiş adı altında çözülmemiş-public edilmemiş bir sisteme geçmektedir.
Bu yüzden güldüm hala da gülüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: parasoley
Sanırım internet üzerinden Kart Paylaşımı sayesinde izliyorsunuz beleşe :)
D Smart'ta Lig Tv kanalı var ama normalde açmıyor, ayar yapılırsa açılabiliyomuş öyle biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: darkprincé
D Smart'ta Lig Tv kanalı var ama normalde açmıyor, ayar yapılırsa açılabiliyomuş öyle biliyorum.
evet 191.kanalda...
quote:
Orjinalden alıntı: Extralarge
quote:
Orjinalden alıntı: parasoley
Sanırım internet üzerinden Kart Paylaşımı sayesinde izliyorsunuz beleşe :)
beleşe değil hocam parayla
quote:
Orjinalden alıntı: engunaydin
quote:
Orjinalden alıntı: T.HAWK
Gamma kart ile Digitürk hariç hemen hemen bütün yayıncıların Irdeto2 şifreleme sistemleri çözülmüştür. Irdeto2 kullanan Kebab Card ile OPOS ile yapılamayan yapılmış ve dat dosyası yüklenmesi yerine autoupdate olarak Digitürk çözülmüş bir süre sonra da destek kesilmiş kartlar ölmüştür.
CW sistemi Opos kart ile izlenmesini takiben Digitürk 1 ay gibi kısa bir süre emulu cihazlarla bile izlenir hale gelmiş Digitürk'ün CW identleri, hex keyleri değiştirmesi ve V5 kartlara geçmesi ile Opos kart ve emular işe yaramaz hale gelmiştir. Opos kart sonrasında DT'ün yaptığı atak ile CW sistemi Digitürk platformunda bir daha kırılamamıştır.
Daha sağlam sistem yoktur daha sağlam anlaşma vardır. Şifreleme sistemlerini hazırlayan firmalar yayıncılara şifrelerinin ne kadar süre ile kırılamayacağının garantisini vermektedir. Bu süre bitince şifreler, emular ortaya dökülmekte ve digital platformlar daha gelişmiş adı altında çözülmemiş-public edilmemiş bir sisteme geçmektedir.
Bu yüzden güldüm hala da gülüyorum.
fazla gülme karnın agırır sonra
bence saglam sistemde yoktur,önemli olan şifrelerin bilinmesi nasılsa bir yolu bulunup yeni sistemlerde emule ediliyor bi zaman sonra.. dediğim gibi önemli olan şifredir.. mesela şu an en basit şifreleme sistemi kabul edilen biss te bile nba tv veya star tv nin maç yayınlarını çözebilmek için millet kıçını yırtıyor ama nafile adamlar şifreleri sızdırmayınca yapacak bişey kalmıyor.. yani izletmek istemedikten sonra hiç kimse bişey izleyemez kartla,emu ile vs.. sistem istediği kadar basit olsun farketmez.. istediğin kadar gül yeterki aglama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme