Şimdi Ara

Ivy Bridge - Kepler Dizüstü bekleyenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır bekliyorum ivy bridge ve kepler dizüstüleri ne bi haber var ne başka birşey. Bir yerde ilgili bir haber okursanız veya görürseniz burda paylaşabilirsiniz. Böylece hem bana hem de benim gibi bekleyenlere yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

• forumu takip etmediğiniz aşikar nisan'dan sonra piyasaya çıkamaya başlayacaklar ekran kartı ve işlemciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

forumu takip etmediğiniz aşikar nisan'dan sonra piyasaya çıkamaya başlayacaklar ekran kartı ve işlemciler.

Ama hangi marka dizüstünde hangi model kepler var, hangi model ivy var, fiyatı ne. Bunu demek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ruby_ -- 3 Nisan 2012; 20:59:28 >
  • değişiklik gösteriyor bütün firmalar bunu kullanacak modeller gelmeye başlasın ozaman bizde göreceğiz mesela 640m,650m orta segmentte yeni gtx serilerinde bulunacak örnek olarak monster şimdiden ivy bridge'li işlemci ve kepler mimarisine sahip ekran kartlarının siparişlerini alıyor ama mayıstan sonra teslimat koşuluyla.kısaca şuan piyasada bildiklerinde kepler mimarisi yok dediğim tarihten sonra olanlarda olacaktır.zaten firmalarda yeni özellikli ürünler nisan sonundan itibaren piyasaya çıkmaya başlar ivy bridgeler i7'lerde 3000 serisi işlemcilere deniyor mesela i7-3720qm,i7-3610qm gibi çok pahalı olurlar ilk etapta modelleri çıktıkça ucuzlar fiyatı 800 dolar üzeri olur.i5'tede 3000 serisi olacak 3500 diye sınıflandırılacak Core i5-3570, i5-3570S, i5-3475S, i5-3470, i5-3470S and i5-3470T bunlar gibi i3 biraz daha sonra çıkarılması planlanıyor bunlar yüksek hızda işlemciler olacak 4ghz lere kadar ulaşabilecek

• quote:

değişiklik gösteriyor bütün firmalar bunu kullanacak modeller gelmeye başlasın ozaman bizde göreceğiz mesela 640m,650m orta segmentte yeni gtx serilerinde bulunacak örnek olarak monster şimdiden ivy bridge'li işlemci ve kepler mimarisine sahip ekran kartlarının siparişlerini alıyor ama mayıstan sonra teslimat koşuluyla.kısaca şuan piyasada bildiklerinde kepler mimarisi yok dediğim tarihten sonra olanlarda olacaktır.zaten firmalarda yeni özellikli ürünler nisan sonundan itibaren piyasaya çıkmaya başlar ivy bridgeler i7'lerde 3000 serisi işlemcilere deniyor mesela i7-3720qm,i7-3610qm gibi çok pahalı olurlar ilk etapta modelleri çıktıkça ucuzlar fiyatı 800 dolar üzeri olur.i5'tede 3000 serisi olacak 3500 diye sınıflandırılacak Core i5-3570, i5-3570S, i5-3475S, i5-3470, i5-3470S and i5-3470T bunlar gibi i3 biraz daha sonra çıkarılması planlanıyor bunlar yüksek hızda işlemciler olacak 4ghz lere kadar ulaşabilecek

Bilgiler için saol Bide gtx675m kepler mi? Bazı siteler kepler diyo birkaçı değil diyo kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ruby_

quote:

forumu takip etmediğiniz aşikar nisan'dan sonra piyasaya çıkamaya başlayacaklar ekran kartı ve işlemciler.

Ama hangi marka dizüstünde hangi model kepler var, hangi model ivy var, fiyatı ne. Bunu demek istiyorum.

Bir örnek:

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=417216&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.