Bildirim
İyi bir antispyware programı arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
netten yenisini indirebiliyorsun, aynısı banada oldu tam yerini hatırlamıyorum ama benimkininde günü dolmuştu google dan arattım indirdim çalışıyor, bir dene istersen
_____________________________ Forewer PS3 - fifa - pes - killzone - cod- uncharted seri - gow seri - street fighter - gt5 -
Ad-aware yüklemeni tavsi ye ederim
Ad-aware Yüklemek İçin Tıkla_____________________________ -
Microsoft Antispyware sonlandırdı.
Şimdi onun yerine Windows Defender çıktı. Oda lisans sorgulaması yapmadan yükleme izni vermiyor. Yani microsoft lisans key'lerinizin doğruluğunu test ettikten sonra sisteminize ufak yama install ediyor programı ondan sonra kurabiliyorsunuz. Gayet profesyonelce hazırlanmış ciddi bir çalışma. Dediğim gibi orjinal key sorgulaması yaptıktan sonra yükleyebiliyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink -- 23 Şubat 2006 9:24:03 >_____________________________
Başarılı bir taklit olmaktansa, başarısız fakat özgün olmak en iyisi... -
www.inndir.com dan bulabilirsin
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: bozzo
www.inndir.com dan bulabilirsin
adaware olablir
spybot search and destroy olasbilir spyware doctor olabilir .
bunları dene derim. bunlar iyidir arkadaşım._____________________________ -
valla ben spysweeper kullanıorum ve de çok memnunum spy kontrolü haricinde bi çok şeyi kontrol edio mesela start up shield bence süper bişi senin iznin olmadan başlangıçta program çalışmıo sana soruo bence kesinlikle dene ama çalışan key bulmak biraz zor emule de vardı sanırım
Teşekkürle arkadaşlar önerdiğiniz programları deneyeceğim. _____________________________ Core i7 4790K / MSI Gtx 970 100ME / 2x4 GB 1600 Mhz / MSI H97 Gaming 3 / 320 GB sata HDD -
COUNTERSPY KESINLIKLE ONERIYORUM. HARIKA BIR SPY PROGRAMI _____________________________ REFERANSLARIM : KEREM_06;DEJAVU098;THE ENGİNE
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hp bilgisayar açılmıyor
- samsung laptop boot tuşu
- network stack nedir
- checking media presence
- reboot and select proper boot device hatası
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- internet hızlandırma
- bilgisayar adı değiştirme
- suya düşen telefona mucize çözüm
- telefon çok ısınıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler