Şimdi Ara

iyi değilim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anksiyete, reflü, kalp yetmezliğini de hesaba katmak gerekir.

Konsültasyona çıkmış doktorlar gibiyiz.

Orjinalden alıntı: mobile

bu arada 13. madde süpermiş

13- üşüme, ürperme ,soğuk ya da sıcak basmaları, basından aşağı kaynar su dökülmüş veya hamama girmiş gibi olma

• jacktheblack J kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 17 Mayıs 2024; 10:19:7 >

Orjinalden alıntı: {biberkız}

aşık değilim

senin böbrek dalak falan hala sağlammı ya
    kesin.

Orjinalden alıntı: iski

1 hafta sürüyo demişsin... kaçıncı günündesin... kaç gün kaldı ? hayır yani 1-2 günse geçer gider az kalmış

ilginç tespit

Orjinalden alıntı: Skyphos

Anksiyete, reflü, kalp yetmezliğini de hesaba katmak gerekir.

Konsültasyona çıkmış doktorlar gibiyiz.

vallahi kızı lime lime keseceksiniz korkuom vallaha
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 17 Mayıs 2024; 10:19:20 >
    Renault Clio 1.6 RXT
  • jacktheblack J kullanıcısına yanıt
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 17 Mayıs 2024; 10:23:57 >

Orjinalden alıntı: hernancrespo

ABİCİM MİLLETLE ABUK SUBUK DALGA GECMEYİN YANLIS BILMEDEN DE BILGILENDIRMEYIN!!!!!

GULUNCEK BIR DURUM DEGIL BU PANIK ATAK AYIPPPP YAAA...

BEN DE YASADIM VE COK IGRENC BIR DURUM BIR AND ÇENEN KTILENIYOR GIBI OLUYORSUN YA DA GOGSUN SIKISIYOR NEFES ALAMIYOR GIBI OLUYORSUN... SIZ BURADA DALGA GECIYORSUNUZ AYIP YAAAAA

TOPLUMUMUZUN YUZDE 35 İ-40 I PANIK ATAK AYRICA.. HER 5 ERKEKTEN 1 İ HER 3 BAYANDAN 1İ DE PANIK ATAK TOPLUMUMUZDA....

SADECE ONLAR PANIK ATAGIN DUSUK SEVIYELERINDE!!

AMA LÜTFEN DALGA GECICI ESPRILER YAPMAYIN AYIPTIR YAAAA... AILENIZDEN BIRISI HASTA OLSA AYNI ESPRILERI YAPACAK MISINIZ?????????? AYIPTIR KENDINIZI KOYUN ONUN YERINE!!!

çok geyik yaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 3 Şubat 2005, 2:12:46 >

• quote:

ABİCİM MİLLETLE ABUK SUBUK DALGA GECMEYİN YANLIS BILMEDEN DE BILGILENDIRMEYIN!!!!!

GULUNCEK BIR DURUM DEGIL BU PANIK ATAK AYIPPPP YAAA...

BEN DE YASADIM VE COK IGRENC BIR DURUM BIR AND ÇENEN KTILENIYOR GIBI OLUYORSUN YA DA GOGSUN SIKISIYOR NEFES ALAMIYOR GIBI OLUYORSUN... SIZ BURADA DALGA GECIYORSUNUZ AYIP YAAAAA

TOPLUMUMUZUN YUZDE 35 İ-40 I PANIK ATAK AYRICA.. HER 5 ERKEKTEN 1 İ HER 3 BAYANDAN 1İ DE PANIK ATAK TOPLUMUMUZDA....

SADECE ONLAR PANIK ATAGIN DUSUK SEVIYELERINDE!!

AMA LÜTFEN DALGA GECICI ESPRILER YAPMAYIN AYIPTIR YAAAA... AILENIZDEN BIRISI HASTA OLSA AYNI ESPRILERI YAPACAK MISINIZ?????????? AYIPTIR KENDINIZI KOYUN ONUN YERINE!!!

valla bunu üstüme almıyorum 15 saniyede benim yazdıklarımı okuyup cvp yazamazsınız herhalde

• quote:

ilk önce yapman gereken ne olacak..

anllatığın şekilde kendini hissetiğin zaman

1-Temiz hava için dışarı çıkacaksın illa dışarı çıkmanada gerek yok derin nefes alip ver

2-Ben iyim bu gelen sadece panik atak hiç bir şey olmayacak diye kendini telkin yoluyla düzeltmeye çalışacaksın

3-ağlama nöbeti gibi geliyorsa eğer içini boşalt çok iyi gelecektir düzeleceksindir.

4-eğer kalbin hızlı çarpıyor ise derin nefes alip nabzını ölç. Bu kendini iyi hissetirecektir...

5-Internette panik atak ile ilgili bir çok araştıracagin site var bunlari gez forumlari var birbirlerine destek oluyorlar bunlara üye olarak kendini sosyal olarak destek alabilirsin... Ayrica forumda yaptigin bu davranista kendini iyi hissetmene neden olacaktir...

6-Eğer panik atak geçiriyorsan bir yere güzelce uzan gözlerini kapa derin nefes alip uyumaya bak..

7-uyuyamiyorsan kafani başka şekilde meşgul edecek konulara yönel.. atiyorum panik atak geldiği zaman Tvyi aç hafif bir müzik seni rahatlatacaktir ya da tvdeki bir dizi herhangi bir konuya beynini yönlendirmen seni bu panik ataktan kurtaracaktir.

8-Panik atak geldiği zaman su içmeye çalış...Kendinde su içerken tıkanma olabilir nefes darlığı çekebilirsin eğer içemezsen 7.nolu söylediğim şeyi uygula

9-SAKIN AMA SAKIN İLAÇLA YENMEYE ÇALIŞMA!!!!!!!!!!!!!!! ÖZELLİKLE PSİKOLOJİK ILERİDE DAHA DA ALIŞIRSIN ÇOK ZORLANIRSIN. BEN KESINLIKLE ILAÇ KULLANMADIM.SADECE TANSİYON YUKSELMESI OLDUGUNDA KUCUK BIR ASPRIN YA DA TANSIYON DUSURUCU ILAC KULLANDIM....

10-Çevrende kim varsa sorunlarını anlat sakın çekinme.Çünkü hep bunlar sorunlarını kimseye anlatmamandan dolayı belli bir birikim sonucunda oluyor... Ailene annene ya da babana söyle bu durumu.. Gerekiyorsa Ağla bile. Seni çok ama çok rahatlatacaktır

11-Panik atak en çok kalp krizi,inme vb şeylerle karıştırılıyor. Bunlar hakkında fikir sahibi ol aralarındaki farklari ögren. ve o zaman inanacaksın ki bana bir sey olmuyor aslında bu panik atak birşey olmayacak diyeceksin...

12-ILAÇ TEDAVISI ÇOK GEREKTIRMEDIKCE KULLANMA.ÇOK KÖTÜ DURUMDA OLMAZSAN BILE. KULLANIYORSANDA MINUMUM abartmadan kullan...

13-Eğer bu Panik atak yeni başlıyorsa Psikolojik olarak kendini hazırla... çünkü bunu bünyene bağlı olarak 1 ay veya 1 sene sürebilir.(Ben ilaçsız 1.5 senede falan yendim)

14-Toplum içinde nefessiz kalıyor gibi hissedebilirsin...Hiç çekinmeden soğuk bile olsa Cami açtır...Anlayışla karşılayacaklardır. Çünkü beyinsel olarak camı açtığında nefes aldığını hissedip rahatlayacaksın..

15-Panik atak geldiğinde kesinlike hayatında ne güzellikle olmuşsa aklında geçir

16-Toplum içinde yine olur da panik atak gelirsek telaş yapma..Zira içinden bir şey olsa bile herkes etrafımda hastaneye giderim ben şu an iyiyim hiç bir şey olmayacak gibi kendine telkinlerde bulun

17-sosyal olarak biraz daha etkinleşmeye bak... Sevdiğin spor varsa yap,Sinemaya tiyatroya git seni GÜLDÜREN VE EGLENDIREN NE VARSA YAP!!!En cok buna ihtiyac duyarsın
    ...

aklima geldikçe özelden veya buradan yazarim..

EN COK DUYACAGIN SEYLER ISE : IYI BIR PSIKOLOJI,BOL EGLENCE GULER YUZ, IYI DUSUNCELER, PANIK ATAK GELDIĞINDA AGLAMAK YA DA EN YAKIN HISSEDIGINI ARAYIP ONLA KONUSMAK SANA COK YARA SAGLAYACAKTIR. AMA LUTFEN ILAC KULLANMA COK GEREKMEDIKCE CUNKU SENI YIPRATIP HAYATTAN GOTURUR!!!
    UNUTMA EGER BU PANİK ATAK YENİ BAŞLIYORSA PSIKOLOJIK OLARAK HAZIRLANMAYA ÇALIŞ... VE PANIK ATAK GELDIĞINDE EN YAKIN KIMI HISSEDIYORSAN ANLAT ONA!!!! AGLASAN BILE SENI COK RAHATLATACAKTIR UNUTACAKSINDIR...

Merak etme Özellikle ben geçirdiğim için Her zaman Yanındayım bunu bil buradaki tüm insanlarda YANINDA!!!!

Bunlar ufak tefek sorunlar

Umarim en kisa sürede yenersin bunu!!!

öncelikle çok sağol.

(bu arada herkese teşekkür)

dediğim gibi o kadar abartı yok bende.
    Belki başlangıçtır bilmiyorum(ama bu dediğim şeylerden mesela nefes açlığı çocukken de olurdu.ilk defa dedem öldüğünde ilkokul 5te falandım bayılmıştım.Bayılmadan öncede bi garip olmuştum.sanki kimse orda olduğumu görmüyo, ben orda diilim gibi.hatta bayılmadım sanırım.herkesin ne dediğini duıyuyodum sadece hareket edemiyodum.

Sonra o anlattığım şeyden neredeyse her yıl bikaç kez olmuştur ama çok hafif.

Bu arada Sorunlarımı çok da rahat anlatırım insanlara.tanımadıklarıma bile.

yane inşalah panik atak falan değildir ama tavsiyelerine tikkat edecem.saol.

• karabasan da olabilir
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • YA İSKİ BARİ BUNLA DALGA GEÇME
    HERŞEYİ YAPIN İNSANLARIN ZAAF DURUMUYLA DALGA GEÇMEYİN
    بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
  • bende almıyorum çünkü kanımca panik atak falan değil bir şey yok arkadaşta, bizim millette varya hani hepimiz herşey konusunda, futbol ,siyaset, aşk ,para, ekonomi, her şey, biliriz ya kahvehanelerde memleketi kurtarırız, cm oynayıp kendimizi dünyanın en iyi teknik direktörü sayarız, burada da benzer bi olay var, ağzı olan ibişiler sallıo abi....
    Panik Atak ciddi bir durum bence, öyle burada iki muhabbette karar verilecek bişi değil, o zaman doktora ne gerek var, insandan bahsedioruz, bilgisayar mı bu format at geçsin....
  • iski kullanıcısına yanıt
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 17 Mayıs 2024; 10:19:49 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.