Şimdi Ara

İyi bir çalışma programı hazırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yine ben. Çalışmalarınızı neye göre planladığınızı merak ediyorum arkadaşlar. Zira ben bu dengeyi tutturamıyorum. Atıyorum, biyoloji çalıştıysam fizik geride kalıyor ya da tyt ayt bakarken okul programı geride kalıyor. Yol gösterecek biri varsa bekliyorum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 20 Şubat 2020; 23:36:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Takipteyim

• up. yorumum bulunsun

• rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis valla az çalışan birisi olarak eğer gerçekten derslerine çok çalışırsan bence hepsini yetiştirebilirsin vaktini harcadığın yerlerden kısarak derse ayırabilirsin sabah erken kalkabilirsin bunları yaparsan garanti eminim çok güzel olacak ben de yapmak istiyorum ama bir türlü tutturamadım benimle beraber mf varsa yapmak isteyen pm atabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panav -- 21 Şubat 2020; 8:45:19 >
  • Panav kullanıcısına yanıt
    Hocam milletin yanında ben de çok çalışıyorum diyemem. Çalıştığım zaten saat 23 ile 00.30 arası. Maalesef gündüzleri hiç içimden gelmiyor. Şu 2 saate yakın süreyi de ne çalışsam diye geçirmekten verimsiz oluyor. Bir fikir açısından merak ediyorum ben de. Teşekkür ederim yorum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 21 Şubat 2020; 7:37:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Program yapmak falan boş iş her şey kafada bitiyor

• Vallahi dostum sen de haklısın

• Kardeşim programdan ziyade benim şöyle. Mesela aylık olarak diyorum ki atıyorum 1 ayda trigo limit türev integral bitecek. Onu öylede böyle 1 ayda bitiriyorum şu gün şunu çalışıcam şu saatte kalkıcam şu saatte mola vericem vs uygulamıyorum.Sonuç olarak hem istedigim gibi kafamda tasarladıgım gibi konular bitiyo hemde program yapıcam diye pek kasmıyorum

• MadEngineer M kullanıcısına yanıt
    Benim de şuanki yöntemim senin gibi dostum. Fakat düzenli çalışma taraftarı olunca herkes biraz akıl karışıyor

• MadEngineer M kullanıcısına yanıt
    Benim de şuanki yöntemim senin gibi dostum. Fakat düzenli çalışma taraftarı olunca herkes biraz akıl karışıyor

• Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum izleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

Anladım kardeşim:) Ama bu yöntem en azından normal program yapmaktan şöyle iyi geliyor mesela haftalık program yaptın atıyorum çarşamba günü bir şey çıktı aksadı program. İnsanın morali bozuluyor vs vs ama bunda öyle birşey yok en azından kafa rahat dediğim gibi

• Ben arkadaşın dediği aylık sisteme katılıyorum ama yanına haftalık min. X kadar soru çözümü eklersen kısa vadede daha çok rahatlatır daha kontrollü davranabilirsin

• yolunubulacak kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim soru çözümlerimi artırmaya çalışacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.