Şimdi Ara

İYİ BİR BİLGİSAYAR ALMAK İSTİYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEN BİLGİSAYAR ALMAK İSTİYORUM. ANCAK ALACAĞIM BİLGİSAYARIN İYİ VE İLERİDE ESKİMEYECEK VE ÇALIŞTIRMAYACAĞI PROGRAM OLMAMASI GEREKİYOR !
    1.500,00 YTL ye ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    SİZDEN İSTEĞİM BANA ÖNERECEGİNİZ BİLGİSAYAR VARMI ?
    YAZINIZI BEKLİYORUM !

• Çok şey istiyorsun. Şu an için belki istediklerin gerçekleşebilir ama teknoloji çok hızlı değişiyor...
  • su anda alacagınız iyi bir bilgisayar sizi oyun harici en fazla 3 yıl goturur ve oyun da oynamak istiyorsanız devamlı en fazla 1.5 yıl goturur. Teknoloji boyle birsey. Yaklasık 3 ay once D930 islemcisini aldım ve muhtemelen Agustos basında conroe lar cıkınca cift cekirdeklerdeki en basit islemci olacak.
    Ben her sene teknolojiden kopmamak icin birseyleri upgrade ederim.
  • donanım bölümüne açrsan konuyu yardım eden çok olur,hatta açmadan önce bi bak o bölümde çok toplanmış bilgisayar var onlardan seçebilirsin.donanım(dahili birleşenler)bölümü.
  • uzun süre götürmek derken o kadar bi beklentin olmasın tabikide ama amd athlon işlemcili bi sistem tavsiye ederim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonny -- 6 Temmuz 2006; 13:48:42 >
  • 1- toplama al daha iyi performans
    2- oyun falan seviyosan yani uzun saatler masa başında kalıcaksan intel al ama illada amd alacaksan iyi bir fan al
    3-ses olayına para yatırma
    4-iyi bir anakart al her şey anakartta uzun seneler için önce anakart
    5- en düşük 256 mb bir ekran kartı

kolay gelsin bir öneri daha anakart la ekran kartını aynı marka al daha iyi performans getirir..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

2- oyun falan seviyosan yani uzun saatler masa başında kalıcaksan intel al ama illada amd alacaksan iyi bir fan al

oyun için intel alınmaz oyun için kesinlikle amd almak gerekmektedir çünkü oyunlarda intele göre çok daha iyi performans gösterdiği testlerle kanıtlanmıştır ama profesyonel yazılımlar(fotoğrafçılık,mimarlık,çizim programları gbi) kullanılacaksa eğer o zaman intel daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd uzun saatler gitmez
  • quote:

amd uzun saatler gitmez

bunu neye dayanarak söylüyorsun?benim bilgisayarım imzamdaki sistem ve sabahtan akşama kadar açık,dvd kopyalarken aynı zamanda oyunda oynuyorum ama hiç sorun çıkardığını görmedim.
  • quote:

amd uzun saatler gitmez

aksine amd de ısınma problemi olmadığı için daha uzun süreli kullanımlarda intele göre daha iyi performans gösterir.
  • valla arkadaşlarımın ikiside çok fazla oynamaktan amd işlemcilerini yaktı şimdi intele geçti deneylermi önemli gerçekler mi
  • quote:

valla arkadaşlarımın ikiside çok fazla oynamaktan amd işlemcilerini yaktı şimdi intele geçti deneylermi önemli gerçekler mi

o arkadaşların soğutması nasıldı onu da bilmek lazım,bu sırf işlemciyle alakalı bir durum değil kaldı ki cannibal'ın dediği gibi amd'de ısınma problemi intele göre çok daha azdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

valla arkadaşlarımın ikiside çok fazla oynamaktan amd işlemcilerini yaktı şimdi intele geçti deneylermi önemli gerçekler mi

o arkadaşların soğutması nasıldı onu da bilmek lazım,bu sırf işlemciyle alakalı bir durum değil kaldı ki cannibal'ın dediği gibi amd'de ısınma problemi intele göre çok daha azdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.