Şimdi Ara

İwown fit i6 pro - akıllı bileklik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
7
Favori
23.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakanizm

iwown 7 yeni bir şey değil ki.. Yeni ürünleri HR ile PRO
    Ayrıca şekli benim hoşuma gitmediği için almamıştım 7'yi.

7'nin tek farkı müzik kontrolü varmış.

Ben motokurye'yim şirket in verdiği not3+ kendimde huawei P8 var.

Bana lazım olan 2 özellik var

-ne adım sayar

-ne spor aktiviteleri

-ne uyku kontrol vb

✓Arayan numara gösterilmesi

✓Tek dokunuşla arama red etmek

✓Gelen mesajın gösterilmesi okuyabilmek telefon cepten-monttan çıkartmadan!

Varsa başka marka bileklik saat tavsiyeniz yazın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üründen aldım ancak yeterli performans yok bence. kolunuzu çevirmenize rağmen saat bazen açılmıyor, sert yapıyorum yine olmuyor, ama bazen fena çalışmıyor yani kafasına göre. telefon geldiğince konuşsanız bile ekranda cevapsız çağrı ikonu kalıyor. bu arada xiaomi miband 2 alıp iade ederek bunu aldım, ona göre daha iyi diyebilirim.

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

iwown 7 yeni bir şey değil ki.. Yeni ürünleri HR ile PRO
    Ayrıca şekli benim hoşuma gitmediği için almamıştım 7'yi.

7'nin tek farkı müzik kontrolü varmış.

Ben motokurye'yim şirket in verdiği not3+ kendimde huawei P8 var.

Bana lazım olan 2 özellik var

-ne adım sayar

-ne spor aktiviteleri

-ne uyku kontrol vb

✓Tek dokunuşla arama red etmek

Varsa başka marka bileklik saat tavsiyeniz yazın lütfen

Kurye işini karşılayacak performans yok bu alette. sinir olduğunla kalırsın.

• O zaman biraz daha ekleyip

Samsung'un Gear fit2 alayım

Paralel/ithal:300-400tl

Garantili :450-590tl

• ibo83 kullanıcısına yanıt

✓Tek dokunuşla arama red etmek /// BU ÖZELLİK YOK. DİĞERLERİ VAR.

• Saat belirli bir süre sedentery yani çok oturdun uyarısını vermeyi bıraktı ve nabız ölçümünü de göstermemeye başladı. Arada kolumu kaldırınca otomatik saati gösterme özelliği de çalışmıyordu. Bunun üzerine saat üzerindeki ayarlardan RESET menüsüne tıkladım. Reset atınca eski menü çıktı karşıma. O menünün kaybolması için de saat üzerinden kapatıp açtım saati. Sonrasında hem özellikler düzeldi hem de yeni saat menüsü tekrar aktif hale geldi. Kolumu kaldırdığımda da artık saat görünüyor. Genel manada normal karşıladım. Günde elli kere suyun altına sokuyorum ve günde elli tane bildirim geliyor vs. resete ihtiyaç duyması normal.

Saat belirli bir süre sedentery yani çok oturdun uyarısını vermeyi bıraktı ve nabız ölçümünü de göstermemeye başladı. Arada kolumu kaldırınca otomatik saati gösterme özelliği de çalışmıyordu. Bunun üzerine saat üzerindeki ayarlardan RESET menüsüne tıkladım. Reset atınca eski menü çıktı karşıma. O menünün kaybolması için de saat üzerinden kapatıp açtım saati. Sonrasında hem özellikler düzeldi hem de yeni saat menüsü tekrar aktif hale geldi. Kolumu kaldırdığımda da artık saat görünüyor. Genel manada normal karşıladım. Günde elli kere suyun altına sokuyorum ve günde elli tane bildirim geliyor vs. resete ihtiyaç duyması normal.

Hocam bende bu bilekliği alacağım bence çok iyi ürün.

• quote:

Saat belirli bir süre sedentery yani çok oturdun uyarısını vermeyi bıraktı ve nabız ölçümünü de göstermemeye başladı. Arada kolumu kaldırınca otomatik saati gösterme özelliği de çalışmıyordu. Bunun üzerine saat üzerindeki ayarlardan RESET menüsüne tıkladım. Reset atınca eski menü çıktı karşıma. O menünün kaybolması için de saat üzerinden kapatıp açtım saati. Sonrasında hem özellikler düzeldi hem de yeni saat menüsü tekrar aktif hale geldi. Kolumu kaldırdığımda da artık saat görünüyor. Genel manada normal karşıladım. Günde elli kere suyun altına sokuyorum ve günde elli tane bildirim geliyor vs. resete ihtiyaç duyması normal.

Merhaba hocam söylediğinizi yaptım evet kısmen hareket sensör çalışması düzeldi. sanırım restore olacak bende reset yok. teşekkürler.

• Mi2 ile bunun arasında kaldım. Yazılanlar açıkcası beni bu üründen soğuttu. 3.5 daha koyup daha iyi birşeymi alsam diyorum ama ne alacam Fikri olan varmı ?

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Mi2 ile bunun arasında kaldım. Yazılanlar açıkcası beni bu üründen soğuttu. 3.5 daha koyup daha iyi birşeymi alsam diyorum ama ne alacam Fikri olan varmı ?

Bu ürün mi2 den ekran olarak iyi ha para varsa 400-500 TL Gear fit2 alın okadar para yoksa bunu alın..

Elektronik şans işi aynı marka model telefon biri memnun iken diğeri 1 ay sonra servise gönderir bunun gibi yani ŞANS

miband 2 ekran büyük olsa.. mesajları da dışarıdan uygulama olmadan okutsa band 2 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Gear fit2 kullanışlı daha geniş vs fakat hem fiyatı yüksek hemde 2 günde bir şarj etmen gerek diyorlar.

2-3 sene önce yurtdışı alışverişleri 10 güne geliyordu şuan 30-40 gün diyorlar ayrıca gümrüksüz fiyat aşağı çekildi yurtdışından almak riskli gibi 100$
    belki güzel şarjı iyi giden yuvarlak akıllı saat mutlaka vardır..

ama gelir mi? Satıcı ve elindeki stok durumu?

Vergisi ne kadar?

Kaç günde elime geçer?

Türkiye'de 300 TL den kapalı kutu faturalı glaxy Gear fit2 satıyorlar galiba Samsung bazı modellerde hediye vermiş onlar veya yurtdışından gelen ithalat ürünleri

Magza fiyatı 450-580tl arasi
    Açıkçası kararsız kaldım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Haziran 2017; 12:28:38 >

Ek olarak elimde fazladan olan açılmamış sıfır kutulu ürünü satıyorum. İlgilenenler şu linke bakabilir.https://forum.donanimhaber.com/iwown-fit-i6-pro-akilli-bileklik-sifir-150tl--127668563
    Su konusuna gelecek olursak ben bileklerim ıslanmadan rahat edemediğim için bilekliği çıkartıyordum sonra dedimki ulan okadar para verdim su altına tutuyum bari dedim artık bileğimden çıkardığımda lavabonun içine koyuyorum o da orda cıp cıp edip yıkanıyo bazen çok uzun süre çıkartmadığımdan azcık koku yapabiliyo onuda elimde sabunlayarak yıkıyorum hala bozulmadı :D
  • yaa bişey soracam bu bilekliği doğru düzgün kullanan birisi yokmu acaba bu bilekliği alalı 3 ay kadar oldu ama bir türlü ben bunu çözemedim sinir oluyorum ya bu koltuk işareti bende birtek bilekliği bi yere koyduğum zaman çıkıyor ben otururken çıkmıyor o basket yada bisiklet uygulamaları falan onlarda çıkmıyr bende birde bu saat ekran üzerinde nasıl güncel hava durumunu gösterebilirim bir türlü anlamadım bende 7 plus var onda olmuyor daha sonra abim ibdirmiş kullanmak için bluetoothile bağladığında onda hava durumu çıkıyor onu naaıl ayarlarım

•  İwown fit i6 pro - akıllı bileklik

iWOWNfit i6 Pro Akıllı Bilekliği "24.99$'a Flaş İndirimli" satın alabilirsiniz.

[Tarayıcıdan Satın Almak İçin Tıklayınız] / [Mobilden Satın Almak İçin Tıklayınız]

İwown fit i6 pro - akıllı bileklik

• iwown I6 HR ile ilgili karsılaşılan tüm sorunlar yazılımla ilgilidir. cihaz tamamen telefondan bağımsız çalışmamaktadır. telefonun gps i üzerinden , yapılan sporu tahmin etmektedir. telefonunuzun gps i hızlı ve telefonunuz işlemcisi iyi ise ölçümleri daha doğru yapmaktadır. tavsiye olarak linksmark programını kullanın. hem Türkçe hemde doğru tahmin etmektedir. google playerden linksmart yazarsanız bulursunuz. bluetooth kesintisi ile ilgilide , telefonuzu arka cebinize koyarsanız kesinti olacaktı. Bu olayı bluetooth kulaklık ile müzik dinlerken deneyebilirsiniz.Kesildiğini göreceksiniz. Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadağlı123 -- 14 Ağustos 2017; 10:29:8 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.