Şimdi Ara

!!İyi bas veren kulaklık arıyorum!!(fiyatı farketmez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Öncelikle teşekkürler bana yardımcı olacağınız için.Acil olarak bass'ı çok iyi olan bir kulaklık lazım.Fiyatı farketmez N95'te dinliyorum müziği,sizin önerilerinizi bekliyorum.Tekrar teşekkürler.

• bende creative ep-630 var.tam bi bass manyağı bi kulaklık.tavsiye ederim.cx'300'den daha güzel olduğuna emin olabilirsin.

not:fotoğrafını koyduğun ayakkabıdan bende de var :)) (adidas süperstar boston)
  • creative ep630 u tavsiye ederim.bass olarak gercekten guclu bi kulaklik. Ben kullaniyorum, memnunum
  • bende yeni aldım...o kadar da memnun değilim.sıradan bi kulaklık seviyesinde kanımca...paran varsa 165 YTLye sony MD hödö hödö var...forumda incelemesi var.git ondan al...eğer o kadar paran yoksa ne al? biriktir ondan al:) ben ondan istiordum... böö:(
    ya kısaca...ep630 o kadar övgüyü hak eden bi kulaklık değil.fazla kulaklık kullanmışlığım yok,yani...çok bilmiş gibi görünmek istemem ki öyle değilim philips she9550veya 9950 kullandım,aman aman ayırt edici bişi yok.bu arada ep630 çabuk bozulabilir.ööle kutudan drekt kulaklık çıkıyor.özelliksiz ,taşıma kılıfsız vs koruması yok.oldu olucak SPGS (salı pazarı giyim sanayi:) yapın,tezgahta satın!...

n95 varsa,git o dediğim sonyden al...bozulmaz diye birşey yok...bozulur...garantisini kullanırsın.
  • İE4 falan diyorlar ep630 dan kötü mü o kulaklık??[bu arada boston bi numaradır ;)]
  • ie4 ep630la karşılaştırılamayacak kadar iyi bir kulaklıktır...
  • ie4 sanıyorum ki ep-630dan iyidir. çünkü fiyatı 150 küsür ytl yanılmıyorsam. bunlar bir biriyle lakayık bi kulaklık değil. biri abi biri kardeş gibi.

ie4'le creative zen zurvana'yı karşılaştırın da görelim. !!!!

forever aurvana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ep630 tavsiye ederim bende ie4 düşünüyordum ama ep630 aldım

bu arada bendede adidas superstar beyaz var çok tarz bi ayakkabı zevklerimiz aynı demekki müzik tarzın ne
  • Rap Hip-Hop R&B kısacası anti rock :D tamam İE4 alacağım.Dün carousel'de ki yalçınlara gittim yoktu İE4.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can90

Rap Hip-Hop R&B kısacası anti rock :D tamam İE4 alacağım.Dün carousel'de ki yalçınlara gittim yoktu İE4.

ooo dostum aynen benim tarzım rap hip-hop r&b soul house vs. ama genelde hep yabancı dinlerim chris brown chingy jackpot snoop dog vs. vs... ayrıca bass hastasıyımdır ama ses kalitesinden bir gram taviz vermem

alabiliyorsan ıe4 al derim ama bulamazsan ep630 al hiç pişman olmazsın artı paran cebinde kalır tizleri çok daha iyimiş ıe4 ün bass olarak ise çok fark yok gibi aynı.. ıe4 ü alabileceğin yerler istanbulda metan var yalçınlar falan var ama istanbul'daysan gümüşsuyundaki metandan al derim deneme imkanın var tüm sennheiser leri birde indirim yapıyorlar galiba uzun zamandır uğramadım yani benim politikam alabileceğinin en iyisini almak.. yani kısaca ben olsam ıe4 e okadar parayı vermezdim çünki haketmiyor 100 lira falan olsa neysede bırak ıe4 ü westone um2 ile çok yakın bir sese sahip sony mdr-ex90lp varmış 165ytl ıe4 den açık ara daha iyi bir kulaklık haberin olsun tam bir p/f şampiyonu ama yalıtım kötüymüş duyduğuma göre :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 19 Nisan 2008; 22:23:23 >

• eger bass seslerının aynı arabalardakı gıbı beynınde gumlemesını ıstıyorsa 2+1 bı kulaklık alması lazım evet evet yanlıs duymadınız 2+1 bahsetmıs oldugum kulaklıgın resımlerı ve teknık bılgılerı asagıda bulunmaktadır..

2 adet 14.8 mm lik kulak içi kulaklık ünitesi
    1 adet 31 mm lik aktif subwoofer 1 aa kalem pille çalışan boynunuzda duran aktif subwoofer
    3 kademelı bass ayarı off-normal-hıgh
    kolonların üçüde neodymium mıknatısa sahiptir
    kulaklık tek bi kablodan oluşmaktadır
    gold plated 3.5 mm lık drıver yanı altın kaplama 3.5 mm lık girişe sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 20 Nisan 2008; 1:04:14 >

• Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

eger bass seslerının aynı arabalardakı gıbı beynınde gumlemesını ıstıyorsa 2+1 bı kulaklık alması lazım evet evet yanlıs duymadınız 2+1 bahsetmıs oldugum kulaklıgın resımlerı ve teknık bılgılerı asagıda bulunmaktadır..

1 adet 31 mm lik aktif subwoofer 1 aa kalem pille çalışan boynunuzda duran aktif subwoofer

[/quote

Nerde bulabiliriz bu kulaklığı?

• quote:

Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

eger bass seslerının aynı arabalardakı gıbı beynınde gumlemesını ıstıyorsa 2+1 bı kulaklık alması lazım evet evet yanlıs duymadınız 2+1 bahsetmıs oldugum kulaklıgın resımlerı ve teknık bılgılerı asagıda bulunmaktadır..

Gerek yok böyle oyuncaklara, alın bi IE4, kulak zarınızın esnemesini hissedin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.