Şimdi Ara

iyi bir yapay zekaya sahip oyun önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • listenin en ust siralarinada assasin creed 1 2 ve brootherhood u ekle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

basliyorum hocam nacizhane fikirlerim
    alien and predator:ben ikincisini indirdim sanirim 15 gb gibi birseydi ilk part diyim yani tuslari felan ogretiyor oralarda biraz oynayip biraktim tamam havayada giriyosun karanlik felan ama fps olaran bence gecer not almaz. birinciyi bilmiyorum ama ikincisi directx 11 istedigi icin olsa gerek sistem gereksinimi yuksek..

shogun2 kesinlikle oynanmali. empire total warda oyle. hatta forumda linkler mevcut ikisi icinde turkce yama var ozellikle shogun 2 icin olan bence super. indirdigine oynadigina deger. sahsi fikrim empire daha eski olmasina ragmen ilk onla basla mantalitesini ve oynayisini kap cinku ayni sadece mekan zaman farki. kesinlikle bu ikisi oynanmali

company of heroes yani coh da stratejonin babasi. diger stratejilere gore daha degisik yani kaynak bulmak icin elma armut agaci kesmene gerek yok taktik lazim bunun icinde biraz tecrube keinlikle oynamalisin

devil may cry da harika bir oyun ilk once klavyede oynamaya calistim ama ijkl tuslarina hareket wasd ye yon tuslari atandigi icin bayagi zor geldi. bence kotu de olsa gamped lazim hocam.

mini ninjas indirdim eglendim cok bsey bekleme arada takilirsin

rpg mi actions mi tam turunu bilmiyorum ama dawn of war 2 on uzuerinden onluk bi oyun. dawn of war 2 ve retribution benim uynadiklarim kesinlikle oynanmasi gerek oyunlar. hem zevkli hem surukleyici. ikisinide muhakkak tedarik et

turok. ah turok ah. yaklasik 13 gb lik bir oyun. sistem gereksinimide yuksek. simdi driverlarla belki hissetmezsin ama bence indirdgine degmez bir oyun. vurus hissi yok tek guzel tarafi manzarasi. bir de kucuk mini dinozorlar heheh silah gecislarini felan hic sevemedim ben istersen indir kur dene

brink. update ozurli brink en son update 7 felan cikti. cok reklam yaptilar ciktigi gun indirdim bence counter daha iyi. online oynamadigimiz icin oabilir. botlar mal gibi geziyor. sevmedim sevemedim

star wars. bence on uzeronden on. oynadigim ilk ve tek star wars oyunu ayrica cok keyifli o wizir wizir isin kilincinin seini duymak cok guzel kesinlikle oynamalisin

öncelikle hocam lafını bırakabilirsin hocam yaşım 18 ben kimimki bana hocam diyosun

ve bende sana bundan sonra abi demek istiyorum izin verirsen

şimdi şöyleki turok denen oyunu bende sadece orman için indirecektimki bu bölümde ormanlı oyun arıyorum diye bi başlğım var gördüysen epey makarayada alınmıştı konu ormanlı nedirr falan diye sen kötü diyosanda sildim gitti bile listeden zaten boyutuda epey büyük çekilmez

mediaval total war a gelince şöyleki ben rome total war a giriş yaptım ama ingilizcem berbat olduğu için anlamadım ve kapadım oynuki kesinlkle ingilizce şart,empire ve shogun un da yamaları olduunu biliyodum o yüzden böylesi bi işe kalkıştım yoksa ben kim ingilizce gerektiren oyun oynamak kim

warhammer ında sanıyorum birinci veyahutta 2. oyununu oynadım ki dönemine göre ne denli güzel olduğunu gördüm tek kelime ile şahane bir oyundu şimdi de gezerken boş boş bi baktım bunun epey oyunu var hemen en iyi grafiklisine baktım bunu gördüm listeye aldım

company of heroes un 3. bölümünde takıldım ben önceden oynadığımda ve dediğin gibi çok pis taktik gerektiren bi oyun ve yeniden oynama isteği uyandı ekledim listeye inşallah bitiricem bu sefer

star wars serisi izlediğim en iyi seridir kuşkusuz oyununu çok merak ediyorum zaten darth vader olsun çamurdan olsun bakınız dıt dıt dıt dıt dı dıt dıt dı dıt

brinkide sallla o zaman online takılmayacağıma göre

mini ninjas akar çok keyifli olduğu söyleniyo

devil may cry 3 oynadım klavyeyle ebem ağladı bakalım bu nasıl oalcak,olmazsa bi ara ucuz bi gamepad falan bakayım gerçi bulunduğum konum itibari ile nerden nasıl bulacam bilmiyorum

ve mobil cihazın ile bu denli uzun yazdığın için teşekkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

listenin en ust siralarinada assasin creed 1 2 ve brootherhood u ekle hocam

abi valla ac 1 ve 2 pek sarmadı daha doğrusu ben kısa süre oynayıp sildim,brotherhood ise tek kelime ile ama onunda %10 unda yazık olmasın diye silinişi izledm ki dediğim gibi ingilzicem berbat ve oyuna cidden yazık oluyo ama oyun tek kelime ile şahane

bide şu aralar metro 2033 takılıyorum çığlık çığlığa

• Buna 2 limuhabbetdir la msn adresinizi verinde uğraşmayın burda 2 saat kavuşun birbibirinize
  • gel kiskanma sende gel
  •  iyi bir yapay zekaya sahip oyun önerisi Kesinlikle öneririm.orta seviyede bile yapay zeka müthiş iyi(TPS).locustlar sürekli hareket halindeler,bomba attığında falan da kaçıyorlar,zor ölüyorlar,sanki başkalarıyla oynuyormuş gibi hissediyorsun. locust ne dersen:  iyi bir yapay zekaya sahip oyun önerisi

• Hortlatalım. 2014 için cevaplarınız önerileriniz neler?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.