Şimdi Ara

İyi çeken Wireless Cihaz Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Realtek 8187L ve Ralink 3070 gibi cihazları kullandım. Fakat istediğim performansı alamadım
    Mesela bu cihazlar bağlı iken 2 3 kademe bile çekse, interneti alamıyor modemden
    Laptopun atheros çipsetli wireless kartı 1 kademede bile interneti alabiliyor.
    Modeme uzaklığım 500metre kadar var. Tamamen açık alan değil fakat çokta kapalı değil.
    Yukarıda yazdıgım cihazlar 2 3 kademe ile bağlanabiliyor. Kalite düşük.
    Önerebileceğiniz cihaz varmı?

• hocam merhaba ;
    o kullandığınız cihazlar fasafiso.Milleti ambalaj ile kanıdıran adi kalitesiz 5 para etmez ürünler.Bu işin babası ubiquiti'dir.Loco m2 işinizi çok rahat çözer hatta hoplatır.Biraz tuzludur ama sorunsuzdur.temin için yardımcı olurum.Saygılar.
    örnek link
    http://yandex.com.tr/yandsearch?&clid=2186621&text=loco%20m2
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedense0101

hocam merhaba ;
    o kullandığınız cihazlar fasafiso.Milleti ambalaj ile kanıdıran adi kalitesiz 5 para etmez ürünler.Bu işin babası ubiquiti'dir.Loco m2 işinizi çok rahat çözer hatta hoplatır.Biraz tuzludur ama sorunsuzdur.temin için yardımcı olurum.Saygılar.
    örnek link
    http://yandex.com.tr/yandsearch?&clid=2186621&text=loco%20m2

Peki kac liraya temin edebiliriz.
    Acik ve kapali alanda sinyal kalitesi iyimidir 1 2 km mesafeye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• piyasa fiyatı 190-220 arasıdır
    bende 2.ci elleri var 99 tl ye forumda satıyorum.pm atabilirsiniz isterseniz kurup gönderirim.
    yok sıfır alacağım derseniz internetten araştırın , kurulum konusunda ücretsiz destek veririm uzaktan.
    1-2 km rahat çeker , loco ubnt çekmezse hiçbirşey çekmez zaten uğraşmaya gerek yok.tplink 5120 falan al diyen olursa o kişiden koşarak uzaklaş emin ol birşey bilmiyordur.
  • quote:

piyasa fiyatı 190-220 arasıdır
    bende 2.ci elleri var 99 tl ye forumda satıyorum.pm atabilirsiniz isterseniz kurup gönderirim.
    yok sıfır alacağım derseniz internetten araştırın , kurulum konusunda ücretsiz destek veririm uzaktan.
    1-2 km rahat çeker , loco ubnt çekmezse hiçbirşey çekmez zaten uğraşmaya gerek yok.tplink 5120 falan al diyen olursa o kişiden koşarak uzaklaş emin ol birşey bilmiyordur.

tplink 5120 alıp kullanan vs gördüm, ilk başlarda iyi deyip sonradan sorun yaşayanlarıda forumlarda okudum.
    dediğiniz gibi, ikinci el olan ürünlerden vs bakabilirim...
    PM
  • tplink dış cephe cihazlarından uzak durun.iç cephe cihazlarını gözünüz kapalı alın sağlam firmadır.
  • quote:

tplink dış cephe cihazlarından uzak durun.iç cephe cihazlarını gözünüz kapalı alın sağlam firmadır.

Hem ic hem dis cephe lazim, sizin oneriniz icerdede is gorur dimi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop WİFİ AZ ÇEKİYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dış cephe loco alın iç cephe kablosuz dağıtmak için tplink 841n alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.