Şimdi Ara

IYI GUN TARAFTARLARI ORTAYA CIKTI YINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi biraz daha sallayin takima posetler sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Hadi biraz daha sallayin takima posetler sizi

İyi gün taraftarı nedir?Siz böyle yapınca(diyince) gerçek Gs'li mi oluyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

quote:

İyi gün taraftarı nedir?Siz böyle yapınca(diyince) gerçek Gs'li mi oluyorsunuz...

Ne alaka simdj bi yenilgiyle takimi yerden yere vuranlara benim lafim

• quote:

quote:

Aklınca manciniyi koruma çabaları vol 1231232131321
  • quote:

quote:

quote:

Bir yenilgiyle kimse takımını yerden yere vurmaz(fake hesap ve trolleri geçiniz)
    Komik olan kimse eleştiride bulunmayacak mı fikrini söylemeyecek mi?

Sen böyle yazdın ya çok cool oldun.Harbi gerçek GS'li olduğunuda ispatlamış oldun
    HELAL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir yenilgiyle kimse takımını yerden yere vurmaz(fake hesap ve trolleri geçiniz)

Sen böyle yazdın ya çok cool oldun.Harbi gerçek GS'li olduğunuda ispatlamış oldun
    HELAL

Sacmala sacmala biraz daha sacmala
    Gir bi bak su foruma adam brumaya aydina ceyhuna onune kim geliyosa sallamis insallah gruptan cikamayiz diyen var fener bize 10 atar diyen var gecen senede goruyoduk bunlari braga macindan sonra yeter biktik sizin gibilerden valla sizinki taraftarlik falan degil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HELAL

Sacmala sacmala biraz daha sacmala
    Gir bi bak su foruma adam brumaya aydina ceyhuna onune kim geliyosa sallamis insallah gruptan cikamayiz diyen var fener bize 10 atar diyen var gecen senede goruyoduk bunlari braga macindan sonra yeter biktik sizin gibilerden valla sizinki taraftarlik falan degil

Herkes yanlış biliyor bi siz doğrusunu biliyorsunuz
    Msjımı alıntılama cevap vermicem düz mantıkla seninle anlaşamayız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi günde şişirdiğiniz adamlar kritik maçlarda sürekli ağzımıza mıçıyor.Tamam susalım kardeşim.Hatta Semih mükemmel,Selçuk Turkish Xavi,Aydın Cr7,Ceyhun desen örümcek,Burak Jardel'den daha bitirici forvet,bunları mı söyleyelim?Yenildiğin takım Real Madrid veya Juventus değil.Şu takımda Mellberg dışında tanınan adam yok.Sıradan bir yenilgiymiş gibi milleti rahatlatmaya çalışıyorsun ama Şampiyonlar Ligi maçı olduğunun farkındasın umarım.Bak işte kendin görüyorsun bir tek Sneijder'in eksikliği nasıl hissediliyor.Ben ne diye öveyim şu yerli çöplüğünü?Yahu yeter artık şu adamlar aldıkları paranın hakkını versin.1 maç iyi 5 maç kötü oynayacaklarsa taraftar da elbet sesini yükseltecek.Yetenekleri yoksa gönder gitsin takımdan.
  • Ben vururum arkadaş.Bu kadar bariz taktik hatalar yapılırsa söverim de hatta.Fark atacağımız takıma karşı oynadığımız oyuna bak.Hoca taktik olarak bizimkilere ceza sahasının önüne dizilin demiş galiba.Bu kadar geriye yaslanılmaz ayıp be.Karşında Madrid yok kıytırık bir takım var.
  • Bu gs nin iyi zamanlarını merak ettim ? Biz ne zaman iyiydik ? Ben kendimi bildim bileli galatasaray hayallerimdeki seviyeye gelemiyor . Hep galatasarayı hak ettiği yerlerde düşlüyorum ama olmuyor da olmuyor . Bu takım asla tam bir takım olmuyor . Çabalamıyorlar hocam çabalamıyorlar . Hangi maçta koştular da yenildikleri halde desteklemedik ? Adamlar çabalamadılar resmen yahu . Kazanmaya çabalamadılar . Bi girişim olmadı . Şimdi bala gruptan çıktık diyecem sinirleneceksiniz ama COŞAN bir burak vardı . Schalke maçında iki jeneriklik gol attı adam . Bir kafa vurdu top oyuncuların üzerinde geçip aşırtma çok güzel bir gol oldu . Ya şimdi . Adamın ayağına top gittiğinde yüreğim ağzıma geliyor . Bi ara yaklaşık bi sene kadar futbol izlemeyi bırakabilmiş takip etmemiştim . Yine fener maçı çıkınca ortaya taraftarlığım depreşmişti . O bir yılımı özledim . Bir futbol takımı için kendi psikolojimden neden bu kadar çok şey feda ediyorum bilmiyorum .

Realden altı yediğimizde bir hafta kendime gelemedim yahu . CİDDİYİM . sınava girecem 3. kez oturup ders çalışamadım . Kitabın başına geçince aklıma sıra sıra goller geliyordu . Tekrar Futbol takibini bırakmaya çalışacam . Fener maçından sonra . Kaldıramıyorum ben bu futbol denen şeyi . Çok etkiliyor hayatımı Galatasaray . Ciddi manada bir spor kulübü bir insanın hayatında bu kadar yer etmemeli .

• quote:

quote:

quote:

iyide kötü oynayınca eleştiricez tabi .oo süper oynadık kesin çıktıkmı dicez.

bazı oyuncular iyiydi bazıları bekleneni veremedi.

drogba bruma tırttı mesela .

hakem 2 penaltımızı vermedi .biri %100.

mancini sınıfta kaldı. deplasmanda ne işin var çift fwle terimide eleştirdim ben hep .deplasmanda istersen .plezenle oyna adamlar saldiracak en az 30 dk senin sahanda geçcek maç bu belli bişey.sen önce durdurcaksın.bozcaksın karşı takımı.ha 2. yarı sok istediğin kadar fw skor için adamlar zaten gelcek gol bulamadıkça risk alcaklar koy bruma amrabat gibi adamlar git çekirdek çitle sonra .

• quote:

Orijinalden alıntı: GaiusClaudiusGlaber

Bu gs nin iyi zamanlarını merak ettim ? Biz ne zaman iyiydik ? Ben kendimi bildim bileli galatasaray hayallerimdeki seviyeye gelemiyor . Hep galatasarayı hak ettiği yerlerde düşlüyorum ama olmuyor da olmuyor . Bu takım asla tam bir takım olmuyor . Çabalamıyorlar hocam çabalamıyorlar . Hangi maçta koştular da yenildikleri halde desteklemedik ? Adamlar çabalamadılar resmen yahu . Kazanmaya çabalamadılar . Bi girişim olmadı . Şimdi bala gruptan çıktık diyecem sinirleneceksiniz ama COŞAN bir burak vardı . Schalke maçında iki jeneriklik gol attı adam . Bir kafa vurdu top oyuncuların üzerinde geçip aşırtma çok güzel bir gol oldu . Ya şimdi . Adamın ayağına top gittiğinde yüreğim ağzıma geliyor . Bi ara yaklaşık bi sene kadar futbol izlemeyi bırakabilmiş takip etmemiştim . Yine fener maçı çıkınca ortaya taraftarlığım depreşmişti . O bir yılımı özledim . Bir futbol takımı için kendi psikolojimden neden bu kadar çok şey feda ediyorum bilmiyorum .

Realden altı yediğimizde bir hafta kendime gelemedim yahu . CİDDİYİM . sınava girecem 3. kez oturup ders çalışamadım . Kitabın başına geçince aklıma sıra sıra goller geliyordu . Tekrar Futbol takibini bırakmaya çalışacam . Fener maçından sonra . Kaldıramıyorum ben bu futbol denen şeyi . Çok etkiliyor hayatımı Galatasaray . Ciddi manada bir spor kulübü bir insanın hayatında bu kadar yer etmemeli .

Futbolu birak birakma kendi kararin ama forumu bırakıp bir iyilik yapabilirsin herkese. Hem sinava daha duzgun hazirlanma imkani bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: GaiusClaudiusGlaber

Bu gs nin iyi zamanlarını merak ettim ? Biz ne zaman iyiydik ? Ben kendimi bildim bileli galatasaray hayallerimdeki seviyeye gelemiyor . Hep galatasarayı hak ettiği yerlerde düşlüyorum ama olmuyor da olmuyor . Bu takım asla tam bir takım olmuyor . Çabalamıyorlar hocam çabalamıyorlar . Hangi maçta koştular da yenildikleri halde desteklemedik ? Adamlar çabalamadılar resmen yahu . Kazanmaya çabalamadılar . Bi girişim olmadı . Şimdi bala gruptan çıktık diyecem sinirleneceksiniz ama COŞAN bir burak vardı . Schalke maçında iki jeneriklik gol attı adam . Bir kafa vurdu top oyuncuların üzerinde geçip aşırtma çok güzel bir gol oldu . Ya şimdi . Adamın ayağına top gittiğinde yüreğim ağzıma geliyor . Bi ara yaklaşık bi sene kadar futbol izlemeyi bırakabilmiş takip etmemiştim . Yine fener maçı çıkınca ortaya taraftarlığım depreşmişti . O bir yılımı özledim . Bir futbol takımı için kendi psikolojimden neden bu kadar çok şey feda ediyorum bilmiyorum .

Futbolu birak birakma kendi kararin ama forumu bırakıp bir iyilik yapabilirsin herkese. Hem sinava daha duzgun hazirlanma imkani bulursun.

neden bu forumda beni sevmeyenler ve sevenlerin ayrılık noktası hep saygı seviyeleri oluyor ? Sevmeyenlerim sevenlerimden çok fazladır ama aslına bakarsan sevenlerim sevmeyenlerimden çok çok fazladır .

• Şöyle gereksiz konular açmayın artık kardeşim lütfen.
    Kimse kimseyi eleştirmesin mi o zaman? Ne yani derdiniz nedir?

Juve maçında doğru ve akıllıca oynatı diye övdüm Mancini'yi, bugün de eleştiriyorum ne var bunda? Cahil gibi "defolsun gitsin bu takımdan" filan demiyorum ki eleştriyorum sadece!
    İyi gün taraftarı mı oldum ben şimdi?
    Sana göre doğru oynattı, bana göre hatalar yaptı. Ben açıkça düşüncemi söylüyorum işte, şu yaptığı yanlıştı şu doğruydu diye. Sen de fikrini söyle efendi gibi tartışalım işte. Ne var bunda?
    Futbolda bir tek doğru mu var sanki? Herkesin bir düşüncesi bir tarzı vardır.

Ben ne Mancini hayranıyım, ne de düşmanıyım. Objektif bir şekilde eleştriyorum yada övüyorum, olay bu. Tek maç değerlendirmesi diye bir klişe var bir de. Evet tek maçta yaptıklarını da değerlendireceksin, öveceksin yada eleştireceksin adamı, kim olursa olsun.

Yalnız bu eleştirileri yaparken dikkat etmek lazım, genellememek lazım. "Mancini de balonmuş yeaaa" gibi tabirlerden bahsediyorum.

• Bu forumdaki insanlari anlamiyorum yemin ederim sanki ben elestiri yapanlara bi laf soyledim elestiri yapilir tabi ben de yaptim elestitiyi abartip takimj baltalayanlara benim lafim hemen celallenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

İyi günde şişirdiğiniz adamlar kritik maçlarda sürekli ağzımıza mıçıyor.Tamam susalım kardeşim.Hatta Semih mükemmel,Selçuk Turkish Xavi,Aydın Cr7,Ceyhun desen örümcek,Burak Jardel'den daha bitirici forvet,bunları mı söyleyelim?Yenildiğin takım Real Madrid veya Juventus değil.Şu takımda Mellberg dışında tanınan adam yok.Sıradan bir yenilgiymiş gibi milleti rahatlatmaya çalışıyorsun ama Şampiyonlar Ligi maçı olduğunun farkındasın umarım.Bak işte kendin görüyorsun bir tek Sneijder'in eksikliği nasıl hissediliyor.Ben ne diye öveyim şu yerli çöplüğünü?Yahu yeter artık şu adamlar aldıkları paranın hakkını versin.1 maç iyi 5 maç kötü oynayacaklarsa taraftar da elbet sesini yükseltecek.Yetenekleri yoksa gönder gitsin takımdan.

Yaa birak bu ayaklari kopenhag daha evinde yeniemis sampiyonlar liginde . Ayrica ayni futbolu biz de juventusa karsi oynayarak 1 puan aldik o zaman buyuk bi taktiksel hamle diyodunuz. Aynisini kopenhag oynadi bugun 11 kisi kapandi koy takimi oldu oylemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.