arkadaş ban de divx filmlerimi atabiliceğim bir media player arıyorum ama smart media beni pek tatmim etmiyoryurt dışından alayım dedim onunda altyazı türkçe karakter desteklemiyor diye terettüt ediyorum
ikinci üründe gate 450hd bu şirketede türkçe karakter desteği için email attım vecap bekyliyorum dedem o ki söz konusu şirketlerle email atılması bazı şeyleri harekete gecire bilir en azından türkiyede bir potansiyen var derler ve birşey olur
kont bir yetkileye ulaşamadım uğraşmaya devam
anlasılan teknoloji için bir ugreşacam
bu konuda phlis yetkililerine de ulaştım
bakalım
Bu alet mkv formatını desteklemiyor. Almaya değmez.
quote:
Orjinalden alıntı: yigidoumit
arkadaş ban de divx filmlerimi atabiliceğim bir media player arıyorum ama smart media beni pek tatmim etmiyoryurt dışından alayım dedim onunda altyazı türkçe karakter desteklemiyor diye terettüt ediyorum
biraz araştırdım ilk ürün linkihttp://www.noontec.com/en/client/ProductView.asp?id=83 bu ürünün türkçe desteğide var şirkete email attım almak için kont ile temasa geçmemi ve yakın zamanda türkiyede şatışa sunulacağı belirmiş
ikinci üründe gate 450hd bu şirketede türkçe karakter desteği için email attım vecap bekyliyorum dedem o ki söz konusu şirketlerle email atılması bazı şeyleri harekete gecire bilir en azından türkiyede bir potansiyen var derler ve birşey olur