Bu akademik yılı BI alanında kendimi geliştirmek için kullanmak istiyorum. Excel'de sıfır seviyesindeyim fakat nelerin mümkün olduğunu biliyorum, çok iyi derece Excel bilen birisi sadece bu bilgisiyle bile iş bulabilir bence. Tabi benim amaçlarım çok daha ileride fakat basamak olarak iyi bir bilgi seviyesine ulaşmam gerek Excel ve PowerPivot konusunda.
Udemy'den bir kurs aldım 40 dolarlık (kuponla 9 dolara geldi), SAP eğitimleri de olunca yorum olmasa da güvendim fakat daha 3. dersten sıkıldım, anlatan kişi inanılmaz yavaş anlatıyor ve çok fazla sessiz bekleyişler var. O kurs gibi ayrıntılı bilgileri daha seri anlatan bir kurs var mıdır?
Dil İngilizce de olabilir ve yine fiyat olarak ücretsiz ya da çok uygun olması çok iyi olur. Uygun fiyatlı bulamazsam bu kursa devam ederim artık
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Online Excel eğitimleri konusunda en geniş içeriğe sahip olan adres :http://www.vidoport.com
Burada 49 tl ye (1 Eylülde değişecek) yıllık üye olarak 1 yıl boyunca tüm Excel eğitimlerinizi başlangıçtan ileri seviyeye kadar öğrenebilirsiniz.