Şimdi Ara

Iyi bir kafaustu kulaklik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafaustu olup olmadigini bilmiyorum isminin, kulakici olmayan. Belirteyim pro. degilim. Dusuk seviye kulaklik bile olur. Kulakici rahatsiz ettigi icin kafaustu istiyorum. Kalite olarak Sony telefonumun kulakligi kadar iyi veya daha iyi olsa yeter. Tasarimi da şık olsun, Dr.Dre nin tasarimina asigim diyebilirim ama cok pahali. Tasarimi onun gibi olsa iyi olur. 100Tlyi gecmezse de memnun olurum.

• E yok mu bir bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

Yok kardeşim bende 8-9 gündür arıyorum ama yok boşuna sorma al kafana göre.

N'apalim artik.
  • Bence media markt yada saturne gidip dinleyerek al. Bazıları basslı müzikler bazıları enstrumental müzikler sever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimnotyze1983

Bence media markt yada saturne gidip dinleyerek al. Bazıları basslı müzikler bazıları enstrumental müzikler sever.

Malatyada olmadigi icin bakamiyorum. Teknosa, vatan, gold falan var.
  • Sıradan mp3 çalarla o shureden anca fısıltı dinlersin... değerlere bak :D ona amfi falan lazım... 100 tl civarında en iyisi sennheiser px serisidir bulursanız... vatanda %25 falan olduğunda 130a inmişti...

Px100 II vatanda şu an 175 tl ama dediğim gibi indirim zamanı gayet ucuzluyor, başka yerlerden de fiyat alın... Px 200 II de güzel, temiz ikinci el veya yurtdışından gelen bulursan al bunu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 29 Şubat 2012; 19:28:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    8 ay önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Sıradan mp3 çalarla o shureden anca fısıltı dinlersin... değerlere bak :D ona amfi falan lazım... 100 tl civarında en iyisi sennheiser px serisidir bulursanız... vatanda %25 falan olduğunda 130a inmişti...

Px100 II vatanda şu an 175 tl ama dediğim gibi indirim zamanı gayet ucuzluyor, başka yerlerden de fiyat alın... Px 200 II de güzel, temiz ikinci el veya yurtdışından gelen bulursan al bunu da

Siradanin da otesi telefonumdan dinlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.