Şimdi Ara

iyi bir yapay zekaya sahip oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bana iyi bir yapay zekaya sahip fps/tps artık ne olursa önerebilirmisiniz?

oyunun tarihi,grafikleri falan önemli değil cod 5 oynuyorum yapay zeka deli etti beni 2 gündür yokmu şöyle zorlayıcı bir yapay zekaya sahip bişey(yalnız cod 5 i veteranda oynarsaızda 1 mermide gidiyosunuz kastettiğim o tarz bi zorluk değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Ağustos 2011; 20:12:47 >

• fear 1 ve fear 2 en iyi yapay zekaya ship oyinlardan biri. birden baslayip ikincinin ek paketleri ile felan bir deneyin. ozellikle ikideki yapay zeka gercekten iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

fear 1 ve fear 2 en iyi yapay zekaya ship oyinlardan biri. birden baslayip ikincinin ek paketleri ile felan bir deneyin. ozellikle ikideki yapay zeka gercekten iyi.

hocam iyi hatırlattn bi kaç ay kadar önce ekran kartı pertleyince yarım kalmıştı fear 2 en kısa zamanda edinip bitiricem ardından ver elini ek paketler

bu arada fear 3 kesinlikle berbat bu konu aracılığı ile bunu belirtmek istiyorum

• fear 3 un kotu oldigunu duymakda hosuma gitti yalnoz degilmisim heheh
  • quote:

fear 3 un kotu oldigunu duymakda hosuma gitti yalnoz degilmisim heheh

bende sevindim oyun zevklerimiz uyuşuyor gibi

yoksa yoksa

kardeşim
  • tamam sakin ol heheh

batman oynadin mi hocam? yada splinter cell conviction?
  • quote:

tamam sakin ol heheh

batman oynadin mi hocam? yada splinter cell conviction?

batman favori oyunlarımdan birisidir 2 kez bitirdim

conviction listedeydi de şu aralar ona sıra gelmedi ama söyle bütün download ları durdurayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fear 1 ve fear 2 en iyi yapay zekaya ship oyinlardan biri. birden baslayip ikincinin ek paketleri ile felan bir deneyin. ozellikle ikideki yapay zeka gercekten iyi.

+1
  • tps de iyi sayilabilecek bir oyun. onun updatelrrinide bul. 1.03 update var sanirim en son. onu kurmazssan oyun oynanacak gibi degil. yamayla bayagi duzeltme var. baska baska aklima gelmiyor oyun cokda
  • quote:

tps de iyi sayilabilecek bir oyun. onun updatelrrinide bul. 1.03 update var sanirim en son. onu kurmazssan oyun oynanacak gibi degil. yamayla bayagi duzeltme var. baska baska aklima gelmiyor oyun cokda

bu kadarı şimdilik kafidir hocam aklına gelince yazmayı ihmal etme ama

bide evet duyduğuma göre optimizasyon epey kötü diyolardı bişe daha listeyi kurcalarkan chaos theory i gördüm ne ara eklediysem listeye bilmiyorum o nasıldır oynanırmı?

• bu arada ben batmani biraz oynayip boraktim heheh
  • chaos theory i hic duymadim
  • listedekileri yaz bakalim ben oynadigima puan vereyim
  • quote:

bu arada ben batmani biraz oynayip boraktim heheh

hocam neden bıraktın ya yapay zekasıda iyiydi

gerçi çizgi romandır süper kahramandır flaan pek sevmezsen bunuda sevemezsinki yaşın 30 görünüyor o yaşta birisinin batman ler ile büyüdüğünü düşünüp nasıl yarıda bırakabildin höeh diyorum

• quote:

listedekileri yaz bakalim ben oynadigima puan vereyim

alien vs predator iniyor

empire ve shogun 2 total war

company of heroes

devil may cry 4

mini ninjas(bu biraz çerezlik duruyoda bakarsın ypay zeka iyi çıkar)

warhammer dawn of war 2 ve soulstrom

turok

brink

star wars force unleashed 1-2

şu 10 günde yeni kart gelince delli gibi oyun oynadım oynayacak oyun kalmadı listedeki diğer oyunlar nfs:carbon,necrovision gibi eskiye dönük oyunlar düşün artık

• quote:

chaos theory i hic duymadim

splinter cell in bi oyunuymuş
  • mubarek yaslardayim kahretsin bir yerde takildim ve biraktim ama nedense pisman olmam icin herkes anlasmis gibi kime sorsam muhakkak oyna diyor peehh
    pc eger iyiyse oynayisi cok guzel olan lost planet ve ve lost planet 2 denenebilir. nvidia kart varsa dha iyi bu iki oyun icin
  • quote:

mubarek yaslardayim kahretsin bir yerde takildim ve biraktim ama nedense pisman olmam icin herkes anlasmis gibi kime sorsam muhakkak oyna diyor peehh
    pc eger iyiyse oynayisi cok guzel olan lost planet ve ve lost planet 2 denenebilir. nvidia kart varsa dha iyi bu iki oyun icin

9600 gt var

lost planet 1 denemiştim şimdi bakayım mamundaya 2 sinide atayım listeye

• mubarek yaslardayim kahretsin bir yerde takildim ve biraktim ama nedense pisman olmam icin herkes anlasmis gibi kime sorsam muhakkak oyna diyor peehh
  • basliyorum hocam nacizhane fikirlerim
    alien and predator:ben ikincisini indirdim sanirim 15 gb gibi birseydi ilk part diyim yani tuslari felan ogretiyor oralarda biraz oynayip biraktim tamam havayada giriyosun karanlik felan ama fps olaran bence gecer not almaz. birinciyi bilmiyorum ama ikincisi directx 11 istedigi icin olsa gerek sistem gereksinimi yuksek..

shogun2 kesinlikle oynanmali. empire total warda oyle. hatta forumda linkler mevcut ikisi icinde turkce yama var ozellikle shogun 2 icin olan bence super. indirdigine oynadigina deger. sahsi fikrim empire daha eski olmasina ragmen ilk onla basla mantalitesini ve oynayisini kap cinku ayni sadece mekan zaman farki. kesinlikle bu ikisi oynanmali

company of heroes yani coh da stratejonin babasi. diger stratejilere gore daha degisik yani kaynak bulmak icin elma armut agaci kesmene gerek yok taktik lazim bunun icinde biraz tecrube keinlikle oynamalisin

devil may cry da harika bir oyun ilk once klavyede oynamaya calistim ama ijkl tuslarina hareket wasd ye yon tuslari atandigi icin bayagi zor geldi. bence kotu de olsa gamped lazim hocam.

mini ninjas indirdim eglendim cok bsey bekleme arada takilirsin

rpg mi actions mi tam turunu bilmiyorum ama dawn of war 2 on uzuerinden onluk bi oyun. dawn of war 2 ve retribution benim uynadiklarim kesinlikle oynanmasi gerek oyunlar. hem zevkli hem surukleyici. ikisinide muhakkak tedarik et

turok. ah turok ah. yaklasik 13 gb lik bir oyun. sistem gereksinimide yuksek. simdi driverlarla belki hissetmezsin ama bence indirdgine degmez bir oyun. vurus hissi yok tek guzel tarafi manzarasi. bir de kucuk mini dinozorlar heheh silah gecislarini felan hic sevemedim ben istersen indir kur dene

brink. update ozurli brink en son update 7 felan cikti. cok reklam yaptilar ciktigi gun indirdim bence counter daha iyi. online oynamadigimiz icin oabilir. botlar mal gibi geziyor. sevmedim sevemedim

star wars. bence on uzeronden on. oynadigim ilk ve tek star wars oyunu ayrica cok keyifli o wizir wizir isin kilincinin seini duymak cok guzel kesinlikle oynamalisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.